verboden te lezen

een blog zoals een ander

Zoektermen

Altijd leuk, zo lijstjes met zoektermen

Eerst en vooral, u heeft het allicht meteen gemerkt, maar de pagina met lesvoorbereidingen is verhuisd naar een ander adres, aangezien telenet mij maar 50 mb geeft. En al die word-bestanden, dat loopt op. Ik heb trouwens het idee om daar echt een weblog van te maken, met in elk artikel een uitgewerkt lesidee, maar de tijd, de tijd. Die pagina moet googlegewijs nog wat op gang komen, maar de eerste zoekresultaten lopen binnen. Eén van de eersten: hans lesvoorbereidingen verbodentelezen. Ik vind dat een beetje freaky. Zo op mijn naam zoeken plus mijn weblog plus lesvoorbereiden. Ik was het niet, wie dan wel? Een fan?

Terug naar dit weblog. Met plezier zie ik dat veel zoekenden waarschijnlijk hun vraag hier beantwoord zien. Maar die vragen zijn meestal niet zo boeiend. Laten we de vreemde en grappige vragen bekijken en indien mogelijk zal ik ze beantwoorden.

Maakt havermoutpap dik? - Het is te zien hoeveel je er van eet.

Boek realistisch of niet? - Er één schrijven of er één lezen?

Welk instrument speelt avril lavigne? - 'Welk' is de vraag? Hahaha, yeah sure.

Hoeveel mensen lezen standard per dag - Standard Liège?

waarom azijn in de prei - Dat wil ik ook wel weten. Helpt dat?

wrm lezen we gedichten? - Diepzinnig. Voor onze geestelijke ontwikkeling, om emoties tot uiting te brengen of gewoon voor de esthetiek ervan.

kim clijsters naakt - Sorry, verkeerde plek. En ik wil het alvast niet zien.

in welk land is het een stuk van cake om millionaire te zijn? - Als je het al bent, overal, zo lijkt mij. En wie zegt er nu 'stuk van cake'? Dat moet toch 'stuk van gebak' zijn?

welke dag is het in het engels - Dezelfde als in het Nederlands.

het huis anubis ik heb al de schup wat moet ik nu doen? - graven?

welke nummer van boek lezen ze in man bijt hond - 538. Is dit geen stomme vraag of ben ik niet meer mee nu we geen kabel meer hebben?

bert ostyn homo - Ik zal maandag nog eens goed kijken, maar zijn lief is volgens mij toch helemaal van het vrouwelijk geslacht, dus het antwoord is: Neen.

hoe heet dat nummer dat ha ha ha ha ha ha ha gaat - Hé, ik wil dat ook weten. Zo'n oud housenummer met een zware stem die de hele tijd van hahahaha doet. Iemand?

wendy van wanten wie is de vader margriet hermans - Vraagt die nu aan Wendy wie de vader is van Margriet Hermans (haar kind)? Of is Margriet misschien de vader van Wendy haar kind?

zingen zonder muzikale begeleiding capella of playback - Het juiste antwoord is a capella, maar in uw geval zou ik toch voor playback gaan.

Labels: ,

2 reacties:

Anonymous Anne zei...

Het ontleden van je zoekresultaten kan inderdaad de meest sombere dag opvrolijken.

3 november 2007 19:08  
Blogger Hans zei...

en dan ben ik altijd verwonderd hoe die mensen dan bij mij terecht gekomen zijn. Google doet soms toch vreemde dingen met combinaties van verschillende artikels.

4 november 2007 11:15  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina