verboden te lezen

een blog zoals een ander

uwged8

Over een paar uur (om middernacht) gaan de stembussen dicht voor de uwged8 van volgende week en kunt ge geen ticket meer winnen voor het optreden van Gustaph, Barbie Bangkok en Lalalover in de Minnemeers.

Mijn top 3 gaat als volgt:

  1. Gustaph - Try Something New omdat we dringend eens wat meer soulful elektropop in onze lijst mogen hebben en Stef een toffe gast is.
  2. Lustrous Eve - I K(no)w om de vrienden een plezier te doen
  3. Barbie Bangkok - New Delhi omdat dat een beestig wijs nummer is.

En u, op wie stemt u?

Luister nog eens naar de vorige uwged8 en stem stem stem.

Labels:

hans doet radio

Ik ben op stubru geweest om gentblogt en uwged8 aan te prijzen. Siska Schoeters moest een extra uur radio vullen omdat die van Mekka, het cultuurprogramma, ziek was. Daarom vroeg ze naar culturele tips, waarop ik natuurlijk wel moest bellen om trillend op mijn benen heel stubruluisterend Vlaanderen aan te spreken.

Ik zou dat meer moeten doen. Ik zou er misschien zelfs nog goed in worden.

Bij Michel kunt ge het fragment zo schoon in een player beluisteren. Allen daarheen dus, om daarna aan het stemmen te slaan.

Labels: ,

Winkeldag

Dan ga ik nu naar de Hubo om een nieuwe douchekop (want den ouwen is versleten), naar de bakker om brood en naar de winkels om schoenen en misschien een nieuwe broek en een toffe t-shirt.

Het interesseert u wellicht nog minder dan mezelf, maar daarmee heb ik toch maar weer eens iets op mijn weblog geschreven.

Verder gaat het goed. En met u?

Niet vergeten te stemmen.

ps: Ik heb trouwens nooit begrepen waarom vaders geld op roosters tellen. Dat valt daar toch door?

Labels: