Wij zijn gestopt
met onze kennel.

Uit nostalgische overweging hebben wij deze pagina behouden.

Voor meer informatie
over de Duitse Dog
in het algemeen
kan je de button
onderaan aanklikken.


Van De Wase Polder

De Duitse Dog is vol liefde en aanhankelijkheid tegenover zijn gezinsleden, vooral voor kinderen. Vriendelijkheid is immers een raskenmerk voor de Duitse Dog! Voor vreemden kan hij soms wat terughoudend zijn, hij beschermt zijn gezinsleden met zijn leven als het moet.

Een Duitse Dog is daarom ook een echte gezinshond en hoort zeker niet hele dagen in een kennel thuis. Met liefde en belonen is hij makkelijk op te voeden. Zijn fiere en koninklijke uitstraling levert, samen met zijn mooi en gespierd lichaam, een imposante verschijning. Wat natuurlijk heel wat bewonderende blikken bij de dagelijkse wandelingen oplevert.

Om tot een mooie gezonde en sociale hond op te groeien is er meer nodig dan een bak eten, water en een warm nest! Als fokker moet je zoveel mogelijk op gezondheid, karakter en natuurlijk ook op schoonheid fokken. De pups komen immers in een gezin terecht als huisgenoot en moeten ook aan die voorwaarden voldoen. Geen eenvoudige klus, daarom zijn wij ook zeer veel met de kynologische aspecten van het fokken bezig.

Grisha

Ushi (Anushi van die Stryelantse) is momenteel onze enige, blauwe dog in huis. Onze Grisha is na een uiterst gezond en vrolijk leven, bijna 12 jaar geworden, we missen haar nog steeds...

Omdat Grisha zulk een gezonde, mooie en ontzettend lieve hond was, hebben we enkele jaren geleden een pup uit dezelfde bloedlijn aangeschaft. Ushi is het nichtje van Grisha. Even gezond en mooi, één brok energie en met een eigen lief en grappig karakter. Zij is een echte humoristische hond, jawel, Duitse Doggen hebben zo allemaal hun eigen specifieke trekjes!

Ushi

Tweemaal heeft Ushi ons reeds een prachtig nest bezorgd en ook dit jaar hopen we op een even mooi resultaat. Deze keer ging onze voorkeur terug naar de jonge en prachtige Genesis-B dei Monti del Keraton, een prachtige, stoere reu met een zeer zachtaardig karakter.

Ushi's eerste nestje had ook deze Genesis als vader. Deze pups waren al beroemd van toen ze 3 dagen oud waren! Ze waren namelijk de hoofdpersonages in een filmreportage over het leven van een pup tot volwassen hond!

Genesis -B dei Monti del Keraton woont in huis samen met zijn baasjes, 3 kinderen, enkele poezen en nog een tweede reu. Genesis is gewoonweg een schat van een hond!!! Hij is een aankomend kampioen, telkens hij op de show verschijnt, valt hij steevast in de prijzen. Enkele nakomelingen uit deze combinatie hebben intussen ook reeds hun eerste stappen op de hondenshows gezet, ook zij halen mooie resultaten en hopelijk volgen ze verder in de voetsporen van hun vader!

even lekker gek doen
Wij zijn gestopt met onze kennel.
Uit nostalgie hebben we deze webpagina behouden.
Meer info over de Duitse Dog in het algemeen vind je op:

meer info over de Duitse Dog