verboden te lezen

een blog zoals een ander

Gratis nieuwe Radiohead


Het nieuwe album van Radiohead 'In Rainbows' is gratis te downloaden op de website van Radiohead over zo'n 9 dagen. Het is te zeggen. Je mag geven wat je wil. Ik heb alvast £0,00 ingesteld. Dat is misschien wel gierig, maar ik zal mijn centjes wel neerleggen als ik dat cd-doosje in de winkel zie liggen. Ik ben nog van de oude stempel. In de winkel ligt hij echter pas vanaf december of misschien wel later (ik heb geen zin om het al op te zoeken).

We tellen af.

ps: danku Dominiek voor de tip.

Labels:

1 reacties:

Anonymous futtta zei...

wel, het probleem voor mensen van de oude stempel (count me in) is dat radiohead blijkbaar nog geen distributie-contract voor de gewone cd heeft getekend. het zou er wel van moeten komen, maar de digitale release gaat voor. meer op nme.com

5 oktober 2007 15:56  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina