Lefrest MTB club

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wie zijn wij ?

 

Wij zijn een MTB-clubje onder vrienden die onze geliefde sport elke zondagvoormiddag voornamelijk beoefenen in het vlaams-brabantse landsgedeelte, zonder verplichtingen of lidgelden.
Wij zijn allen 50/60 plussers en woonachtig in de streek van  Zemst, Perk , Zaventem, Overijse en Keerbergen.Op dit ogenblik zijn er een 8-tal leden actief
.

 

Het ontstaan...

In het prille begin, waren we twee groepen , die elk afzonderlijk een tocht uitkozen. Bijna elk weekend, liepen we elkaar tegen het lijf, vooral na de tocht. De ene groep noemde zich de "Lefbikers", de andere "Den Overschot". De oorspong van deze namen  lag in het feit dat er na de tochten enkele "lefkes" veroberd werden, terwijl "Den Overschot" doelde op enkele overlevenden van de reservern van Perk.

Doordat beide groepen in overeenstemming de tochten uitkozen, werd er uiteinuiteindelijk ingestemd,  om samen te starten en na te praten op de georganiseerde tochten. Mettertijd werd het duidelijk dat we eveneens een gezamelijke clubnaam nodig hadden ! Dit leidde , op een MTB weekend in de Eifel , tot de verkiezing van de "LEFREST". Een nieuwe club was geboren !

Wij zijn allen 50/60 plussers en woonachtig in de streek van  Zemst, Perk , Zaventem, Overijse en Keerbergen. 

To contact us: info@Lefrest.be