The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Handige websites !

Welkom op de Handige Websites Gids.
Op deze
Handige Websites Gids geven we je links met meer uitleg over websites die handig zijn. Met deze handige website gids kun je op een paar seconden tijd de website vinden waarmee je de Belgische Postcodes kan opzoeken, een reis route kan plannen, een Apotheken van wacht kan vinden, hotels in BelgiŽ kan zoeken en veel meer.

Tip!
Sla deze
Handige Websites Gids pagina van Links The Place To Be op bij je favorieten, zo heb je in een mum van tijd steeds deze handige websites ter beschikking als je ze nodig hebt.

Ontdek snel deze Handige Websites.
Postcodes en gemeentes in BelgiŽ:
Heb ook jij wel eens dat je een postcode zoekt van een bepaald dorp of gemeente ?
Wel op deze website vul je het dorp of gemeente in waarvan je de poscode wenst te weten in en deze laat het meteen weten. Dit werkt ook andersom.

Wachtdienst Apotheken:
Je zal het wel meemaken of meegemaakt hebben, iemand van je gezinslid is ziek, je gaat naar een dokter en je bent te laat om nog naar een apotheker te gaan omdat deze reeds gesloten is.
Wel via deze website kom je snel te weten waar er in jouw buurt nog een Apotheek open is.

Universal Currency Converter:
Ontvang of heb je geld van een ander land, waarvan je zou willen weten wat de waarde in Euro is of visa versa ?  Dan is deze handige website de oplossing om je geld in de gewenste valuta te berekenen.

Snelheidsboete berekenen:
Heb je een snelheidsovertreding gedaan en wens je alvast te weten welke snelheidsboete er hiervoor te wachten staat ?  Wel, dan moet je beslist deze website eens bezoeken.

Routeplanner:
Moet je ergens heen, maar wens je deze weg eerst even uit te stippelen of wens je te weten hoeveel km deze afstand van bij jou thuis naar dit adres zou zijn?  Bij deze handige online routeplanner website, breng je in vanwaar je vertrekt en naar waar je moet, nadien klik je op "plan route" en je hebt je informatie.

Medicijnen NL
Via deze website kan je reeds heel wat te weten komen over een bepaald medicijn. Ook kan men hier een bepaalde oplossing zoeken voor zijn of haar kwaaltjes en leer je andere medicijnen kennen. Het is zelfs mogelijk om de medicijnen online te bestellen (voor sommige medicijnen is wel een recept van de huisarts nodig!).

Camping Gids van Europa:
Ben je op zoek naar een camping in Europa ?  Dan moet je zeker hier eens een kijkje nemen.
De campings zijn gerangschikt volgens land.

Infobel:
Ben op zoek naar een telefoonnummer of adres van een bedrijf of particulier ?
Via de bekende website Infobel kan je ook zoeken op telefoonnummer.

Hotels Belgium:
Ben je op zoek naar een hotel in BelgiŽ met bijkomende informatie ?  Zoek dan niet verder en bezoek deze handige website.

Kinepolis:
Deze handige cinema website laat je zien welke vertoningen er momenteel in jouw favoriete bioscoop spelen.

VanDale:
Via deze handige website kan je gebruik maken van hun gratis Nederlands online woordenboek.

Scholieren.com:
Op deze website voor scholieren zijn meer dan 62000 verslagen te vinden. Deze website toont vele soorten werkstukken van verschillende vakken zoals: geschiedenis, aardrijkskunde, biologie.  Ook voor boekverslagen van de vakken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en meer zit je hier goed.
Belangrijk: De verslagen op Scholieren.com zijn bedoeld als naslagwerk. Lever nooit verslagen van internet zomaar bij je leraar in. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van dit soort fraude.

Collegenet:
Huiswerksite met boekverslagen, werkstukken en veel meer. Deze website is zeker een bezoekje waard voor de student die hulp en informatie zoekt.

UFOWIJZER:
Heb je interesse in UFO's of wens je meer aan de weet te komen van de verschillende gebeurtenissen die op onze wereld plaats hebben gevonden?  Dan moet je beslist deze UFOWIJZER website eens bezoeken die vol artikels staan van gebeurtenissen.


We zullen af en toe nog meer handige websites bij plaatsen, dus kom regelmatig terug een bezoekje brengen.

We hopen je met deze Handige Websites gids ook hier weer een dienst bewezen te hebben en wensen je verder veel suf-plezier.
Aangepast zoeken