Walschots Theo titel

Walschots Theo
 
Update September 2018 Australië België Canada Frankrijk Frans Polynesië Nederland Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten
In bovenstaande landen vind U de familienaam en naamdragers Walschots
 
• Sedert 1992 werd‚ met tussenpozen‚ onderzoek gedaan naar de afkomst van de familienaam Walschots. Een voorzichtig begin‚ een beetje zoeken‚ een paar vragen stellen. Al snel kwam de grote intresse en daarmee ook het werk. Genealogie is een nooit ophoudende bezigheid‚ telkens komen er meer vragen‚ andere gegevens en het werd steeds interesanter om verder te doen. Nu meer dan een kwart eeuw later is er een mooi werk ontstaan‚ voor zowel diegene welke zijn roots wil opzoeken‚ als voor diegene die eventueel dit werk wil verderzetten.

• Hoewel ook de gedachte aanwezig was om een website te ontwikkelen‚ heeft het toch lange tijd in beslag genomen om ook hier daadwerkelijk een begin van te maken. De website‚ Genealogie Walschots‚ staat ruim 12 jaar online en werd 3 maal vernieuwd. Verwacht geen toeters en bellen‚ U vind enkel genealogsche informatie. Elk item beschrijven is eentonig. De bezoeker wordt uitgenodigd zelf te ontdekken wat de website Genealogie Walschots te bieden heeft.

• Naast de opzoekingen in de verschillende archieven‚ zoals heemkunde‚ rijksregisters‚ genealogische sites‚ werd de onderzoeker hartelijk en gastvrij ontvangen door verschillende familieleden Walschots in België  Frankrijk en Nederland. Briefwisseling en e–mail met familieleden te Australië‚ Canada‚ België‚ Frankrijk en Nederland. Van hen werden de nodige data‚ foto’s‚ verhalen‚ ontvangen die mochten gebruikt en gepubliceerd worden. Er waren familieleden welke archieven bezochten en data toezonden. In het familieboek Genealogie Walschots wordt uitgebreid hierop ingegaan. Dit familieboek (ca. 302 pagina’s) is in voorbereiding‚ een 1ste lezing is klaar en kan aangevraagd worden in pdf formaat (enkel tekst).

• Wil U als familielid Walschots‚ of als naamdrager Walschots informatie ter beschikking stellen‚ of hebt U een vraag‚ of wil U de lijn stamboom bekomen‚ stuur een e–mail via de contact pagina ook om uw data beschikbaar stellen‚ of om uw vraag beantwoord te zien‚ of de stamboom aan te vragen.

• Lees de voorwaarden om deze website te mogen raadplegen.