Welkom op onze website!

KVE Systems is een familiebedrijf sinds 1995 en heeft ondertussen heel wat ervaring opgebouwd in centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft! Zowel bedrijven als particulieren in de regio Vlaams-Brabant, Brussel kunnen een beroep doen op ons voor allerhande loodgieterswerken. Loodgietersbedrijf KVE-Systems staat zowel paraat voor de installatie als het onderhoud van Centrale verwarming en sanitair. Door uitsluitend te werken met gekende en gevestigde merken, bieden wij u niet alleen een garantie op duurzaamheid en kwaliteit, maar ook de vakbekwaamheid door jaren ervaring is een sterke troef.

 1. Centrale Verwarming

  Bij ons kan u terecht voor centrale verwarmingsinstallatie voor nieuwbouw of verbouwing. Tevens installeren wij ook warmte pompen. Verder doen wij tal van herstelling en onderhoud aan bestaande installaties.

 2. Sanitair

  Ook uw sanitaire installaties voor nieuwbouw of verbouwing nemen wij voor onze rekening. Het installeren van waterverzachters en tal van regenwatertoepassingen is niet nieuw voor ons.

 3. Hernieuwbare energie

  Bij het installeren van zonneboilers en/of warmtepompen kan u heel wat besparen op uw energiefactuur. Het installeren daarvan laat u best over aan ons.

 4. Ventilatie systemen

  Ventilatie op zich is vrij eenvoudig. We vervangen vervuilde, gebruikte binnenlucht door verse, schone buitenlucht. Vroeger gebeurde ventilatie vanzelf door deuren, ramen, kieren en spleten in muren en daken. Maar omdat we meer en beter isoleren moeten we ventilatie zelf gaan regelen. Anders komt er in huis een ongezond en vochtig klimaat. Ventilatie gebeurt hoofdzakelijk door twee ventilatiesystemen. Systeem C en Systeem D.

KVE-Systems

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Heeft u last van een storing in uw CV- of combiketel? Of is uw afvoer verstopt geraakt? Voor loodgieterswerkzaamheden in omgeving Vlaams-Brabant, Brussel bent u bij KVE-Systems aan het juiste adres. Wij helpen u graag met zeer uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk, waarbij u kunt denken aan het leggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van de afvoer of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair of een CV ketel. We helpen u echter met meer zaken! Ook het uitvoeren van onderhoud of reparaties behoren bij ons tot de mogelijkheden, waardoor u bij ons kiest voor een totaaloplossing. Van de installatie van uw producten tot reparaties na vele jaren onderhoud, wij bieden het u!.

Heeft u een plan voor nieuwe sanitaire voorzieningen in uw woning, maar twijfelt u over de haalbaarheid ervan? We geven u graag een passend advies op maat!