ons ploeg

Wie/wat is disco duro?

Disco duro is een kleine en fijne Gentse Ultimate frisbee vereniging. Onze - gemengde - ploeg telt een twintigtal leden uit verschillende hoeken van de wereld (Canada, Frankrijk, USA, Filipijnen). Elke maandagavond trainen we en af en toe doen we mee aan toernooien. We hebben geen olympische ambities maar gaan voor de leute.

Trainingen

We trainen het hele jaar door buiten, op dinsdag van 20.00 tot 22.30. Elke maand nemen twee van onze leden vrijwillig de training op zich. Een training start meestal met warmgooien, vervolgens worden techniek- en taktiekoefeningen gedaan. We eindigen steeds met een wedstrijdje.

Van september tot en met juni trainen we op het Jan Yoens terrein ((Dracenastraat 8, 9000 Gent). Beide laatste lokaties bevinden zich op wandelafstand van het Van Beverenplein en zijn dus makkelijk met bus of tram te bereiken. Klik hier voor een plannetje.

Zin om eens mee te doen?

Heb je zin om eens te proberen en ben je ouder dan 16? Kom gerust is langs op onze training. Frisbee-ervaring is zeker niet nodig, we verwachten wel dat je er zin in hebt en dat je je niet laat afschrikken door weer en wind. Een mailtje vooraf mag maar hoeft niet.

De eerste drie trainingen zijn gratis, daarna wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

Contact

Voor verdere info kan je ons altijd mailen op DiscoDuroGent@gmail.com.

free html visitor counters
hit counter