verboden te lezen

een blog zoals een ander

Ontlurkingsweek

Morgen is hij al weer gedaan, de ontlurkingsweek.

De wat? Ja, ontlurken. Lurken is webloglezen zonder te reageren. Daar is niets mis mee, 't is niet omdat een site interactief is dat je daar ook moet in meegaan. Er zijn een hoop weblogs waar ik ook nooit reageer. Waarom? Mjah, ik weet het niet. Betere dingen te doen met mijn tijd, denk ik.

Hoe dan ook, op deze weblog zitten een hoop lurkers, als ik de verhouding lezers/reacties aanschouw. Deze week staat in het teken van het ontlurken. Reageer dus op deze tekst door hieronder te klikken op 'Schrijf er zelf ook een.' en typ:

Ik lees mee

Liefst met uw (schuil)naam erbij.

Labels:

7 reacties:

Blogger Papa zei...

ik lees ook mee
mvg Papa

19 mei 2007 17:57  
Anonymous futtta zei...

hierzo ook een "ik lees mee", albeit met google reader :)

20 mei 2007 8:21  
Anonymous mama zei...

Ik lees mee maar ben niet echt een "schrijver"

20 mei 2007 8:37  
Anonymous Anoniem zei...

En ik lees ook nog steeds mee, maar zoals je ziet niet met de grootste frequentie! Groetjes, Tomas

31 mei 2007 15:30  
Blogger Hans zei...

Ha, die Tomas.
Wijs dat ge reageert. Ik begon het hier al wat zielig te vinden.
Slechts één nobele onbekende (futtta).

31 mei 2007 18:48  
Anonymous Anoniem zei...

goh ja, ik lees ook mee, over je schouder dan, en minder op het net.

1 juni 2007 0:36  
Blogger Hans zei...

aah, daar is anonieme claire weer.

1 juni 2007 18:16  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina