verboden te lezen

een blog zoals een ander

Kijk eens door uw laptop


foto: ikke (der op klikken voor groter)

Ik loop wellicht zo'n vijf jaar achter op de trend en ik heb mijn tijd er niet ingestoken om het helemaal juist te krijgen. Het resultaat mag er toch zijn. Het doek in kwestie is onze afscheiding tussen woon- en slaapgedeelte. Als we op de reacties van onze bezoekers mogen afgaan heeft half Gent hem wel ergens in huis hangen of liggen. Komt uit de Witte Uil die nu niet meer bestaande is in Gent, u zal naar Brugge moeten.

Helemaal iets anders. Voor de mensen die mijn blog hondstrouw via de site lezen kan ik aanraden om in deze drukke tijden toch eens het gegeven 'RSS' uit te proberen.
Zeker als je graag al eens een interessante link tegenkomt naar dingen 'die mij bezighouden'. Die komen namelijk elke dag in die RSS-feed terecht, zoals ik al eens eerder gepoogd heb uit te leggen.
Categorie:

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina