FLP-technics10 jaar

Industriële elektriciteit en automatiseringen

verikalelijn Logo van FLP
 
ZONNE-ENERGIE / FOTOVOLTAISCHE CELLEN
Opbrengst van de panelen - Onze huismerken

Het elektrisch vermogen van fotovoltaïsche panelen wordt uitgedrukt in Wattpiek of kWattpiek. Er is een verschil tussen dit vermogen en het vermogen dat effectief opgewekt wordt. Gemiddeld levert 1 kWpiek panelen in België ongeveer 850 Watt/uur elektriciteit bij optimale opstelling. Verhuis je naar Spanje, met je zonnepanelen wel te verstaan, dan is de verhouding daar nagenoeg 1:1. Dit is niet onbelangrijk want als producent van groene stroom krijg je per opgewekte kWh een vergoeding. Het registreren van de opbrengst gebeurt met een extra kWh-teller. Verbruik je minder dan de panelen opwekken dan zal je bestaande meter terugdraaien. Gebeurt dit niet dan moet de netdistributiebeheerder deze kosteloos aanpassen of vervangen.

We leveren en plaatsen een hele waaier aan panelen. We gebruiken steeds de beste panelen beschikbaar op de markt. Zo plaatsen we reeds jaren SolarWorld, SHOTT en Bisol.

SolarWorld en SHOTT is een voorbeeld van Duits vakmanschap, de Bisol fabriek staat in Slovenië met kantoren in ondermeer België, Frankrijk etc.

Meer informatie over hun verschillende soorten panelen kan u terugvinden op hun websteks.

http://www.solarworld.de/

http://www.schottsolar.com/global/

http://www.bisol.com/en/company.html

Om u een idee te geven van de kwaliteit van de panelen verwijzen we u door naar het onafhankelijk Duitse testmagazine Photon.
testwinnaar SW

Solarworld werd uit een 3000 tal panelen reeds voor de 2e keer verkozen tot beste paneel voor 2009.

Bisol stond op de 2e plaats.

SHOTT haalde verdienstelijk het staartje van de top 10.

Het is daarmee duidelijk dat wij reeds jaren enkel panelen van topkwaliteit plaatsen.

Een installatie dient minimum 25 jaar mee te gaan. Het is onze doelstelling om gedurende deze periode de garantie te kunnen garanderen, die trouwens voor deze merken allen 25 jaar bedraagt. (vermogensgarantie)

Omwille van de bestaansonzekerheid van sommige Oosterse leveranciers hebben wij dat niet in ons gamma zitten, ook al zijn de prijzen ervan zeer voordelig.

Download datasheet van SolarWorld datasheet SW
Download datasheet van SHOTT solar datasheet SW
Download datasheet van Bisol datasheet SW

Terug naar menu
Verder