verboden te lezen

een blog zoals een ander

The Seven Laws of Woo in het Gouden Hoofd


foto: by 7low

Krijg ik daar even volgende persoonlijke mail in de bus.
Naam: The Seven Laws of Woo
E-mailadres: info@7low.com
Tekst:
11-11-2006 The Woos spelen ten dans in "Het Gouden Hoofd" te Gent. Misschien tot dan?

grtz

7low
Chique dinges. Ja, dan moet een mens daar wel naar toe hé.
Ik heb ze nog nooit gezien. Ik heb er ook geen CD van. Toen ik op zoek was naar interessante optredens op de Gentse Feesten was ik op hun site terechtgekomen en ze klonken mij verdomd goed in de oren.
Ik had het er toen ook over op deze weblog:
Die maken groovy, dansbare muziek met echte instrumenten, wat bij mij
altijd wat respect doet verdienen. Niets gaat boven de klank van een
echte bass en een paar stevige trompetten. Als je Bolchi goed vindt: Ga en dans!

Benenstrekkend dus.
Kijk en luister eens op hun schone site.
Op de myspace staan nog meer nummers, die vreemd genoeg net iets anders klinken, rustiger. Ik ben dus wel benieuwd.
En, tijdens het nummer 'Jive' verschoot ik toch wel even (zo ongeveer na 36 seconden). 'Dig up the dirt and call his name three times' en dan drie keer persoonlijk aangesproken worden, freaky. (Het gaat eerder over de tenor sax van het gezelschap, maar enfin.)

Coördinaten: Het Gouden Hoofd, zaterdag 11 november, 21u30
Categorieën:

Labels: ,

4 reacties:

Blogger Tati zei...

Is het gratis of met toegangsprijsje?

5 november 2006 19:17  
Blogger claire zei...

Wat denk je? Claire moet nog meewillen hé.

5 november 2006 19:35  
Blogger Tati zei...

Ok. Het is dus gratis.
Ik heb de muziek eens beluisterd op hun website (in een rapje). Ik vreesde er al een beetje voor omdat Bolchi niet mijn ding is, en het is bevestigd: ik kan aannemen dat ze niet slecht zijn in wat ze maken van muziek, maar ze spreken me niet echt aan. Het klinkt een beetje saai, vind ik. Een beetje teveel van 't zelfde, en eens een mens dat denkt, betekent het niets meer en minder dan dat het hem/haar niet raakt. Ik zeg dus niet dat het slecht is. Het is gewoon niet mijn ding.

5 november 2006 19:41  
Anonymous Hans zei...

Het is alleszins beter dan reggae :p

6 november 2006 17:06  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina