Gsm: +32 477 / 999.898

BEKIJK ONZE H4FIT-FILM

WELKOM BIJ H4FIT

UW EXPERT IN FINANCIËLE ANALYSES

Bij H4FIT zijn wij gespecialiseerd in het maken van financiële analyses in spreadsheets. We kunnen voor u business, concurrentie of andere ad-hoc analyses maken.

Wij zorgen ervoor dat jij aan de hand van ‘dashboards’ héél gemakkelijk kunt zien hoe je ervoor staat. Meten is weten. Een ‘dashboard’ met de juiste grafische weergave zegt meer dan een tabel met cijfers.

Geen complex gedoe. Ontvang een persoonlijke financiële analyse ondersteuning en/of excel oplossing op maat.

Vraag nu hier gratis advies aan.

ONZE EXCEL HULP EN MAATOPLOSSINGEN

Heeft u hulp nodig bij complexe excel formules? Bijvoorbeeld vlookup, hlookup, index, match, sumifs, … Wij helpen u graag verder.

Wenst u meer uit uw huidige bestanden te halen? Verliest u veel tijd door het continu herhalen van dezelfde handelingen om data voor te bereiden? Door middel van vba macro’s en upgrade van uw bestanden met de allernieuwste Excel functies boosten wij uw excelbestanden zodat u sneller, gemakkelijker en efficiënter kan werken.

Geef uw bestanden een visuele boost!

Het gebruik van grafische elementen, zoals bijvoorbeeld draaigrafiekrapporten en boordtabellen. Deze dragen bij aan een gebruiksvriendelijk overzicht in Excel

“EXCEL SHEETS OPMAKEN,

EEN KUNST APART“

Met Excel kan bijna alles: van eenvoudige berekeningen en planningen tot het opstellen van uitgebreide businesscases.

Miljoenen mensen kunnen ook best goed met Excel overweg, maar hoe vaak komt u toch niet een Excelbestand tegen waarvan u denkt: Wat is hier gebeurd? Klopt dit wel, wat staat er eigenlijk?

Het maken van echt goede en betrouwbare spreadsheets is een kunst.