direct import van massieve teakmeubelen
voor particulier ťn handel
Selamat Datang ("welkom" in het Indonesisch)
Via Goethals Handling haal je een stukje IndonesiŽ in huis !
Wij importeren rechtstreeks teakmeubelen uit IndonesiŽ en hanteren daarbij volgende principes :
Direct import : wij kiezen zelf onze meubelen in IndonesiŽ, zonder enige tussenpersoon en laten ze produceren bij de lokale meubelmakers.
Hoge kwaliteit : enkel MASSIEVE HERWONNEN TEAK, dus geen teakfineer.  Voor tuinmeubelen heeft u de keuze tussen herwonnen teak of plantageteak. Kom vrijblijvend onze kwaliteit ontdekken in ons magazijn !
Lage prijzen : zowel voor particulier als handel, dankzij ons low-cost principe van alles zelf te doen. Van ontwerp van uw kast, over het lossen van de containers tot het ontwerp van deze website. Alles doen we zelf. Tevens hebben wij geen winkels maar enkel magazijnverkoop !
Maatwerk : mooie kast gezien, doch niet in de juiste afmetingen ? Maatwerk is geen probleem !
Voorraden : een voldoende voorraad in BelgiŽ, evenals in IndonesiŽ. Of misschien is je droomkast wel net onderweg tussen IndonesiŽ en BelgiŽ. Wij hebben een frequente aanvoer van containers waardoor de wachttijd tot een minimum is beperkt.
Eco-friendly : herwonnen teakmeubilair is meubilair dat gemaakt is van oude teakbalken die reeds een leven achter de rug hebben. Oude huizen, scholen, en dergelijke die vroeger in teak werden opgetrokken worden nu stelselmatig vervangen door bakstenen gebouwen. De oude teakbalken worden herbruikt in de meubelsector en geven de nieuwe kasten een oude look.
Hoe moet je deze site gebruiken ?
Aan de LINKERKANT kan je ons gamma rechtstreeks bekijken met de bovenste knoppen. Kies de gewenste rubriek en bekijk alle items ťťn voor ťťn
Aan de LINKERKANT kan je via de onderste knoppen meer te weten komen wie we zijn, hoe we werken, waar je ons kan vinden,hoe je ons kan contacteren en welke promoties van tel zijn. Je kan er tevens enkele referenties van ons (maat)werk zien !