The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Wok Recept: Chinese Loempia's

Deze lekkere Chinese loempia's kan je zo eten, maar is ook zeer lekker met een curry sausje. De loempia smaakt ook zeer goed met andere pikante sausjes en is dus goed te combineren. Volg dit lekker Chinees / Aziatisch Wok recept goed op zodat het koken weer een geslaagd avondje geeft.

IngrediŽnten (4 pers):
200 g borstfilet van jonge haantjes.
100 g Chinese kool.
100 g taugŤ.
100 g champignons uit een potje.
100 g gekookte ham.
zout en peper.
Koriander - gember - en knoflookpoeder.
2-3 el sojasaus.
4-5 el arachideolie.
1 eiwit.
12-15 loempiavellen of vellen rijstpapier.
Hoisinsaus en zoetzure saus.
Olie voor het frituren.
Chinese Loempia's
Bereidingstijd van het Chinese Loempia's recept: 35 minuten.
Bereiding:
Spoel het vlees af, dep het droog en snijd het in stukjes (kleine schijfjes mag ook).

Spoel de taugŤ goed af onder stromend water met een vergiet.

Maak nu de Chinese kool schoon en snijd hem in dunne reepjes.

Snijd de ham in piepkleine blokjes.

Laat de champignons uitlekken in een vergiet.

Schep nu alles om met de kruiderijen en de sojasaus.
Verhit nu de olie in de wok en roerbak alles zo'een 4-5 minuten lang.

Leg de loempiavellen op een plank ofzo.

Schep op elk vel (in het midden) een kwart van het roerbakmengsel.

Rol de vellen op en vouw ze dicht volgens de aanwijzingen die je terugvind op de verpakking.

Verhit nu een laagje olie in de wok en bak de loempia's goudbruin.

Leg ze dan op keukenpapier om uit te druipen en dien ze vervolgens op.

Geef de hoisinsaus en de zoetzure saus er in een kommetje bij.



We wensen je veel Wok plezier met dit Paksoi met ei recept uit China.
Aangepast zoeken