verboden te lezen

een blog zoals een ander

Rock hipper hipst

Ik ga eens voor eeuwig en altijd het onderscheid maken. Elke maand komt er wel een hip rockgroepje bij en ik had de strijd na die eerste "The"-golf al opgegeven. The Strokes en The White Stripes, die ken ik nog. Vanaf dan wordt het allemaal een beetje flou. Veel radiohits en een verdwaalde cd van interpol in mijn collectie zijn allemaal één grote massa geworden.
Ik ga mij hier nu geen handleiding maken over alle genres en invloeden. Een simpele opdeling in goed en slecht zal het hem moeten doen, misschien wel met een woordje uitleg waarom.
Voorlopig een lijstje met al dat soort groepjes dat in mij opkomt. Vul gerust aan. En blijf lezen, want het is dus de bedoeling al die groepen op te delen. Een project zowaar!

Klik op het label rock hipper hipst om alle besprekingen te lezen.

Labels: ,

2 reacties:

Blogger Tati zei...

De Scissor Sisters staan er nog niet bij. Zijn een absolute + omwille van een heel goed uitgebracht album, "Ta-Dah" genaamd.

Verder zou ik een absolute - geven aan Babyshambles. Uitleg: slechte laatste hit, en veel te veel teveel druuuuhs druuuuuuhs allemaal druuuuuhs.

21 maart 2007 18:47  
Blogger Hans zei...

Scissor Sisters zijn toch weer een wat ander genre dan het lijstje hier, alhoewel er waarschijnlijk een paar tussen zitten die er ook niet echt bijhoren.

21 maart 2007 19:38  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina