Griffintje.tk

http://griffin.eu.org
http://www.griffintje.tk
admin@griffin.eu.org
Belgium - The Netherlands


My humble site
What will you find here?
Have You Heard The News Today?
- Sunday, Bloody Sunday - U2


Lot's of pictures
- The photo page

with most recent pics

News Section
- The News Today

with most recent news
- Archieve
with the news of yesterday

Links to the web
- The Links

all the sites you need to know
- Links to Friends
all the sites of friends of me

Links to my world
- A Personal file

About the author of these pages
- My asl.chat.be page
www.chat.be Community
- The city of Bredene
Bredene, Belgium, Europe
- The city of Delft
Delft, The Netherlands, Europe
- Delft University of Technology
Studies in Technology and Science

Guestbook
- Leave a message

Add a note to my guestbook
- Read the guestbook
View the entries in my guestbook

Een avondje televisie kijken. Geen Thuis of Familie want aan zulke trage en voorspelbare verhalen heb je niks. Dat zijn verhalen voor mensen met weinig fantasie. Elke aflevering is weer samengesteld volgens hetzelfde recept. Af en toe - zo eens in de paar weken - kijk ik soms noodgedwongen een stukje Thuis en dan merk ik dat er sinds de vorige keer nog niks veranderd is. Mo wil zijn vrouw maar niet laten betrappen, Ter Smisse is nog altijd niet verkocht, etc...
Geef mij maar een actueel programma als Ter Zake op canvas. Tot het laatste onderwerp aan bod kwam en ik gehaast wegzapte. De Rode Duivels en hun belabberde voetbal was het laatste wat ik had verwacht in Ter Zake. Dan maar verderzappen naar Nederland 2 met Te Land, Ter Zee en in De Lucht. Tobbedansen. En ondertussen vertelt de producer hoe ze ooit geprobeerd hebben om het concept in het buitenland te verkopen. Wat natuurlijk helemaal mislukt is, want alleen in Nederland heb je gekken die zoiets leuk vinden. In de VS moeten ze het meer hebben van blote borsten op tv en Big Brothertoestanden. Al heeft het concept volgens mij wel navolging gekregen, maar dan op Discovery Channel met Techwars waarin twee groepen elkaar bekampen in een unieke discipline. Het bouwen van een maai- of boormachine, in amper 24 of 48u tijd, op een schroothoop. Gekkenwerk, maar prachtige televisie. Te Land, Ter Zee en in De Lucht is daarbij vergeleken maar peanuts. Maar het is wel een pak toegankelijker voor het grote publiek. Deelnemen is alvast belangrijker dan winnen.
Het tegenovergestelde gaat op voor De Werf op vtm. Ik volg het programma absoluut niet, maar toen ik er langs zapte bleef ik toch even hangen. Die lui moeten er elke week een koppel uitgooien, en nu kwamen die allemaal terug om wraak te nemen. Zij zouden bepalen wie naar de finale gaat en met hun stem eigenlijk ook de winnaars bepalen. Want ze kozen ervoor om een stelletje vrolijke laisen tegen een achterbaks koppel te zetten in die finale. Smart move. De kijker kan nu alleen nog maar wat geld storten op de rekening van de vtm door te smsen. Dat smsen is een echte nieuwe rage om mensen geld af te zetten. Bij zowat elk programma kun je dat tegenwoordig. En dan staat er in de kleine lettertjes: 0.75 euri p.b.
Later op de avond wordt er gekeken naar De Reporters waarin twee Jambers-clonen hun idool proberen na te spelen door op bezoek te gaan bij bekende en minder bekende Belgen. De vragen die ze stellen blijven erg oppervlakkig en ze kiezen er altijd voor om niet te diep in te gaan op hun onderwerp. De weinige kritische vragen die ze stellen laten ze meteen weer voor wat ze zijn als de geïnterviewde te kennen geeft het er niet mee eens te zijn. Ze vliegen door hun onderwerpen heen en hebben allerminst last van de neiging van een reporter om door te vragen op heikele punten.
Een avondje televisie, zo een keer per twee weken, volstaat ruimschoots voor mij. Het is welletjes, ik zet mij terug achter mijn pc. Wat een gelul op die beeldbuis.


20/11/2004

The News

Agenda

12 april
Verjaardag Priscilla

07 juni
Mijn verjaardag!

13 augustus
Verjaardag Waldo

05 september
Verjaardag van m'n keppe!

04 oktober
Verjaardag Kenneth

Ook een datum die ik moet weten? Mail het naar mij!
İ 2003-2004 by Griffin Four'oh'four