verboden te lezen

een blog zoals een ander

Een Isabelle-grap

Aardige muis in de woestijn

Een muis en een olifant lopen door de woestijn. De muis loopt in de schaduw van de olifant. Hij ziet de olifant zweten en zegt: "Als je het te warm krijgt, kunnen we wel even van plaats ruilen."

Labels:

3 reacties:

Blogger Tati zei...

Ja, idd, maar deze snap ik wel... ik kan er nog om glimlachen.

18 april 2006 23:45  
Anonymous servië zei...

glimlach nu maar om deze! (dat doe ik toch :-) ) en tatiana, wat vind je, zouden we een waarschuwingssms sturen :-)

Tientallen op Kroatisch eiland naar ziekenhuis met maagproblemen

ZAGREB - Het watertekort op enkele Kroatische eilanden in de Adriatische Zee veroorzaakt nog steeds problemen bij vakantiegangers en de lokale bevolking. Tientallen mensen die op het eiland Pag verbleven, zijn met een maagvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen.

Op Pag is er al dagen geen drinkwater meer voorhanden. Tientallen patiënten zijn opgenomen in ziekenhuizen in de havenstad Zadar op het vasteland, zo meldt een lokale televisiezender.

De zieken hebben maagpijn, diarree en koorts. Een arts vermoedt dat de patiënten ziek geworden zijn door het drinken van onzuiver bronwater. Hij spreekt van een epidemie.

De meeste van de 60.000 inwoners en toeristen hebben Pag al verlaten. Een tankschip van de Kroatische marine brengt donderdag wel fris drinkwater naar het vakantie-eiland, maar volgens de lokale bevolking zijn de hoeveelheden ontoereikend.

De Kroatische waterhuishouding waarschuwt er intussen voor dat de komende dagen ook andere eilanden problemen met de watervoorziening kunnen krijgen. Onder meer op Lastovo, Ciovo, Mljet, Rab, Vis en enkele plaatsen in Centraal-Dalmatië zou het risico op watertekort groot zijn.

31 juli 2006 8:15  
Blogger Hans zei...

geen kat die dat hier nog leest, claire. Zelfs tatiana niet, zelfs haar kat niet, ze heeft trouwens geen kat, nog niet.
kzou haar een mailke sturen met het feit dat je gereageerd hebt op posts van haar :)

31 juli 2006 11:37  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina