verboden te lezen

een blog zoals een ander

Bert blogt nog steeds


foto: VUB

Kijk Bert, ik vraag het nog een laatste keer. Neem contact op met uw webmaster en vraag naar een RSS-feed. Of moet ik het lezen van uw weblog dagelijks in mijn agenda steken om het niet te vergeten?
Nu loop ik weer de volle tien dagen achter met het lezen van uw veelbesproken bericht, al goed dat ik er via een zekere krant (mét rss-feed) was achtergekomen.
Nu vind ik het wel spijtig dat u verzaakt aan het schrijven van een vervolg, aangezien het mij ten zeerste amuseerde. Driekwart van de verwijzingen begrijp ik niet, maar dat zal wel de bedoeling zijn zeker? Het is eens een andere manier om te kijken naar het politieke leven. En zoekt de pers het te graag uit? Ach, laat ze begaan. U noemt geen namen en u bevestigt geen namen, eenmaal men dat gewoon is, zal men het smeken wel opgeven.
Het leuke aan zo'n tekstjes is dat de personen in kwestie doorgaans maar al te goed weten dat het over hen gaat, en dan ongemakkelijk zitten te draaien op hun stoel.

Trouwens, als iemand nog ideeën heeft over wie wie is, laat het niet na hier te reageren.
Categorieën:

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina