verboden te lezen

een blog zoals een ander

Disclaimer

Bon, ten eerste is zowat iedereen welkom om te gastbloggen. Ik meen het. Stuur mij een mailtje als je interesse vertoont om één keer, af en toe of regelmatig iets te schrijven waarvan je denkt dat het binnen deze weblog past. (Er is weinig dat er niet in zou passen, lijkt mij. Zolang u maar tussen de 20 en de 30 jaar bent, ethisch verantwoord en zonder werkwoordsfouten schrijft en in Gent woont. Nee, gezond verstand is uw heer en meester.) U moet wel akkoord gaan met de CC-licentie. (Zie 'ten zesde'.)

Ten tweede dient men de inhoud van deze weblog met een stevige korrel zout te nemen, of juist niet. Ironie, satire en vreemde humor zijn mij niet vreemd maar ik kan ook bloedserieus zijn. Wanneer wat van toepassing is moet u zelf maar uitmaken. Ik weet dat dat een gemakkelijke oplossing is om alle kritiek naast mij neer te leggen, maar zo is het nu eenmaal.

Ten derde is mijn werkgever niet verantwoordelijk voor wat hier verschijnt. Het is enkel mijn mening, en dan nog.

Ten vierde bevat deze weblog in lichte mate reclame. Als u daar niet tegen kunt, zijn er altijd oplossingen te bedenken. Ik heb er nog niets aan verdiend. Ik heb nog niet eens mijn eerste cheque kunnen innen. Sinds 28 november 2006 ben ik mijn ".be" kwijt. Als die eerste cheque er ooit komt, komt die ".be" er ook terug, eerder niet. Kortom, alles wat ik er aan verdien steek ik er terug in.

Ten vijfde wordt deze weblog draaiende gehouden dankzij Blogger en de webruimte van Telenet. RSS wordt geleverd door Feedburner. De meeste foto's op mijn blog hebben doorgaans een Creative Commons licentie en zijn gevonden via Flickr.

Ten zesde rust op de inhoud en mijn eigen foto's van deze weblog een Creative Commons licentie. Dat wil in dit geval zeggen dat alles mag gekopieerd en bijgewerkt worden als de naam van de auteur ("hans decrock" of "verboden te lezen") vermeld wordt en het niet voor commerciële doeleinden gebruikt wordt. Dit is een toegift op het algemeen auteursrecht. Alstublieft, dankuwel.