verboden te lezen

een blog zoals een ander

RSSMijn prachtige blog heeft nu ook een RSS-feed. Aangezien ik schandalig veel werk heb voor mijn stage heb ik nu geen tijd om daar meer uitleg bij te geven, links bij de links zie je een oranje icoontje, dat is em.

Labels:

StagestressStraks begint mijn stage buitengewoon onderwijs. Spannend... zenuwen... pffff, komt wel goed.
beetje meer info: ik sta in type 8, dat zijn kinderen met leerstoornissen. Ik sta in het vijfde leerjaar, in IVIO Salvator in Oostakker.

Labels:

Bijna 12 uurEven reclame maken voor een prachtige site van onze noorderburen: 3voor12. Het is een zijproject van de VPRO. Je kan er zo'n 12-tal gloednieuwe en doorgaans kwaliteitsvolle CD's gratis integraal beluisteren (nu onder andere Danko Jones). Klik daarvoor op 'luisterpaal'. Ze hebben ook een webradio met themakanalen èn een heleboel interviews (audio, beeld en tekst) en livefragmenten.
Ik was al weer een tijd vergeten dat hij bestond, die site, maar nu zit ik er weer elk moment dat ik muziek wil horen aan de pc op.

Labels:
Labels:

FestivalnieuwsRock Werchter vindt plaats van 29 juni tot 2 juli (4 dagen dus) en volgende groepen komen al zeker, tenzij ze nog afzeggen: Depeche Mode (whoehoew), dEUS (whoehoew!), Placebo, Robert Plant & The Strange Sensation (Led Zeppelin, jawel!!), Franz Ferdinand (jochei), Hooverphonic (jochei), Arsenal (hiephoi), Goldfrapp (yummie, en nee, ik bedoel de muziek), Donavon Frankenreiter (Wie?).

De datum van de Gentse Feesten ligt ook vast (eigenlijk ligt die al voor altijd vast). Van 15 tot 24 juli is het weer tot vroeg uitgaan en laat wakker worden. De GFn liggen vroeg, waardoor we een week de tijd hebben om te bekomen tot het augustus is... als dat voor u iets uitmaakt, enfin.
Ook voor de Gentse Feesten zijn reeds namen bekend: Chris Hageland en alle andere groepen van de Groentemarkt komen zeker terug! Net als DJ 4T4 die zeker een fuif of drie zal draaien.
En Frans Bauer speelt
op 20 juli op het Sint-Veerleplein. Je kan de eerste dag je bandje daar afhalen, want de plaatsen zijn beperkt. De politie verwacht echter geen overrompeling.

Labels: ,