FLP-technics10 jaar

Industriële elektriciteit en automatiseringen

verikalelijn Logo van FLP
 
Particuliere electriciteit / DOMOTICA
Tot ver buiten de landsgrenzen staat een Belg bekent voor zijn bouwlust. Bijna iedereen droomt van een eigen huis. Door een huis nieuw te bouwen of een bestaande te verbouwen voldoen we aan die wens. Het is dan ook triest als we in het nieuws een woningbrand moeten aanschouwen. Merendeel van die branden worden trouwens veroorzaakt door een kortsluiting.
Denk dus twee keer na als u uw budget opmaakt. Goedkoop gaat dikwijls ten koste van de veiligheid en het gebruiksgemak.
De industrie stelt zeer hoge eisen aan zijn elektrische installaties. Wij proberen dit, in de mate van het mogelijke, ook te exporteren naar de particuliere markt. Dit wil niet zeggen dat daarmee de kostprijs stijgt. huisinstallatie opgebouwd zoals in de industrie met automatische sturing voor de verlichting
Voorbeeld verbouwing Videofoon van SIEDLE
Automatiseren is niet langer beperkt tot de industrie. Anno 2010 willen verbouwers of nieuwbouwers toch wel enkele handelingen automatiseren.
Een alles-uit schakelaar, automatische rolluiken, een paniekschakelaar en automatische verwarming zijn daar maar enkele voorbeelden van. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.
Iedereen denkt natuurlijk aan de hoge kostprijs.
Dat is niet altijd het geval. Vele handelingenzijn reeds te automatiseren zonder het gebruik van een duur DOMOTICA systeem. Zo kan je gebruik maken van low-cost PLC's of de LOGO-reeks van SIEMENS. Deze laatste bieden je trouwens de mogelijkheid om achteraf op een eenvoudige manier zelf veranderingen aan te brengen.
Voorbeeld domotica van btcino
TAL - verlichting

Vind je DOMOTICA allemaal overbodig geen probleem. Wij plaatsen voor u de elektrische installatie die u zelf wilt.

Plan je een verbouwing of nieuwbouw, vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Terug...