verboden te lezen

een blog zoals een ander

een vrijdag in de VideoWeer eentje geschrapt. Het is slecht gesteld met het uitgaansleven in Gent, ik zeg het u. Hierbij een gastbijdrage aan deze weblog:

Zelden zo faliekant tégen iets geweest… Al geruime tijd (zeker vijf jaar) trouwe klant wegens aversie van de charlatan (die buitenwippers geloven namelijk niet dat je je melk –van boodschappen te doen- niet gaat opdrinken binnen, neen hoor, opdrinken aan de deur!, alsof iemand ooit wil uitgaan en buikpijn hebben van een liter melk). Niet tegenstaande dat ons gezelschap al vaak bestolen is in de video, vinden we onszelf daar vaak terug. Leuk café, leuke muziek… Misschien dat flauwgevallen mensen in de toiletten (waar geen barman naar omkijkt) een vaag teken aan de wand zijn maar toch… Gisteren bestelden we het noodzakelijk kwaad (pintjes!) maar kregen 10 euro te weinig terug. Niet om slecht van te lopen natuurlijk, maar je kan maar reageren! Reactie: het is al laat, je bent zat, … (én dat terwijl ik nét de auto netjes had geparkeerd!). Ik reageer dat ik daar al zo veel jaar over de vloer kom, nog nooit heb geneut, écht wel zeker ben van het betaalde bedrag (en een paar mensen met mij),… Hun reactie: geld kunnen we niet terug geven maar we zullen je vier gratis pintjes geven (dit doe je niet als je recht in je schoenen staan). Terwijl we nog aan de toog vlijtig staan te discussiëren sneuvelen de pinten onderweg naar de tafel, maar dat is dan weer ónze verantwoordelijkheid (we bedankten net de barmensen). Wij zeggen dat het natuurlijk niet onze fout is, maar zij zijn niet verantwoordelijk voor “zatte mensen” die tegen bier botsen. Punt is natuurlijk dat als ze correct waren geweest, en gewoon betaald hadden, zatte mensen de desbetreffende tien euro niet konden breken. Vragen we maar eens achter de gestolen goederen van de afgelopen weken, vermits men ons had laten weten dat “gevonden” goederen boven in een zaaltje lagen. Dat lukt dan ook weer niet, eerst mailen om binnen te kunnen (je staat binnen, vraagt erachter, drie werknemers staan voor je, hebben duidelijk geen werk, waarom mailen?) Na enige teleurstelling en enige vernedering (mensen achtten je zat terwijl je dat écht niet bent, mensen denken dat je niet kan rekenen en zo) komen we tot de conclusie dat vesten, truien en tassen gestolen zijn! Wat tot nog toe onze nummer één was qua uitgang wipt over het “in geval van nood lijstje” recht in het “nooit zolang ze er in de derde wereldoorlog geen boter en melk verkopen-lijstje”.

Zwaar teleurgesteld!! Zowel kleren, tassen, vesten én geld verloren!! De video is natuurlijk niet voor alles verantwoordelijk maar wel voor een minimum aan respect voor “klanten” én voor de geld-issue. Heb me nog nooit zo (onterecht) klein gevoeld!! Klachten bij politie achteraf hielpen wel!!

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina