verboden te lezen

een blog zoals een ander

Scotch Mist

31 december liepen we nog vlug even naar de Fnac om onze DVD-collectie nog wat uit te breiden. We hadden de kelderverdieping al bijna verlaten. Maar wat zie ik in mijn ooghoek? Ligt daar een CD met in verschillende kleuren "In Rainbows" erop? Jawel. Zeer zeker.

Ik had geen idee dat het album al was uitgekomen. Ik verwachtte de nieuwste van Radiohead ergens begin januari dus had er mijn gedachten nog niet opgezet. Ja, ik had al geschreven dat hij in Groot-Britanië op 31 december in de winkel ging liggen, maar wie had verwacht dat dat in België ook al zo ging zijn. De eerste dag dat hij uit is, en ik heb hem al liggen.

De aankoop bestaat uit een kartonnen doosje, de CD in een kartonnen hoesje, een boekje en twee stickervellen om een eigen plastic doosje om te toveren tot Radioheadalbum. Of ik dat ga doen, zo'n doosje beplakken en daar de CD dan in bewaren weet ik nog niet. Het is zo zonde om die stickers te verprutsen.

Om middernacht kon je trouwens op www.radiohead.tv exclusief kijken naar een opname van alle nummers uit In Rainbows, gecombineerd met korte animaties, beelden van een mistige boom, poëzie en zo meer. Het internet was uiteraard het internet niet als niet iemand de uitzending had opgenomen en op één of andere site gesmeten. Bij deze, geniet mee: (via)

Labels:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina