verboden te lezen

een blog zoals een ander

Nieuwe lay-out


foto: ikke (klik voor groter)

Een eerste preview van de nieuwe lay-out die ooit op deze blog zal verschijnen - ik hoop nog ergens voor 2007.
Wie het logo kan raden dat als blauwdruk heeft gediend voor de bovenkant, krijgt van mij, euhm, een dikke proficiat. Ik weet het, ik ben gierig met cadeautjes. Of bent u tevreden met een exclusieve avant-première van de nieuwe site als hij eenmaal af is?
Hoe dan ook, ik heb er nog veel werk aan en ik wil ook nog veel nieuwe inhoud plaatsen. Over mezelf, over muziek, over Gent, over mijn nieuwjaarswensen, over weet ik veel wat nog allemaal.
Ah, en als u de commentaren op dit artikel al gezien hebt, dan weet u ook dat er weer wat meer licht schijnt op een vervolg van het boek. De zin om te schrijven is er al terug. Nu nog de tijd en de inspiratie...
Categorieën:

Labels:

2 reacties:

Blogger Tati zei...

Het ziet er wel cool en koel uit. Ik prefereer het roodbruin met gelige kleuren boven het blauw.

4 november 2006 16:00  
Blogger Hans zei...

ja, ik dacht, nu die zomer toch stilaan voorbij is...
Met verder te werken aan de lay-out ben ik er zelf ook niet meer zo tevreden van, maar dat komt nog wel eens in orde.

4 november 2006 19:03  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina