The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Gratis software downloads

Ben je op zoek naar gratis software downloads ?
Dan zit je ook op deze pagina van Links The Place To Be goed.

Op deze pagina tonen we je de directe links naar onze andere websites voor het verkrijgen van gratis software downloads.

We hebben hiervoor namelijk twee websites gebouwd die je informatie met de link naar gratis software downloads geeft.

Ook op deze manier hopen we onze bezoekers te helpen met het vinden van gratis legale software downloads.
Gratis Software Downloads
Aangepast zoeken
Hieronder geven we je reeds een beknopte beschrijving van de gratis software downloads. Volg de link voor meer informatie en download bestemming.

Gratis Internet programma's
FileZilla FTP: door de makkelijke interface waarmee FileZilla gemaakt is kan dit gratis FTP software programma gebruikt worden door zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

CoffeeCup FTP: is een gratis FTP software download waarmee je zelfs onderbroken up of downloads terug kan starten. Beslist een aanrader !

AceFTP: heeft de uitstraling van Windows XP en werkt zeer snel. Je kan meerder bestanden zoals foto's, html pagina's en andere bestanden tergelijk uploaden.

Gratis internet browsers
Internet Explorer download: ben je op zoek naar de laatste versie van Internet Explorer, dan moet je beslist eens een bezoekje brengen op deze pagina.

FireFox Mozilla browser: de gratis te downloaden browser biedt je vele plug-ins die dit programma naar jouw wensen maakt.  Deze FireFox browser is snel en handig in gebruik.

Google Chrome browser: deze internet browser van Google is snel en heeft een minimale interface zodat je veel meer gegevens van de website ziet die je bezoekt.  Google Chrome geeft je snelheid en vele nieuwe mogelijkheden die je in andere browsers niet standaard tegenkomt.

Gratis fotobewerking programma downloads
Picasa: is een handige fotobewerkingsprogramma dat ook meteen heel je computer scant op aanwezige foto's die je dan als gevolg kan bewerken.

PhotoFiltre download: downloads als "PhotoFiltre" laten je hier ook weer merken dat ook gratis fotobewerking software programma's hun werk eenvoudig en goed kunnen doen.

XnView download: converteer en hernoem al je foto's op een gratis en makkelijke manier en win tijd met dit fotobewerkingsprogramma.

PhotoScape: dit is een fotobewerkingsprogramma dat zowat alles kan. Tijdens de opstart van dit programma krijg je meteen de keuze voor wat je wenst te doen met je foto's.  Maak met deze gratis foto software een foto album, een screenshot van je openstaand venster, gif animaties, plaats een tekstballon in je foto's, weerspiegel je foto's, verwijder rode ogen en veel meer.  Dit is dan ook een aanrader !
EasyResize: Verklein gratis je foto's op een zeer éénvoudige manier met dit klein programma.

Faststone Image Viewer: deze gratis image (foto) viewer en bewerker is geschikt voor Win 98, ME, XP, 2000 en Windows Vista en heeft een mooi uiterlijk.

Gratis Antivirus downloads
Gratis AVG anti-virus download: zoek je een alternatief voor de betalende anti-virus programma's dan ben je met de gratis versie van AVG goed gesteld.  Verwijder je virussen met het gratis antivirus programma van AVG.

Gratis anti-virus Avast: het gratis Anti-virus programma van de Avast Home editie biedt je computer een basisbescherming tegen malware, spyware, rootkit en trojaanse paarden.  Verwijder je virussen met de gratis anti-virus software van Avast.

Gratis Anti-Spyware en Adware downloads
Met onderstaande gratis anti spyware en anti-adware programma's kan je al de irritante spyware en adware van je computer verwijderen.  Volg de links en ontdek wat deze voor je kunnen doen.
Ad-aware - Spybot - Malwarebytes en SUPER AntiSpyware.

Gratis back-up programma's:
Volg onderstaande links en kies je gratis backup programma.  Neem een back-up van je bestanden, e-mail of synchroniseer al je bestanden met onderstaande gratis software programma's.
Cobian back-up - MailStore - Synkron.

Gratis E-mail software downloads:
Met de gratis software programma's die via de links hieronder beschreven worden beschik je over een e-mail programma dat zeker niet onder zal doen voor de betalende e-mail software.
Lees de informatie op de pagina's en leer je gewenst gratis e-mail programma kennen.
IncrediMail - Thunderbird.