verboden te lezen

een blog zoals een ander

Outkast - IdlewildDe nieuwe van Outkast, 'Idlewild', is nu al te beluisteren op myspace. Ik ben benieuwd hoe hij is. Normaal gezien kan hiphop mij niet echt bekoren, maar die nieuwe single 'Morris Brown', zit al stevig in mijn hoofd. Die drum is zo bizar goed. En de melodielijntjes blijven serieus hangen. Toen ik het nummer de eerste keer hoorde, wist ik niet goed wat ik ervan moest denken, maar halverwege was ik al verkocht.
Ondertussen zit ik aan nummer 3 van de 25 tracks. Voorlopig gebruiken ze de vaste Outkast-ingredi├źnten, maar het klinkt goed. Op de CD in de winkel is het nog een week of twee wachten, denk ik.

Videoclip Morris Brown:


Ahja, en sorry voor de compleet niet aan elkaar hangende post van gisteren. Laten we het maar een stream of consciousness noemen... Ergens was ik wel een punt aan het maken. Iets over niet zomaar dingen geloven, kritische geest, enzovoort.

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina