verboden te lezen

een blog zoals een ander

Reactie

Is er een eenvoudige manier om mij te abonneren op reacties op mijn reacties op andere blogs? Ik vergeet alsmaar waar ik dingen gezegd of gevraagd heb. Het zijn geen doeningen. Liefst iets met op één knopje te drukken, bruikbaar met google reader en over alle platformen (of hoe noemt ge dat, wordpress en blogger en zo) heen.

Labels:

4 reacties:

Blogger frank_be zei...

Ja, er bestaan daar meerdere diensten voor. Zo heb je co.mments.com. Je sleurt een bookmarklet naar je bookmarks-bar, en op elk blogartikel waarvan je de comments wil volgen, klik je op die link. Je kan dan ofwel via de co.mments.com ofwel via een RSS feed die comments volgen. Er is ook cocomments.com, dat iets geintegreerder zou zijn

21 november 2007 8:49  
Blogger Hans zei...

Ik heb die cocomments geactiveerd. Eens zien wat het geeft. Ik zie hier al een schoon balkje verschijnen onder dit reactiescherm. Sehr Gut.

21 november 2007 12:19  
Anonymous Anne zei...

Dat ga ik ook eens uitproberen!

22 november 2007 17:04  
Blogger Hans zei...

Ik heb het toch weer verwijderd en ben overgestapt op co.mments. 't is alsof die cocomments vooral gemaakt is om te stoefen met uw eigen commentaren op andere weblogs. Ik kreeg dat niet deftig aan de praat in mijn rss-lezer. Met co.mments ben ik ook nog niet helemaal tevreden (alle reacties komen telkens opnieuw in een nieuw bericht terecht, mijn eigen eerste bericht wordt gerekend als een unread bericht, waardoor ik telkens denk dat er reactie kwamen op mijn comments). Maar goed, het doet zijn werk.

22 november 2007 20:06  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina