verboden te lezen

een blog zoals een ander

Piraten!


foto: by ®em©o

Iemand heeft mijn blog ingenomen. Dat zullen jullie, trouwe lezers, wel al gemerkt hebben.
En het ergste is nog dat ik zelf moet instaan voor het publiceren ervan aangezien mijn lieftallige wederhelft geen kaas gegeten heeft (net als de muis) van de bloggerinfrastructuur en het bij Office Word houdt.
Zo krijg ik dan het gevoel dat ik vandaag en gisteren al iets gepost heb en de mensen dan maar beter niet meer lastig val met mijn eigen geleuter. Zoals je kunt merken (als je dat wil) zet ik zelden meer dan één tekstje per dag op de blog, vraag mij niet waarom.

Bon, het schijnt dat ik moet blokken in plaats van bloggen. Daar komt voorlopig nog niet veel van in huis (van de muis voorlopig wel nog).

ps: en dan zoekt een mens eens foto's van een muis en krijgt hij allemaal foto's van katten (en computermuizen uiteraard)

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina