The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Wok Recept: Oosterse Blinde Vinken

Het wok recept voor Oosterse blinde vinken, is een lekkere bereiding voor mensen die graag eens iets anders willen eten. Volg dit lekker Oosterse blinde vinken wok recept goed op met de bereiding die je hieronder ziet en je kan weer iets nieuws gaan koken voor je gezin of vrienden.
Wokken en smullen maar!

IngrediŽnten (4 pers):
100 g uien gemengd met knoflook.
100 g gekookte ham.
400 g heel dunne varkens- of kalfsschnitzel.
100 g gemengde kruiden (uit de diepvries).
100 g shii-takes.
100 g feta.
Peper en zout.
2-3 el mierikswortel-room.
2-3 el sesamolie.
4-5 el arachideolie.
2 Ĺ-5 dl dashi-bouillon.
Hoisinsaus voor het opdienen.
Oosterse Blinde Vinken
Bereidingstijd van het Blinde Vinken recept: 20 minuten.
Bereiding:
Snijd de ham in piepkleine blokjes.

Schep de blokjes ham om met de mengsels van knoflook, uien en kruiden.

Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes.

Verbrokkel de feta.

Schep de stukjes ham, feta en, shii-takes om met de sesamolie.

Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
Spoel de schnitzels af, dep ze droog en snijd ze in de lengte door.

Leg ze op een plank en bestrijk ze met mierikswortelroom.

Verdeel het paddestoelenmengsel over de schnitzels en rol de plakjes vlees op.

Steek er prikkers in.

Verhit de olie in de wok en braad de vinken rondom aan op hoog vuur.

Haal de vinken uit de pan.

Maak de wok schoon en giet de bouillon erin.

Leg de vinken in een bamboemandje.

Zet het mandje in de wok en stoom de vinken in 15-20 minuten gaar.

Leg ze op de borden en geef ze er hoisinsaus bij.
Aangepast zoeken