verboden te lezen

een blog zoals een ander

De broertjes Dewaele spelen gratis in de CharlatanIk durf er geld op zetten dat dit nieuwsbericht over de mysterieuze nieuwe groep van David en Stephen en dit optreden van The Accidental Tourists met een mysterieuze bezetting compatibel zijn.

De conclusie is dus: De nieuwe groep van de broers Dewaele speelt morgen (zondag 29 oktober) voor den nieten om 22 uur in de Charlatan.

Niet naar toe gaan, want anders raak ik niet meer binnen én mij niet afschieten als het een ander luguber groepje is én hou nog steeds de ware aard van de Charlatan in gedachten.

Update: Een geluk dat niemand mij uitgedaagd heeft om er geld op te zetten, want het was noppes. Geen David en geen Stephen. Wel een groepje met twee drummers, dat nog wel behoorlijk goed klonk, zeker voor een gelegenheidscombinatie. En misschien waren ze wel heel goed en vernieuwend en zo, maar dat zou ik niet weten, want ik ben na het tweede liedje teleurgesteld huiswaarts gekeerd.

Was het wel Soulwax geweest en ik was niet gegaan, ik had het mij beklaagd. Nietwaar?

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina