verboden te lezen

een blog zoals een ander

De gemakkelijke post


foto: by Broken Lens

Volgens sommigen is het posten van filmpjes niet creatief genoeg, maar ik doe het lekker toch, nah. How dare you!

Gewoon een heerlijk mooi liedje.
Die eerste twee CD's van Radiohead ken ik nog altijd niet zo goed vanbuiten als de derde, met als gevolg dat ik een hele dag met dat nummer in mijn hoofd zat en mij op een bepaald moment afvroeg 'Van wie is dat nu eigenlijk?', schandalig in feite, als zelfverklaarde fan. Nu, van wie het was schoot mij nog wel snel te binnen, maar welk nummer het was, daarvoor heb ik vandaag toch even de CD moeten opleggen.
Mooi toch.
He used to do surgery
For girls in the eighties
But gravity always wins.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina