The Place To Be !
Links The Place to be - header
Links The Place To Be !
Nog goede Links
Copyright 2005 - 2011 @ Links The Place To Be - Webdesign Leovacity - Disclaimer
Dopplers
Free4U Wallpapers banner
Wie is er online ?
Bookmark and Share
MP3 Spelers
Download tip of the day: Free anti virus software downloads

Wok Recept: Paksoi met ei

Paksoi is een heerlijke Chinese groente die ongeveer dezelfde smaak heeft als Chinese kool.
De knapperige witte stelen en de frisse blaadjes smaken ook rauw uitstekend, maar kan men ook even blancheren in de Wok.  Volg dit lekker Chinees / Aziatisch culinair wok recept nauwkeurig op en je hebt weer iets lekkers om te koken.

IngrediŽnten (4 pers):
600-700 g paksoi.
2 uien.
4 Spaanse pepers.
3-4 el arachideolie.
300 g stukjes tomaat uit blik.
4-5 gekookte kwarteleitjes, uit een pot.
4-5 el sojasaus.
2-3 el kokosmelk.
Zout en versgemalen peper.
Paksoi met ei
Bereidingstijd van het Paksoi met ei recept:
30 minuten.
Bereiding:
Maak de Paksoi schoon.

Spoel de stronkjes af, laat ze goed uitlekken en snijd ze in stukken.

Pel en snipper de uien.  Snijd de pepertjes in de lengte door.

Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten.

Spoel de halve pepertjes af en snijd ze in piep-kleine blokjes.

Verhit de olie in de wok en fruit de stukjes ui en Spaanse peper erin.
Voeg de paksoi toe.

Smoor de groente even en blus haar af met de tomaten, de soja-saus en de kokosmelk.

Smoor het mengsel 10-15 minuten.

Breng nu alles op smaak met zout en peper.

Snijd de goed uitgelekte kwarteleitjes doormidden.

Schep de groente op borden en garneer het gerecht met de halve eitejes naar eigen zin.


We wensen je veel Wok plezier met dit Paksoi met ei recept uit China.
Aangepast zoeken