verboden te lezen

een blog zoals een ander

De Tijdloze

Het is weer lijstjestijd. 28 december is het De Tijdloze op Stubru. Normaalgezien vindt u ons alweer in De Ploeg, naar aloude traditie. Tenzij u een ander etablissement vindt, meer in het centrum van Gent, dat deze lijst ook uitzendt. Sinds de verhuizing vinden wij de Sint-Pietersnieuwstraat veel te ver, lui als we zijn. Die stomme berg dan ook. Al goed dat De Ploeg nog niet halfweg ligt.

Tijd om te stemmen. Hola, wat ziet mijn lodderig oog? Vorig jaar mochten we nog onze top 5 indienen, nu is het slechts een top 3. Wat zal dat teweeg brengen? Wellicht minder nieuwe nummers die helemaal niet thuishoren in een tijdloze lijst. Als er iemand op Tokio Hotel durft te stemmen!!

Eens kijken, vorig jaar stemde ik als volgt:

 1. Radiohead - Paranoid Android
 2. Tool - Schism
 3. Radiohead - Street Spirit
 4. Soulwax - Much Against Everyones Advice
 5. David Bowie - Space Oddity

Van drie jaar geleden heeft dit logboek ook nog een lijstje staan: Daar kwamen Massive Attack met Teardrop en Jeff Buckley met Hallelujah nog in de plaats van Tool en Soulwax.

Dit jaar een selectie van drie dus.

 1. Radiohead - Paranoid Android
  Dat blijft gewoon het beste nummer ooit, naar mijn nederige mening.
 2. Soulwax - Much Against Everyones Advice
  Die mogen er nu eindelijk toch eens in komen te staan.
 3. David Bowie - Space Oddity
  Die moet er gewoon terug in.

Voor alle info over voorbije Tijdlozen, met grafiekjes en lyrics en overzichten en alles erop en eraan moet u zich trouwens naar Stijn zijn webstek reppen. Gigantisch interessant.

Mag ik trouwens even melden dat ik schiftingsvragen hoogst irritant vind? Ik ben heel slecht in het schatten van dingen. Wat is er misgelopen met de onschuldige kinderhand? Iedereen evenveel kans. Ik zou mij veel beter voelen telkens ik er niet bij ben. Nu, vroeger kreeg je nog een massa CD's naar keuze als je de wedstrijdvraag won. Nu is het één of ander DVD surround home sound entertainment system, wat mij toch niet zo heel erg interesseert. Er zit geeneens een tv bij.

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina