image

BEDANKT!
Hartelijk dank voor de hartelijke wensen en de mooie cadeau's! Mede dankzij jullie is het een prachtige dag geworden!

Tot binnenkort,
Vincent & Nancy


Ons verhaal
Ons verhaal begint op 30 december 1997. Sindsdien is onze relatie als een trein blijven lopen. Dankzij de NMBS zagen we elkaar zo goed als elk weekend en na vier jaar konden we met gemak twee Erasmus-reizen naar Itali aan. In november 2004 zijn we uiteindelijk gaan samenwonen, met een hele hoop dromen om samen een toekomst op te bouwen. In het verre Egypte werd een van die dromen werkelijkheid: een verloving! We stelden onze trouwplannen echter even uit toen we op 19 juli 2005 een bouwgrond vonden. Pas toen kregen onze toekomstplannen echt vaste vorm. Een paar maanden later legden we onze trouwdatum vast en viel alles in de plooi.


30 juni 2007 Onze trouwdag
Alhoewel we al op zaterdag 23 juni in Schaarbeek voor de wet trouwen, is 30 juni d grote dag. Op die dag zijn we precies 9 jaar en 6 maanden samen. Om dat n ons huwelijk samen met iedereen te vieren, geven we een groot feest. Het exacte verloop van de dag vind je onder "Draaiboek". Bij slecht weer kan er het een en ander veranderen; kom hier dus zeker nog eens kijken in de aanloop naar 30 juni.


Extra's en varia
We hebben de verschillende locaties waar het allemaal zal gebeuren in detail beschreven. Zo zijn we er zeker van dat iedereen op het juiste moment op de juiste plek is. Voor de mensen die op de dag zelf (of 's anderendaags) een uitstapje willen maken, hebben we hier een aantal tips verzameld. Dus waarom niet overnachten in een hotel in de buurt? We hebben er enkele voor je op een rijtje gezet. Opdat je ons zeker zou herkennen bij aankomst, hebben we ook enkele foto's gepload. In de week vr 30 juni tonen we hier ook de foto's van ons burgerlijk huwelijk. Tot slot hebben we ook een gastenboek voorzien, waar je naar hartenlust berichtjes kunt achterlaten. En last but not least, een pagina vol links die links of rechts wel iets met ons of met de trouw te maken hebben.

Bedankt voor je bezoekje en keer af en toe nog eens terug om de updates te bekijken.

Groetjes en tot dan,
Vincent & Nancy



image image image image image image image