verboden te lezen

een blog zoals een ander

Stephen Colbert

Ik had nog nooit iets over Stephen Colbert verteld, dacht ik zo.
Stephen Colbert is de grappigste mens van Amerika, of toch van degenen die ik ken. Ik hoop snel op een programma in België met dezelfde kritische geest als The Colbert Report. En neen, TV Belgiek zal het niet zijn. Als rechtgeaarde Republikein neemt het typetje Stephen Colbert alle miskleunen van de Amerikaanse politiek op de korrel. Heerlijk gewoon.
Een filmpje tonen van The Colbert Report? Allé dan, 't is goed.

Labels: ,

2 reacties:

Blogger Stijn V. zei...

The Colbert Report niet kennen is een serieus gat in uw satirische cultuur. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe aflevering van 'The Word' of 'The Threatdown' op Youtube. In België zie ik dat nog niet meteen opduiken, tenzij jij natuurlijk concrete plannen hebt.

1 december 2006 3:29  
Blogger Hans zei...

Geef mij een betaalde halftime om de actualiteit uit te pluizen en ik ga er voor!

4 december 2006 1:09  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina