G.Gabrieli Brass Consort

VZW

wpb6efc673.png
wpb6b0eae4.png
wp9799b0a5.png
wp314473e8.png
wp9169e459.png
wp757da189.png
wp923e3ae7.png

 

 

Design LW 2008
wp5dfb6a11.png

Leo Wouters

Leo Wouters, met de hogere diploma’s trompet en kamermuziek, beide met grote onderscheiding, was gedurende vijf jaar eerste trompettist van de Beethovenacademie, waarna hij lessenaaraanvoerder trompet werd van het Nationaal Orkest van België. Hij werkt geregeld samen met het Orkest Van De Munt, het Collegium Instrumentale Brugense, de Filharmonie e.a.. In en buiten Europa concerteert hij in diverse ensembles. Leo Wouters is docent trompet aan het Lemmensinstituut te Leuven.

 

 

Ward Opsteyn

Ward Opsteyn, met Eerste Prijzen notenleer en kamermuziek en een specialisatiediploma voor trompet op zak, vervolmaakte zich aan het Sweelinkconservatorium te Amsterdam. Hij speelde freelance in zowat alle grote Belgische orkesten en is sinds  2000 vast verbonden aan het Nationaal Orkest van België.

Daarbuiten is hij lid van verscheidene koperensembles waaronder het Gabriëli Koperensemble en Musica Mosana en treed hij regelmatig op als solist.

 

 

 

Hubert Biebaut

Hubert Biebaut studeerde aan de conservatoria te Brussel en Leiden.

Naast tal van diploma's verwierf hij de Italiaprijs 1971 en de Precker-prijs voor de

beste vertolking van kopercomposities. Soloconcerten met prestigieuse orkesten brachten hem wereldwijd. Hij is zowat 40 jaar hoornist bij het Nationaal orkest van Belgie.

Europese en mondiale organisaties vragen deze pedagoog en leidende figuur zijn diensten als expert in sociale dialoog. Guest-teaching bracht hem verschillende keren in Engeland,Verenigde Staten. Hubert Biebaut is een muzikaal bezige bij met een groot sociaal engagement.