verboden te lezen

een blog zoals een ander

Muziek

Naar wat luister ik, en vooral, hoeveel? Ik vind dat een boeiende vraag. Met Last.fm is dat antwoord zo gegeven, ook voor u. Hier volgen enkele statistiekjes en mogelijkheden voor u om naar dezelfde muziek te luisteren waar ik naar luister. Ik dacht dat dat al eens interessant kon zijn.

Naar welke tracks heb ik het meest recent geluisterd op de pc:
Naar welke groepen luister ik algemeen het meest:
U heeft zelf een profiel op last.fm en wil eens weten hoe onze muzieksmaak te vergelijken valt:
Luister naar dezelfde muziek als mij (om precies te zijn: Luister naar dezelfde muziek als mensen die naar dezelfde muziek als mij luisteren. Ze doen al graag eens moeilijk bij last.fm):Luister naar mijn zelf samengestelde playlist:Labels:

2 reacties:

Anonymous Sofie (Andastre) zei...

Hoe vreemd om zo plots, op een willekeurige blog waar ik toevallig op bots, mijn eigen avatar te zien staan. Maar ik voel me vereerd ;-)

Het is hier aangenaam vertoeven trouwens.

27 februari 2008 23:38  
Blogger Hans zei...

Bedankt voor het compliment.

En dat uw avatar hier te bewonderen viel door uzelve was enkel omdat uzelve hier langs kwam en door de cookies in uw browser, uiteraard, geheel oorzaakgevolggewijs.

29 februari 2008 0:36  

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina