Katjeduk en tempel van Kon Kon!

Dit jaar brengen we een bezoek aan de tempel van Kon-Kon diep in de jungle. Op zolder vindt Cuca een oude landkaart waarop aanwijzingen staan over de locatie van een historische tempel. Na het volgen van de aanwijzingen komt ze in de jungle Kon-Kon tegen, hij de opperkatjedukker. Kon-Kon die nog nooit echt verliefd is geweest, valt direct in zwijm voor de mooie Cuca. Hij loopt haar voor naar de tempel. Er heeft al 10 jaar niemand meer de tempel betreden maar wie weet komt daar dit jaar wel eens verandering in? Wil je samen met Cuca en Kon-Kon de jungle verkennen en weten of ze de tempel kunnen binnengaan.

Inschrijven kinderen 2017

De inschrijvingen, voor kinderen die ook in juli 2017 een spetterende zomer willen beleven, starten op onze inschrijfdag. Die inschrijfdag gaat door op 6 mei 2017 in SPWe Basis van 09h00 tot 12h00. Daarna kan vanaf woensdag 10 mei 2017 ingeschreven worden in bij de jeugddienst (Porseleinhallen, Cultuurpad 1, 8560 Wevelgem) Tijdens de maand juli kan er ingeschreven worden in de grote zaal van de Porseleinhallen bij een van onze hoofdleiders.

Wij bestaan 10 jaar!

Speelplein Katjeduk Wevelgem mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen en daarom geven we een groot verjaardagsfeest! Het feest, met onder andere een van de grootste springkastelen ter wereld, optredens van Raf Violi en The Green Onions en een heuse klimmuur, gaat door op vrijdag 7 juli 2017 en start om 19h30. Meer info op het Facebookevent.