verboden te lezen

een blog zoals een ander

Ja!


Heel vreemd allemaal. Ik vind dat dus een pracht van een initiatief, die ja-campagne, maar omdat het eerste dat ik er van hoorde bestond uit kritiek heb ik er nu zo'n dubbel gevoel bij. Ben ik dan zo beïnvloedbaar?

Enfin, het draait goed. En als we michel zijn bronnen mogen geloven, komt het van de SP.A. Wat niet onwaarschijnlijk is. Spijtig dat zo'n initiatieven niet van hun eigen ontstaan, of is dat te flowerpower en te soft? Njah, mij kan het niet schelen. Leve de positiviteit. En allemaal wat meer lachen op de bus.

Labels:

2 reacties:

Anonymous Els zei...

Yep, dat is spijtig..iemand moet het doen he? Hoewel bloggers soms ook leuke initiatieven hebben..

6 mei 2007 9:20  
Blogger Hans zei...

Ja, we doen ons best, hé.

6 mei 2007 11:10  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina