FLP-technics10 jaar

Industriële elektriciteit en automatiseringen

verikalelijn Logo van FLP
 
ZONNE-ENERGIE / FOTOVOLTAISCHE CELLEN
Algemene informatie

De energiegrondstoffen worden in de wereld alsmaar schaarser en duurder. Energie besparen is daarom zeer belangrijk geworden. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor onze portemonnee. Er zijn natuurlijk grenzen aan die energiebesparing als je geen comfort wil inboeten.
Je kan om verschillende redenen voor zonne-energie kiezen. Zo kan je bekommert zijn om het milieu of wil je onafhankelijk zijn voor je elektriciteitslevering van de schommelingen op de oliemarkten. Misschien zoek je naar een investering die gegarandeerd 100% winst oplevert.
Redenen genoeg om fotovoltaïsche zonnepanelen op je dak te plaatsen.

zonnetracker 3kWp KAHO Sint Lieven Aalst

De Belgische regering heeft vanaf 2006 zonnepanelen betaalbaar gemaakt. Ze voorziet dat iedereen die panelen plaatst recht heeft op belastingsvermindering en vergoedingen voor de opgewekte stroom. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen hiervan genieten.

Sinds 2007 leveren en plaatsen we fotovoltaïsche zonnepanelen zowel bij particulieren als bij bedrijven. We helpen je ook bij de aanvraagprocedure van de groenestroomcertificaten en aangifte bij Eandis.

Overweeg je om zonnepanelen te plaatsen vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De techniek : lees meer...
De opbrengst en onze huismerken: lees meer...
Plaatsingsmethoden : lees meer...
Steunmaatregelen particulier : lees meer...
Steunmaatregelen voor industrie : lees meer...

Enkele van onze realisaties kan je hier bekijken ...