The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Wok Recept: Chop Suey

Het wok recept voor Chop Suey, is een lekkere bereiding voor mensen die graag eens iets anders willen eten. Volg dit lekker Chop Suey wok recept goed op met de bereiding die je hieronder ziet en je kan weer eens iets nieuws gaan koken voor je gezin of vrienden.
Wokken en smullen maar!

IngrediŽnten (4 pers):
200 g bamboescheuten uit een potje.
12 gedroogde morieljes.
500 g varkensvlees.
2 el sojasaus.
2 tl maÔzena.
Zwarte peper.
Zout.
3 tl suiker.
1 ui.
200 g mungbonen uit een potje.
1 prei.
1 rode paprika.
Olie voor het bakken.
3 el rijstwijn.
Chop Suey
Bereidingstijd van het Chop Suey recept: 45 minuten plus weektijd.
Bereiding:
Laat de gedroogde morieljes ca. 30 minuten in heet water weken.

Snijd het in varkensvlees in stukken.

Vermeng het met een snufje zout, 1 el sojasaus en de maÔzena.

Schil de uien en snijd ze in blokjes.

Laat de bamboescheuten uitlekken en snijd ze in reepjes.

Laat de mungbonen uitlekken.
Maak de paprika schoon en snijd hem door.

Verwijder de zaadlijsten en snijd hem klein.

Spoel de paddestoelen af en laat ze uitlekken.

Maak de prei schoon en snijd hem in plakken.

Verhit de olie.

Fruit daarin de uien en braad de stukken vlees aan.

Voeg de rest van de sojasaus en de rijstwijn toe en smoor alles 4 minuten.

Neem het vlees uit de pan en houd het warm.

Verhit de olie opnieuw.

Roerbak daarin de mungbonen, paprika, prei, reepjes bamboe en de morieljes 3-4 minuten.

Breng alles op smaak met peper en zout.

Schep de groenten met het vlees op borden en dien op.
Aangepast zoeken