Magnified Healing®

                                                                                  

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

Healing-Groei-Kracht-Centrum

  naar   Shamballa

Magnified Healing® 

Reeds enige tijd zijn er belangrijke verschuivingen van de energie van de aarde en de kosmos aan de gang.

De energie van de aarde is verhoogd en dit is een gelegenheid voor de mensheid om in een scheppend bewustzijn te komen ; om in een bewustzijn van creatie te stappen.

De aarde nadert momenteel de verhoogde lichtfrequentie om een lichtlichaam te worden.Om in het verhoogde bewustzijn te komen van Eenheid zullen wij ons zelf, fysiek, mentaal, emotioneel, etherisch en spiritueel moeten helen.

Door een speciale dispensatie van God de Allerhoogste van het universum, is in1983 een oude healingsmethode opnieuw op Aarde geïntroduceerd door Dame Meester Kwan Yin. Deze methode werd voorheen alleen gebruikt door de Opgestegen Meesters in de sferen en de Meesters op de Aarde als groei naar een volledig bewustzijn.

In 1992 is Magnified Healing® van GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM op Aarde gebracht in een verhoogde vorm als spirituele vooruitgang voor de mensheid en de Aarde door de directe tussenkomst en de inspiratie van Dame Meester Kwan Yin.

Magnified Healing® vestigt een constante stroom van energie vanuit het hart van de Bron, God de Allerhoogste van het Universum(Al wat is,Vader-Moeder God of welke naam je deze wenst te geven), door alle spirituele centra, tot in de Diamant in het centrum van de Aarde.

Deze verbinding van energie is spiraalvormig en brengt een diepe staat van genade die met kracht pulseert vanuit de Bron en legt de basis voor het Ascentieproces.

De naam zegt al een heleboel over wat je kunt verwachten van Magnified Healing®:”versterkte heling”. Magnified Healing® is een intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt.Het systeem is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk.

De helende energie komt rechtstreeks uit de Bron en is zacht en liefdevol.Uniek aan Magnified Healing® is dat je volledig één wordt met deze energie.Je bent dus niet slechts een kanaal waarbij je energie doorgeeft,je wordt deze energie.Je hele systeem wordt op een lijn gebracht met de frequentie van deze energie waardoor je medeschepper bent van de heling die je brengt.Hierdoor kan een zeer krachtige heling plaatsvinden, zowel bij jezelf als degene die je behandeld.

In Magnified Healing® creëert de healer de energie van God de Allerhoogste van het Universum en wordt Magnified Healing® 

Voor zover bekend zijn er momenteel meer dan 44.000 ingewijden van deze krachtige en universele methode in meer dan 48 staten van de USA alsook in meer dan 71 landen wereldwijd.

De volgende Workshops die bestaan in dit Systeem:

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

Magnified Healing® (1 ste Fase)

Wens je  jezelf en anderen voor te bereiden,af te stemmen op de nieuwe en hogere trillingen van pure liefde, licht en vrijheid en daarbij bij te dragen tot de healing van jezelf, anderen en de aarde?

Als het antwoord  ‘ja’ is, dan is deze cursus iets voor jou.

De Magnified Healing® Workshop 1e fase, is een workshop welke in minimum één dag wordt gegeven(wij voorzien over het algemeen 3 dagdelen van 3 u ). Het leren en beoefenen van deze technieken omvat alle aspecten van healing, waarin gebruik wordt gemaakt van de Heilige geometrie, ademhaling en affirmaties.

 

Magnified Healing® (1 ste Fase) workshop omvat:

♥ Meditatie ter Bekrachtiging     

♥ Voorbereiding

♥ Healing van Anderen en Healing van Jezelf

♥ Inwijding

♥  Uitreiking van het Certificaat als Master-Teacher van Magnified Healing® VAN GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM.

Na het volgen van de basisworkshop ben je in staat jezelf en anderen healing te geven.Wanneer je na de inwijding gedurende 11 dagen Magnified Healing® beoefend,ben je bekrachtigd om de 1 ste Fase workshop met inwijding door te geven aan anderen. De workshop is € 150,- inclusief cursusboek en een flesje met bloemenessence, waarmee het proces ondersteund wordt.
Na de workshop kun je jezelf en anderen behandelen.
Na 11 dagen zelfbehandeling en activatie kun je de workshop doorgeven.

 

De workshop is € 150,- inclusief cursusboek ,certificaat en een flesje met bloemenessence, waarmee het proces ondersteund wordt.
 

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

Magnified Healing® Celebration

Viering of Celebration

De Viering staat open voor iedereen die de energie van Magnified Healing® wil ervaren ,het contact met de energie wil versterken of meer wil weten over Magnified Healing®

De intensieve liefdevolle kosmische energie, die momenteel naar onze Aarde stroomt, verandert de mens en de wereld op velerlei wijze. Alles lijkt sneller te gaan en dat klopt, want de liefdevolle kosmische energie kent geen grenzen en beperkingen van menselijk denken. Mensen kunnen helaas niet altijd deze liefdevolle energie integreren in  hun lichaam en raken verward. Dit is duidelijk merkbaar in de wereld om ons heen. Wij zijn op Aarde om te groeien in bewustzijn, een natuurlijk proces. Wanneer we echter niet meegroeien in dit Ascentie-proces dan ontstaat er onbalans, disharmonie, onenigheid in families en relaties. Willen of kunnen wij hiermee doorgaan? Willen wij werkelijk hierin verandering brengen? Er worden ons zovele geschenken aangeboden op velerlei wijzen.

Magnified Healing® is zo'n geschenk. Het is een genezingswijze, die door een dispensatie van de Allerhoogste is doorgegeven aan onze Aarde door Kwan Yin, de Moeder van Mededogen en Genade. 

Dit waardevolle geschenk vanuit het Hart van de Allerhoogste kan door iedereen worden ervaren en die hiervan gebruik wenst te maken als een persoonlijke groei naar bewustwording. Door het gebruik van deze genezingsmethode zal bij eenieder die dit wenst,

    -    het Lichtkanaal, de verbinding met de Schepper worden geopend,

    -    de Drievoudige Vlam in het Hart wordt geactiveerd,

    -    het zenuwstelsel opnieuw worden verbonden,

    -    het calcium in de ruggengraat worden aangewakkerd,

    -    alle karma worden ingelost tot op deze dag.

Het Licht DNA wordt weer opgewekt en kunnen we weer de Lichtwezens worden zoals de Schepper ons heeft geschapen.

We creëren hierdoor weer een heilige ruimte van

VREDE,     LIEFDE,     WIJSHEID,

KRACHT,     VREUGDE EN EENHEID.

Wij zijn de Viering  zelf

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

 Magnified Healing® Celebration Workshop

In deze workshop word je opgeleid om een viering op te zetten . In een viering wordt een Tempel of Raster van heling opgezet. Het Raster of de Tempel wordt gevormd door de lichamen en zuivere intentie van de begeleiders. Je wordt de structuur. Je leert de verschillende posities in de Tempel, en wat er telkens op elke plaats gebeurt. Je krijgt ook de structuur van de viering aangeleerd, en krijgt een duidelijk overzicht van alle 'taken' en voorbereidingen. Een viering is een zeer intens en liefdevol gebeuren waarin Kwan Yin voelbaar aanwezig is doorheen elk van de deelnemers, en waarin diepe heling plaatsvindt voor iedereen, én voor diegenen voor wie heling gevraagd wordt.

Ervaar de Goddelijke energieën van Magnified Healing en leer de instructies en beoefening van alle fasen van de Magnified Healing proces.Gebruikmakend van onze lichamen om een structuur te worden, een Tempel of Raster van Healing wordt gevormd dat op zijn plaats blijft en ook met ieder van ons met zich meegaat en door de hele wereld wordt uitgestraald.

De Magnified Healing Viering  verenigd Ademhaling,Klank,Kleur en Beweging, en iedere persoon is een ingewikkeld deel van het samen scheppend proces. Het Licht, Liefde en Healing, die we samen creëren wordt een nooit tevoren ervaren deel van EENHEID.

De workshop omvat:

Viering van Magnified Healing is een Heilige Healingsceremonie

De Magnified Healing Energie die wij samen manifesteren is de Essentie die Ons persoonlijk en tegelijkertijd ook als groep heelt. Hij helpt ons naar buiten te treden om de Mensheid en de Aarde hulp te verlenen en te dienen. De Viering brengt ons als een individu dat healing doet en hierin lesgeeft, samen tot een groep die creërend, actief en stralend is. Het geeft ons de gelegenheid om samen te komen met andere Magnified Healing Meester-Leraren. Met als doel onze goddelijkheid te delen en vrienden en publiek uit te nodigen met ons mee te doen. Dit stelt nieuwkomers in staat om op een zeer waardevol niveau Magnified Healing te ontdekken.
Wij zijn allen veranderd!

Door ons lichaam gestructureerd te gebruiken, wordt een blijvende Tempel of Raster van Healing neergezet die op zijn plaats blijft. Deze gaat ook met ieder van ons mee en straalt uit over de hele aarde. De Magnified Healing Viering maakt gebruik van ademhaling, geluid, kleur en beweging. Ieder persoon is een belangrijk deel van het proces. Het Licht, de Liefde en de Healing die we samen scheppen wordt een nog nooit eerder beleefde ervaring van EENHEID.

Dit is een twee-delige workshop toegankelijk voor de ingewijden van Magnified Healing ®1° of 3° Fase.Het eerste gedeelte is een  3 uur durende klas en omvat de instructies voor het leiden van de viering. En het tweede gedeelte is een “ Viering” die ongeveer 3 uur duurt  en wordt begeleid door de geslaagden van het eerste gedeelte. De workshop omvat de instructies en beoefening van alle fasen van het Magnified Healing proces. Elke Viering gediplomeerde zal dan in staat zijn om een Viering te leiden, les te geven in de Viering en alle fasen in hun eigen privé healing sessies te gebruiken.

Deze workshop kost € 110,- en is inclusief een lesboek (in het Nederlands),en Certificaat .

   VREDE,     LIEFDE,     WIJSHEID,

KRACHT,     VREUGDE EN EENHEID.

Wij zijn de Viering  zelf

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

Magnified Healing® 3de Fase Licht Healing

De Magnified Healing® energie is verhoogd en geconcentreerd tot een intens hoge Licht intensiteit, gevormd door een driekleurige Laserstraal om te zuiveren, te transformeren en te bekrachtigen.

Dit werk wordt op verschillende delen van het lichaam toegepast, bij de verschillende systemen van het lichaam, als ook bij de Aura lagen om deze in de hoogst mogelijke staat van perfectie te brengen op ieder niveau.

3de Fase Licht Healing Praktijk Workshop :


       Voorbereiding

 

    • Licht Energie Meditatie

 

     ■ Afstemming

 

            Meditatie “Licht” Bekrachtiging

     Initiatie voor Bekrachtiging

 

         Healing

 

     Elektronische kleuren

• Gouden Christus Energie

• Brede straal (Heilige Geometrie)

• Laser Straal

• Orgaan Transplantaties

• Healing van de Aarde

• Besmettelijke en Genetische Ziekten

 

■ Het oefenen van de Derde Fase healingstechnieken met elkaar


Certificaat

Magnified Healing® “Licht” Healing

Door de inspiratie van de heilige Geest en leiding van Meester Vrouwe Kwan Yin, kregen we toegang tot de energie en wijsheid van de Aartsengel Melchizedek. We werden bekend gemaakt met een verhoogde kosmische methode van healing en heelheid. De “Licht” workshop wordt gepresenteerd om de herprogrammering van het fysieke lichaam met alle auralagen in een spiritueel lichaam van Licht te vergemakkeliken. Dit is een uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde van God de Allerhoogste.

Melchizedek ontvangt je Licht en geeft je het ‘ Bewustzijn van Licht’ om je spiritueel lichaam van Licht te creëren.

De activatie van de Drievoudige Vlam in het hart, de initiatie van energie van de Zevenvoudige Vlam van de Elohim in het Derde Oog en de activatie van het Violette Vuur van Licht co-creërt.De Stralen, die de heilige geometrieën vormen (de piramiden), die bij dit healing proces worden gebruikt.

Deze methode van Melchizedek geeft ons de vaardigheid en de manier om twee soorten laserstralen te ontwikkelen.

            Een brede Straal,die voor alle systemen van het fysieke lichaam wordt gebruikt;het zenuwstelsel,het lymfatisch stelsel,de bloedsomloop,de ademhaling,het klierstelsel,het skelet,de spieren,de organen en de huid,het beenmerg alsook de cellen en elektronen.

            Een Laserstraal,waarmee de behandeling gefocust kan worden bvb.op gezwellen,(tumoren,cysten enz.)acute infecties en littekenweefsels ,om deze te verwijderen.

Deze methode vult het fysieke,alsook alle aura lagen met perfectie.Door de aura lagen te behandelen worden oude gedachtevormen,gewoonten en oude groeibelemmerende geloofssystemen losgelaten en worden nieuwe patronen gestabiliseerd en actief verzegeld door de Gouden Christusenergie.Het DNA/RNA wordt volledig en compleet geactiveerd en opnieuw gecodeerd om het lichaam in staat te stellen het ultieme Lichtlichaam te worden(verjonging).

Dit ‘Licht’proces kan voor jezelf en voor anderen worden gebruikt,fysiek of op afstand, voor transplantatie, healing van de Aarde en besmettelijke ziekten (ook van vorige en toekomstige generaties).

Magnified Healing® "Licht"Healing is een gevorderd praktisch gereedschap. 

Deze healingsmethode  wordt alleen aangereikt aan diegene die Magnified Healing® in praktijk of onderwijzend en met volharding, Eerlijkheid en Onvoorwaardelijke Liefde gebruiken.

De “Licht” workshop duurt twee volle dagen.

Cursuskosten: € 250 , dit is inclusief lesboek, certificaat,  lunches

Gewenste kleding wit voor tijdens de inwijding.
En verder blauw of wit of een combinatie hiervan.

Derde Fase Teachers Workshop

Deze Teachertraining wordt doorgegeven door Gisèle King of Kathryn Anderson.

Hiervoor kan je in aanmerking komen als je de Derde Fase Licht Healing gevolgd hebt.

Na het volgen van deze workshop mag je ook de Derde  Fase Licht Healing workshop doorgeven.

 

Workshop Datums (Healing-Groei-Kracht-Centrum)

Wanneer gemeld is “nog nader te bepalen datum” kan je gerust contact opnemen en kunnen we bij de planning

Trachten rekening te houden met voor u beschikbare data.

Reiki  en Shamballa opleidingen:

Magnified Healing 1ste fase

Magnified Healing Viering

Magnified Healing 3° Fase “Licht” Healing

Heeft U nog vragen, neem dan gerust contact  op met ons:

 

Bij Healing-Groei-Kracht-Centrum

 

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail of neem contact zodat je weet wanneer de  cursus gepland worden.

Als je eventueel  wilt overleggen welke wokshop het meest bij je past of  als je meer wilt weten over de workshops kan je altijd contact  opnemen. of naar een  open avond komen   

Op de Maandelijkse Open avonden voor INFO en

MEDITATIE  i.v.m. de door Healing-,Groei en Kracht-Centrum gegeven Workshops:

Magnified Healing®:1° ,2° en 3°Fase

Shamballa MDH® basic Master/Healer

Shamballa MDH®basic Master Teacher

 Shamballa :Level 1,2,3 en 4

REIKI :1°,2°en 3°graad

Open avond;

1° deel van 19u 30 tot 21 u  voor INFO en ERVARINGSUITWISSELING en Iedereen die het wenst krijgt er  een behandeling .

2° deel van 21u00 tot 22u30 voor Meditatie

 

Elke 2de vrijdagavond van de maand  van 19u30 tot 22u30 bij Huguette Lys Rue de Rebecq 25  1480 Saintes ( 5 km van Halle) 0497 18 54 34 

 (bijdrage 5 Euro) Gelieve een seintje te geven als u naar de open-avond komt.

Voor meer info en inschrijvingen:

Raymond Lys Appelboomstraat 147 1602 Vlezenbeek (Sint Pieters Leeuw )

 Tel:02 532 11 71       GSM 0476 20 19 11   Mail:Raymond

Huguette Lys     GSM 0497 18 54 34 

 

Website : http://users.telenet.be/Healing-Groei-Kracht-Centrum

 

 

.

 

Magnified Healing®

http://www.amerissis.be/magnifienl1.gif

   

Reiki

Shamballa