verboden te lezen

een blog zoals een ander

Werken op Feest in het ParkIk ga werken op Feest in het Park als vrijwilliger. Wat mijn functie daar precies zal zijn, weet ik nog niet. Ik kijk er alleszins naar uit. Hopelijk kan ik nog wat optredens meepikken zoals pakweg Das Pop, A Brand, Ozark Henry, Discobar Galaxie, Absynthe Minded, Internationals, 't Hof van Commerce en Calexico. Ok, vijf van de acht hebben ook op de Gentse Feesten gestaan, maar enkel A Brand heb ik daarvan gezien en een tweede keer kan geen kwaad, aangezien ik ze verdomd goed vond. Alle andere groepen die er spelen, vind je uiteraard op de site.
Maar het zal vooral werken geblazen worden en eens de andere kant van een festival te zien krijgen.
Spannend, spannend.
Maar eerst dus examens.

Labels: ,

2 reacties:

Blogger Hans zei...

Dat logo van feest ih park past trouwens heel goe bij het kleurenschema van mijnen blog, vindt ge ook niet?

3 augustus 2006 18:03  
Blogger Pink Lady zei...

Dat kàn geen toeval zijn

6 augustus 2006 16:55  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina