Heuvellandse Krinkelmedewerkers,
Nog enkele maanden en het is zo ver. Krinkel komt er aan! Momenteel zijn we nog in volle voorbereiding maar alles loopt momenteel echt wel vlotjes. En dat is vooral de verdienste van jullie, een meer dan fantastische begeleidingsploeg. Zonder jullie hadden we niet gestaan waar we vandaag al staan. Er is een thema! Logistiek is vollenbak bezig met dingen te regelen! De spelen geraken stillaan afgewerkt! Ons promoteam is druk in de weer met zotte acties! Ons terrein raakt stillaan ingekleed! De kookploeg smeedde reeds de eerste plannen! En wellicht is er nog zoveel meer aan het gebeuren wat we nu vergeten. Daarom willen we jullie alvast één voor één bedanken! Bedankt Dries, Evelien, Eward, Niels, Bart, Hanne, Sam, Anouk, Bo, Nina, Elke, Jan, Simon, Maarten, Brecht, Sarah, Lot, Charline, Kevin, Kenny, Ewout, Anse, Laurens, Martijn, Franne, Riet, Rein, Alexander, Amélie, Bram, Ken, Pieter-Paul en Eva!

Helaas zijn we er nog niet helemaal. Maar we zijn er van overtuigd dat dit allemaal in orde komt! Vergeet dus zeker niet de deadline van 14 mei. Zo kunnen wij maandag alles voorbereiden tegen de vergadering van dinsdag 16 mei. We beseffen dat we veel van jullie vragen en de deadlines voor sommige groepjes moeilijk te halen wordt. Dit begrijpen wij volledig en daarom zullen we voor deze uitzonderlijke gevallen dinsdag kijken om nieuwe deadlines af te spreken. Echter zouden we wel al het papier werk klaar willen hebben voor jullie examens starten. Kwestie dat we ons achteraf vooral kunnen focussen op praktische taken en leefgroepduo's. Deze laatste zullen jullie trouwens te weten komen komende dinsdag! (spannend!)

Tot slot nog, we verwachten jullie dus allemaal dinsdag 16 mei om 19u30 in het chirohuis te Gent. Laat gerust iets weten als je er niet geraakt!

BEDANKT EN MET LIEFS,
Bram, Bram, Stephy & Matthias