verboden te lezen

een blog zoals een ander

Save as draft

Weet je wat ik stom vind aan Blogger?

Ja, dat ze geen trackback voorzien en dat die nieuwe versie weinig meer biedt voor ftp-blogs terwijl die hen toch mooi serverruimte sparen. Dat ook.

Maar vooral dat als ik aan een tekstje werk en dat dan in 'draft' zet, of in de Nederlandstalige versie 'opsla als concept', hij de datum behoudt van de eerste keer dat ik het heb opgeslaan. Dan werk ik zo'n tekstje een paar dagen later af en komt die niet als nieuwe post, maar kruipt hij er helemaal tussen. Dan moet ik handmatig de datum gaan wijzigen en dat is zo vies. Dat lijkt zo op valsspelen.

RSS-gewijs komt die dan wel weer als nieuw binnen. Gelukkig maar.

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina