Catalog created on 3/09/2006 with Ant Movie Catalog.

Number Original Title Format Subtitles
2/4
poster
28 Days Later...  DIVX   
Een groep Londenaars weet te ontsnappen aan een kwaadaardig virus dat de aarde in zijn greep heeft. Het virus zorgt er voor dat alle besmette personen veranderen in gevaarlijke moordenaars, die een gevaar vormen voor de mensen die de plaag overleefd hebben. 
2/4
poster
8 Mile  DIVX   
De film vertelt over een kritieke maand in het leven van de jonge blanke rapper Jimmy, die op zoek is naar zijn identiteit en een doel in zijn leven. Met een ongeïnteresseerde familie en een slechte achtergrond leert hij zijn woede, angsten en frustraties te uiten terwijl hij zijn slechte afkomst probeert te ontstijgen. 
2/4
poster
84C MoPic  DVD   
On 1969, tijdens de oorlog in Vietnam, vergezelt een cameraman onder de codenaam 84 Charlie MoPic, een speciale eenheid van zes mannen op een gevaarlijke missie. Luitenant Drewry is net afgestudeerd en geniet daarom weinig respect bij zijn mannen. Zij luisteren eigenlijk alleen maar naar sergeant O'Donigan, bijgenaamd OD. Hij beschouwt MoPic meteen als een indringer. De camera registreert alle facetten van de oorlog: de verveling, de flauwe moppen, de angst en de gruwel. Terwijl enkele Amerikaanse soldaten voor de cameralens sneuvelen, beseft MoPic dat hij het moet overleven om zijn film aan de wereld te kunnen tonen. 
2/4
poster
About a Boy  DIVX   
Will is 38 maar gedraagt zich als een tiener. Hij is single, heeft geen kinderen en is nog steeds cool: hij rijdt in een snelle auto, gaat naar trendy clubs en weet welke sportschoenen je hoort te dragen. Hij heeft ook een perfecte manier gevonden om vrouwen te ontmoeten: hij gaat naar bijeenkomsten van alleenstaande ouders, waar veel vrouwen komen die een nieuwe leuke man zoeken, en doet alsof hij zelf ook een kind heeft. Via zo'n bijeenkomst onmoet hij Marcus, de oudste twaalfjarige jongen ter wereld. Marcus is een beetje vreemd: hij luistert graag naar Joni Mitchell en Mozart,
hij zorgt voor zijn moeder en hij heeft zelfs nog nooit sportschoenen gedragen. Langzaam ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee. 
2/4
poster
Æon Flux  DIVX   
In een verre toekomst hebben besmettelijke ziektes het grootste gedeelte van de wereldbevolking vernietigd. Er is nog maar één beschermde stad, Bregna, die wordt omgeven door een soort muur. De stad wordt geleid door een aantal wetenschappers. Aeon Flux is de belangrijkste strijdster van de Monicans, een ondergronds rebellen-netwerk dat wordt geleid door de 'Handler'. Als Aeon een missie moet uitvoeren waarbij ze regeringsleider Goodchild moet vermoorden, ontdekt ze een belangrijk geheim, waardoor ze gaat twijfelen of ze wel aan de juiste kant staat. 
4/4
poster
Aladdin  DVD  o.a. Nederlands 
Waar is de tijd dat de Disneystudio's gokten op het DIVX-formaat om door te breken in plaats van de ons alle geliefde dvd's, en hun dvd-releases waar ze geen brood in zagen uitbesteedden aan Warner? Met deze Aladdin zijn nu alle "neo-klassieke" Disneyfilms, beginnend in het tijdperk waarin Alan Menken de composities op zich nam, vanaf The Little Mermaid dus, op dvd verschenen. Aladdin werd bovendien uitgebracht in de prestigieuze Platinum-reeks waarin we eerder al The Lion King en Beauty And The Beast mochten bewonderen in een voor home theatre helemaal geoptimaliseerde versie. 
0/4
poster
Alice in Wonderland  DVD  o.a. Nederlands 
Alice (Kathryn Beaumont), die liever zit te dagdromen dan op te letten voor de les geschiedenis, volgt een wit konijn (Bill Thompson) die kennelijk haast heeft, in een konijnenhol. Daarbij komt ze terecht in een rare droomwereld bevolkt met een gevarieerd assortiment aan rare wezens: een rokende duizendpoot (Richard Haydn), de tweeling Tweedledum en Tweedledee (J. Pat O'Malley) die haar een verhaal vertellen over een walrus en een timmerman die een school oesters verorberen, een uitgestorven dodo, een gekke hoedenmaker (Ed Wynn) en een dikke kat met kameleon-eigenschappen (Sterling Holloway). In het magische wonderland zijn er bovendien tal van etenswaren aanwezig waarvan Alice ineenkrimpt tot een dwerg of uitgroeit tot een reus. Uiteindelijk belandt ze in een koninkrijk waar de soldaten speelkaarten zijn, geleid door een nukkige Hartendame als koningin (Verna Felton). 
2/4
poster
American Haunting, An  DIVX   
Gebaseerd op ware feiten, vertelt de film over de enige zaak in de historie van de V.S. waarbij iemand om het leven is gekomen door een geest of entiteit. Tussen 1818 en 1820 werd de familie Bell in Red River Tennesee bezocht door een 'aanwezigheid' die niet te duiden was. Als de aanvallen in kracht beginnen toe te nemen, vooral de jongste dochter van de famillie moet het ontgelden, is de familie ten einde raad. De psychologische druk wordt ondraagelijk.... 
2/4
poster
American Pie: Band Camp  DIVX   
Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland ... 
10 2/4
poster
American Wedding  VCD   
In dit derde deel uit de American Pie-reeks vraagt Jim Michelle ten huwelijk. De families van beiden komen samen voor de aanstaande bruiloft. Terwijl Jim er alles aan doet om een goede indruk te maken op de ouders van Michelle, doen Finch en Stifler hun best om indruk te maken op haar jongere zus. 
11 0/4
poster
Apocalypse Now  DVD   
Captain Willard wordt de jungle in gestuurd om Colonel Kurtz te vinden en te vermoorden. Kurtz heeft zijn eigen leger opgebouwd, en weigert nog naar de legerleiding te luisteren. Terwijl Willard de jungle in vaart, worden hij en de rest van de bemanning langzaam overvallen door de gevechten en gekte van de omgeving. 
12 2/4
poster
Art of War, The  DIVX   
Net voor de ondertekening van een handelsverdrag tussen de Verenigde Staten en China wordt in de haven van New York een achtergelaten container gevonden, met daarin de vele lijken van gestikte Chinese vluchtelingen. Omdat de onderhandelingen dreigen in het slop te geraken, krijgt Neil Shaw, een agent van het Secretariaat Generaal van de Verenigde Naties, de opdracht deze pijnlijke zaak tot op het bot uit te spitten. 
13 2/4
poster
Bad Boys II  DIVX   
De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus (Martin Lawrence) niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike (Will Smith)... 
14 4/4
poster
Bambi  DVD  o.a. Nederlands 
Je hebt goede films, je hebt klassiekers en je hebt tijdloze monumenten. Wat de ene classificatie van de andere onderscheidt, is niet makkelijk in woorden te vatten. Meer zelfs, ik zou zeggen dat het verschil enkel in irrationele termen uit te drukken is. Een buikgevoel dat onwillekeurig het kaf van het koren scheidt, als het ware. Een goede film is goed gemaakt, er is over nagedacht en de uitvoering is precies zoals het hoort. Een klassieker gaat nog een stapje verder. Een klassieker weet exact de emoties op te roepen die regisseur en scenarist vooropstelden en laat het publiek met een warme, interne gloed huiswaarts keren. Maar een tijdloos monument? Daar komt dat buikgevoel bij kijken. Een gevoel van herkenning, van verwondering, van vernieuwing, van genialiteit. Een film die je duizend maal kan bekijken en waarin je steeds iets nieuws ontdekt. Waarvan je je voorneemt niet te huilen in de emotionele scènes, maar toch die zakdoek volsnottert. Een film wiens invloed niet in jaren, maar in generaties of zelfs eeuwen gemeten moet worden. Een tijdloze projectie van 24 of 25 frames per seconde die nu nog hetzelfde speelt voor een publiek als tien of vijftig jaar geleden. Dergelijke films zijn doorgaans zeldzamer dan schrikkeljaren. Ze heten Vertigo of The Apartment of Rashomon. Of, in dit geval: Bambi 
15 2/4
poster
Banlieue 13  DIVX   
Parijs, 2013. Damien is een eliteagent bij de politie, gespecialiseerd in martial-arts en een kei in undercoverwerk. Op een dag krijgt hij de zwaarste klus van zijn carrière aangeboden: hij moet in een agressieve en levensgevaarlijke straatbende infiltreren om te achterhalen waar de leden een krachtige bom bewaren, die de hele stad in de as zou kunnen leggen. 
16 2/4
poster
Basic  DIVX   
Wanneer de gehate drilsergeant Nathan West en zes soldaten van zijn elite-eenheid verdwijnen tijdens een trainingsmissie in Panama, wordt er een onderzoek ingesteld. Twee commando’s overleven de missie, maar ze weigeren te praten over wat er zich afspeelde in de jungle. Voormalig Army Ranger en huidig drugsagent Tom Hardy wordt op de zaak gezet om informatie los te weken bij de twee soldaten. Al snel ontdekt hij dat sergeant West door zijn eigen manschappen werd omgebracht, maar de twee militairen leggen tegenstrijdige verklaringen af over wie verantwoordelijk is voor het doden. 
17 2/4
poster
Batman  DVD   
Nadat hij als kind getuige was van de moord op zijn ouders heeft multimiljonair Bruce Wayne (Keaton) gezworen om de misdaad te bestrijden. Bij een overval op een chemische fabriek valt de misdadiger Jack Napier (Nicholson) door toedoen van Batman in een vat met zuur, waardoor hij misvormd raakt. Hij komt terug als de Joker en neemt de misdaad in de stad over. Batman is de enige die hem kan tegenhouden. 
18 3/4
poster
Batoru Rowaiaru  DIVX   
Een klas studenten wordt naar een klein geïsoleerd eiland gebracht. Daar aangekomen krijgen ze een kaart van het eiland, voedsel en verschillende wapens (de ene bruikbaarder dan de andere). Ze moeten gedurende drie dagen vechten met elkaar, zodat er één persoon overblijft. Ze krijgen allemaal een halsband die explodeert als ze de regels overtreden. Als er na de derde dag meerdere mensen over zijn gebleven, zullen alle halsbanden exploderen... 
19 2/4
poster
Bedazzled  DIVX   
Elliot Richards is niet populair, zijn sociale leven is onbestaand, zijn beroep als technisch adviseur stelt niet veel voor en hij koestert bovendien een onbeantwoorde liefde voor zijn collega Alison Gardner. De vernederingen beu, smeekt Elliot om een beter leven en de liefde van Alison. Zijn verbazing is groot wanneer blijkt dat zijn smeekbede verhoord wordt. Zijn hulpkreet werd beantwoord door niemand anders dan de Duivel zelf. Maar uiteraard moet er een prijs betaald worden: de Duivel wil Elliots ziel. 
20 2/4
poster
Behind Enemy Lines  DIVX   
De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft met een vliegdekschip in de regio aanwezig. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht te patrouilleren boven de veilige zone. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van de vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze gebruiken op tijd hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor: Stackhouse valt namelijk in de handen van de vijandelijke troepen. 
21 2/4
poster
Benchwarmers, The  DIVX   
Het verhaal over drie mannen die allesbehalve atletisch zijn en daarom vroeger bij het sporten nooit werden uitgenodigd om mee te doen. Uit frustratie over hun kinderjaren, richten ze samen een driekoppig honkbalteam op en nemen ze het op tegen scholierenteams op volle sterkte. Onverwachts blijkt hun initiatief zeer veel kinderen, die zich achtergesteld voelen omdat ze niet zo goed kunnen sporten, aan te spreken. 
22 3/4
poster
Birds, The  DVD   
Melanie Daniels is aan het winkelen in San Francisco als ze Mitch Brenner ontmoet, die op zoek is naar vogels als cadeau voor de verjaardag van zijn zus. Hij herkent Melanie, maar doet alsof hij haar voor zijn assistente aanziet. Melanie besluit de vogels te kopen en naar Bodega Bay te rijden, waar het feest van Mitch plaatsvindt. Daar wordt ze echter aangevallen door een zeemeeuw, wat het begin is van een aantal aanvallen van een steeds groter wordende groep vogels. 
23 3/4
poster
Black Hawk Down  DIVX   
Het waargebeurde verhaal van de slag om Mogadishu, de langste grondstrijd met Amerikaanse troepen sinds Vietnam. Een elite-team van 120 Amerikaanse militairen werden op 3 oktober 1993 in Mogadishu gedropt om 2 Somalische luitenanten te ontvoeren. In plaats hiervan werden echter 2 Amerikaanse helikopters neergeschoten. Wat bedoeld was als een operatie van een uur, duurde 15 uur, met 18 Amerikaanse doden, 73 Amerikaanse gewonden, en honderden dode Somaliërs tot gevolg. 
24 1/4
poster
Black Out  DVD   
In deze film komt John Gray (Bosworth) tot de verbijsterende ontdekking dat hij niet is wie hij denkt te zijn! Na een auto-ongeluk kan hij zich niets meer herinneren. Via een geheimzinning telefoonnummer komt hij terecht in Los Angeles waar hij in bepaalde kringen bekend blijkt te staan als "Garret". Maar wie is Garret en wie is eigenlijk John Gray? Als dan een vrouw vermoord wordt, die zijn eigen vrouw blijkt te zijn, begint hij een zoektocht naar de moordenaar en zijn eigen identiteit. 
25 3/4
poster
Blackadder - Series 1  DVD   
Set in England at the end of the War of the Roses, we soon find out that the history we know is a Tudor fiction. In fact, Henry VII did not actually win the battle of Bosworth Field; he lost and though Richard III died in the battle, his nephew King Richard IV (who certainly was not smothered while still a boy in the Tower of London) reigned on for some years. The story focuses on Richard IV's younger son Prince Edmund, a sniveling coward who calls himself the 'Black Adder'. Assisted by his grungy servant Baldrick and the moronic Lord Percy, Edmund plots his rise to greatness. 
26 3/4
poster
Blackadder - Series 2  DVD   
Sixty years after the demise of Prince Edmund Plantagenet, Queen Elizabeth I, who's as insane as her ancestors, is England's current leader. Seductive, easy-to-impress, spoiled, and always seeking a husband, "Queenie" has a leading courtier: Lord Edmund Blackaddder, great-grandson of the original. Now, however, he is dryly cynical and intelligent, but still trying to become king; this time by marrying the queen. However, her right-hand-man, Lord Melchett, will always serve as fair competition for her hand. Blackadder is again assisted by the clueless but fashionable Lord Percy Percy and dung-eating, "cunning" peasant Baldrick. 
27 3/4
poster
Blackadder - series 3  DVD   
During the Regency period, the insane King George III's stark raving mad son, George, is the Prince Regent of Wales. Vulgar and staggeringly slow-and-dim-witted, George exhausts the country's money and would surely be dead by know were it not for his dry, angry, bitter, arrogant and cynical butler, Edmund Blackadder, Esq. Blackadder is an ex-aristocrat who has lost his family fortune and been reduced to servant-hood, and full of loathing knowing he should have a better position then serving a lunatic. Sod-Off Baldrick is his dirty, smelly peasant servant, and Mrs. Miggins is an annoying cheerful coffee-shoppe owner who is too stupid to understand most of Mr. Blackadder's insults. 
28 4/4
poster
Blackadder - series 4  DVD   
In this series, Captain Edmond Blackadder is an intelligent, self-centered officer in the trenches of World War I, whose aim is to survive til the war is over. He is assisted by the eager but stupid Lt. George Colthurst and the moronic, grungy Private Baldrick. Blackadder's commander is the insane General Melchert, who is assisted by Blackadder's rival Captain Darling. 
29 2/4
poster
Blade  DVD   
Blade is half mens/half vampier, doordat zijn moeder tijdens de zwangerschap gebeten werd. Blade is opgegroeid tot een vampierjager, uit op wraak voor z'n moeder. De vampiers, die geïnfiltreerd zijn in bijna elke organisatie, hebben het bloed van Blade nodig voor een speciaal ritueel waar mee ze de macht over de aarde willen krijgen. 
30 1/4
poster
Book of Shadows: Blair Witch 2  DIVX  Geen 
Vier jongeren hebben zich bij de handige Jeff Patterson ingeschreven voor een tour door de bossen van Black Hills rond Burkittsville. Ondanks zijn dubieuze reputatie is zijn bedrijf een gat in de markt. Vlakbij het vervallen huis dat ooit toebehoorde aan de kindermoordenaar Rustin Parr, en waar de camera's en de filmblikken van de studenten zijn teruggevonden, slaan ze hun kamp op. Een nacht die verstrekkende gevolgen heeft. Donkere uren, waarvan de bizarre symbolen in hun huid gekerfd staan. Geen van hen kan zich de volgende ochtend echter iets van de gebeurtenissen herinneren. In het oude pakhuis van Jeff, aan de rand van Burkittsville, proberen ze deze nacht te reconstrueren. Met gruwelijke vervolgen. 
31 3/4
poster
Bourne Supremacy, The  DVD   
Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord door een Russische rivaal - waarbij twee doden vallen - wordt Jason Bourne hiervan beschuldigd. Zelf leeft Bourne (Damon) in een afgelegen dorpje onder een andere naam samen met Marie (Potente). Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt door de recente ontwikkelingen gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken... 
32 3/4
poster
Boys Don't Cry  DIVX   
Brandon Teena is de populaire nieuwe jongen in een klein dorpje in Nebraska. Hij is een held bij zijn vrienden: hij drinkt, vecht en hij houdt ervan meisjes te versieren. Hij ontmoet de knappe Lana, die nog nooit zo'n gevoelige en attente jongen heeft ontmoet. Toch is zijn leven niet enkel rozengeur en maneschijn: er rust immers een zware last op zijn schouders. In werkelijkheid is hij Teena Brandon, een meisje dat een seksuele identiteitscrisis doormaakt. Als haar vrienden uit het woonwagenpark ontdekken dat Teena een meisje is, wordt ze erg hard aangepakt. 
33 3/4
poster
Boyz n the Hood  DIVX  Geen 
Drie vrienden, de halfbroers Doughboy en Ricky Baker, en Tre Styles, groeien op in de achterbuurten van Los Angeles. Tre wordt opgevoed door z'n vader, Furious Styles, die hem normen en waarden bijbrengt. Ricky staat op het punt om een football-beurs te krijgen op een universiteit, terwijl Doughboy zich vooral met geweld en alcohol bezig houdt. 
34 1/4
poster
Bride of Chucky  DVD   
Chucky werkt dit keer samen met een andere moordlustige pop, de in bruidskleding gekleedde Tiffany. Samen beginnen ze aan een serie moorden langs de Route 66, waar ze met een groep highschool-studenten langs reizen. 
35 2/4
poster
Bridges of Madison County, The  DIVX   
De fotograaf Robert Kincaid vraagt de weg bij de boerderij van huisvrouw Francesca Johnson, wiens echtgenoot en kinderen niet aanwezig zijn. De details van de vier-dagen durende romance houdt Francesca bij in een dagboek, welke na haar dood door haar kinderen wordt gevonden. 
36 3/4
poster
Brother Bear    o.a. Nederlands 
Met deze voorlaatste traditioneel geanimeerde Disneyfilm verplaatsen we ons terug naar het einde van de laatste ijstijd, bij een stam erg op Inuït lijkende mammoetjagers. De jonge Kenai (Joaquin Phoenix) heeft net zijn totem toegewezen gekregen, en tot grote hilariteit van zijn broer Denahi (Jason Raize) is het de Beer der Liefde geworden, terwijl hij toch op iets stoerders had gehoopt om mee uit te kunnen pakken. Beren zijn volgens Kenai hersenloze en liefdeloze wezens, en dat idee wordt nog versterkt nadat zijn broer Sitka (D.B. Sweeney) verongelukt door van een gletsjer te glijden, terwijl Kenai op diezelfde gletsjer op een beer jaagt. Zijn obsessie om die welbepaalde beer te doden als wraak voor zijn dode broer, neemt schrikwekkende vormen aan, en uiteindelijk slaagt hij in zijn doel. De Grote Geesten hebben echter wat anders voor hem in petto. Als straf veranderen ze hem zelf in een beer, en terwijl hij op de loop moet voor Denahi, die meent dat de beer twee van zijn broers gedood heeft, neemt beer Kenai met een lichte tegenzin het berenjong Koda (Jeremy Suarez) onder de arm, euh, poot, die zijn moeder kwijt schijnt te zijn op weg naar de Zalmenvallei. Aanvankelijk heeft hij de beschermeling alleen maar op sleeptouw genomen uit eigenbelang, want het jong weet blijkbaar te plaats zijn "waar de hemel de aarde raakt", volgens sjamaanvrouw Tanana (Joan Copeland) de enige plek waar Kenai van de betovering verlost kan geraken. Gaandeweg beseft Kenai dat hij Koda evenzeer nodig heeft als omgekeerd...
 
37 2/4
poster
Buitenspel  DVD   
De 12-jarige Gilles droomt ervan om profvoetballer te worden en als Rode Duivel in het Koning Boudewijnstadion te spelen. Vader Bert steunt Gilles door dik en dun: hij is niet alleen Gilles' trouwste supporter, maar ook zijn persoonlijke trainer. Maar dan, totaal onverwacht, sterft Bert en het leven van Gilles stort in elkaar. Niet alleen verliest hij zijn vader, zijn vriend, zijn supporter en zijn trainer, er komen ook nogal wat financiële lijken uit de kast vallen... 
38 0/4
poster
Butterfly Effect, The  DIVX   
De twintigjarige student Evan Treborn (Ashton Kutcher) beschikt over een unieke maar levensgevaarlijke gave. Hij is in staat terug te keren naar zijn verleden. Voor Evan, die geplaagd wordt door schuldgevoelens, lijkt het de ideale manier om de levens van zijn vrienden - en vooral dat van z'n ex-liefje Kayleigh - weer op de rails te krijgen.
Maar Evan houdt geen rekening met het zogenaamde 'butterfly-effect', de ijzeren wet die bepaalt dat de allerkleinste wijziging in het verleden een enorme weerslag heeft op de toekomst. Al snel verliest hij de controle over zijn gave. De gevolgen zijn niet te overzien... 
39 2/4
poster
Cable Guy, The  DIVX   
Nadat Steven Kovak door zijn vriendin uit zijn apartement wordt geschopt, trekt hij een nieuw verblijf in. Hij schuift Chip, een medewerker van de kabelmaatschappij, 50 dollar toe om zo gratis kabel te krijgen. Chip pakt deze gelegenheid aan om koste wat het kost Steven's beste vriend te worden. Als Steven hier niet langer in geïnteresseerd is gaat Chip steeds verder met het ruïneren van Steven's leven. 
40 0/4
poster
Carlito's Way  DVD   
Dankzij het grote vakmanschap van zijn advocaat Kleinfeld, komt de harde crimineel Carlito Brigante na een aantal jaren in de gevangenis te hebben gezeten vrij. Deze keer is Carlito vastbesloten op het rechte pad te blijven. Hij wil zich terugtrekken op de Bahama's met zijn grote liefde Gail en de kost verdienen met het verhuren van auto's. De corrupte Kleinfeld wil hem wel helpen. Hij heeft een klusje waarmee Carlito een leuk startkapitaal kan verdienen. Hij noemt het slechts een kleine gunst, uit loyaliteit voor bewezen diensten. Maar als Carlito iets geleerd heeft uit het verleden, dan is het wel dat loyaliteit dodelijker is dan een kogel. 
41 2/4
poster
Cave, The  DIVX   
Diep in het Roemeense woud stuit een groep wetenschappers op een klooster uit de 13e eeuw. Het klooster is gebouwd op een ingang van een gigantisch ondergronds grotten complex. Als ze daarna vermist worden, gaat een team duikexperts op onderzoek uit om uit te zoeken wat er met ze gebeurd is. Terwijl zij daar werken, stort de grot in waardoor ze vast komen te zitten. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijken er ook nog een aantal bloeddorstige wezens in de grot aanwezig te zijn... 
42 0/4
poster
C'est Arrivé près de chez Vous  DVD   
Ben verdient zijn brood als moordenaar. Vooral postbodes trekken zijn aandacht maar nooit valt hij de echte rijken aan. Ben heeft een filmploeg de toelating gegeven om hem te volgen. Wanneer er geleidelijk aan een vriendschap tot stand komt, wordt de ploeg langzaam maar zeker medeplichtig. 
43 2/4
poster
Changing Lanes  DIVX   
De ambitieuze advocaat Gavin Banek moet een belangrijk dossier afleveren bij de rechtbank. De wanhopige vader Doyle Gibson heeft net een nieuw huis voor zijn ex-vrouw en twee zoontjes gekocht in de hoop ze terug te krijgen. Wanneer de twee in een verkeersongeluk met elkaar terecht komen raakt Banek z'n dossier kwijt, en mist Gibson een belangrijke afspraak bij de rechtbank. De ruzie die op het ongeluk volgt escaleert aangezien Banek wanhopig is om zijn dossier terug te krijgen. 
44 2/4
poster
Chronicles of Narnia: The Lion, the W...  DIVX   
Vier Britse kinderen worden naar het buitenhuis van een professor gestuurd, waar ze veilig zullen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze vinden een magische garderobe, waarmee ze in het mysterieuze land Narnia kunnen komen. Het land wordt overheerst door een slechte heks, en om haar te kunnen verslaan, moeten de kinderen leeuwenkoning Aslan vergezellen. 
45 2/4
poster
Chronicles of Riddick, The  DVD   
Riddick is de laatste vijf jaar op de vlucht geweest voor premiejagers die vastberaden zijn de prijs op zijn hoofd te innen. Nu bevindt hij zich op de planeet Helion, thuisbasis voor een progressieve multiculturele samenleving, waar de religieuze leider Lord Marshal een invasie heeft gepleegd. Wanneer Riddick verbannen wordt naar een ondergrondse gevangenis ontmoet hij Kyra. Zijn pogingen om zichzelf en Kyra te bevrijden leiden hem naar een rechtstreekse strijd met Lord Marshal. 
46 4/4
poster
Cinderella  DVD  o.a. Nederlands 
Na de dood van haar vader krijgt Cinderella/Assepoester (Ilene Woods) af te rekenen met de machtswellust van haar gemene stiefmoeder Lady Tremaine (Eleanor Audley) en haar twee rotverwende stiefzusters Drizella (Rhoda Williams) en Anastasia (Lucille Bliss). Zij laten de arme Cinderella maar al te graag de vuile huishoudelijke werkjes opknappen en onthouden zich van elke vorm van appreciatie. Gelukkig zijn er nog de twee muizen Gus en Jaq – oftewel Tom en Pieter – en de vogeltjes die erin slagen om Cinderella op te beuren. En dan kondigt er zich een grote dag aan, want de koning nodigt alle jonge meisjes van het land uit op een bal. Op die manier hoopt hij een bruid te kunnen vinden voor zijn zoon. Cinderella zou maar wat graag naar het bal gaan, maar door al haar huishoudelijke taken schiet het haar tekort aan tijd om een jurk te maken. Maar niet getreurd, want daar zijn de dieren met een prachtige jurk. In een bui van jaloersheid scheuren Drizella en Anastasia de jurk aan flarden. Vol tranen rent Cinderella de tuin in, waar ze tot haar grote verbazing een toverfee ontmoet. De goede fee tovert Cinderella om tot een echte prinses zodat ze naar het bal kan gaan. Er schuilt echter 1 addertje onder het gras: de betovering vervalt om middernacht. Cinderella laat dat echter niet aan haar hartje komen en geniet met volle teugen van een heerlijke avond. Klokslag 12 uur, vlucht ze weg, maar ze verliest haar glazen muiltje. En zo begint de droomprins aan de zoektocht naar zijn droomprinses… 
47 2/4
poster
Collateral Damage  DIVX  Geen 
De brandweerman Gordon Brewer komt terecht in de gevaarlijke wereld van het internationale terrorisme nadat zijn vrouw en kind omgekomen zijn bij een bomaanslag. Gefrustreerd door het officiële onderzoek, en bang dat de verantwoordelijk nooit gestraft zou worden, neemt Brewer het heft in eigen hand. 
48 4/4
poster
Coupling  DIVX   
On average, men and women think about sex every six seconds. Shorten that to every second, and you've got Coupling. It's more than just a one night stand! When a couple gets together, it's never just the two of them - they also bring baggage - and Susan (Sarah Alexander) and Steve (Jack Davenport) are no exception. Their baggage is a crowd of best friends and exes who talk about all aspects of sex and relationships on their never-ending quest to find true love. Perhaps, perhaps, perhaps... Susan Walker is a beautiful go-getter with an uninhibited attitude who used to date Patrick Maitland (Ben Miles), the sextet's charismatic, cocky player, London's king of conquests - a guy who's just too cool to worry about being smart. Attractive Sally Harper (Kate Isitt) is a beauty therapist who is Susan's unashamedly vain best friend, who aggressively battles aging with heavy doses of moisturizer and men - including Patrick. Meanwhile, Steve Taylor, while getting together with Susan, can't seem to shake loose from his vivacious and slightly vacuous ex-girlfriend Jane Christie (Gina Bellman), a woman supremely confident in her ability to seduce anyone of either sex, and who refuses to be dumped unless she's the one doing the dumping. Jeff Murdoch (Richard Coyle) is Steve's "porn buddy" who is, in equal parts, obsessed and bewildered by actual sex; charming in his way, but with an uncanny ability to say the wrong thing at the worst possible time. He works in the same office as Susan, with whom he had a disastrous and unsuccessful one-night fling. Coupling has been honoured with the prestigious Silver Rose of Montreux, Best TV Comedy Award, and is recent winner at the 2003 British Comedy Awards. With a new guy on the scene, a baby on the way, commitment in the air, and love on the horizon, the dynamics of the six friends are definitely changing. At the end of last season Susan and Steve discovered they were pregnant (well, mostly Susan), confirmed bachelor Patrick and Sally finally admitted their true feelings for each other, and poor Jane was left on her own, once again. But it's not all doom and gloom for Jane. As the new season opens, things are looking up. There's this guy called Oliver, who has his eye on her. Is it possible that lifetime loser in love Oliver might just get somewhere with lifetime loser in love Jane? Trouble is, his apartment is a little "un-edited" and his living room has lost the battle with magazine nudity... Susan and Steve are now well and truly an item. So why is he dreaming about being executed by a fetus with an axe? Meanwhile Sally and Patrick are settling into their new relationship. But since the dawn of time, men and women have been falling in love - and men have been trying to get home straight afterwards. Can fallen playboy Patrick ever find his way back from the enchanted glade of his one true love and get a decent night's sleep? 
49 3/4
poster
Crash  DIVX   
Het verhaal volgt een groep mensen van verschillende komaf in de straten van Los Angeles, terwijl hun levens elkaar kruisen. De rode draad is een moordzaak, en de detective die belast is met het onderzoek. 
50 2/4
poster
Cry_Wolf  DIVX   
Een groep studenten is van plan een wrede gebeurtenis met een seriemoordenaar na te spelen. Wat begon als een macabere grap wordt een ware nachtmerrie als er zich tussen de studenten een echte moordenaar blijkt te bevinden. 
51 1/4
poster
Cursed  DIVX   
Tijdens een heldere nacht met volle maan verliezen Ellie (Christina Ricci) en haar broer Jimmy de macht over het stuur en storten met hun auto in een ravijn. Ze ontsnappen aan de dood, maar hun leven is daarna niet meer hetzelfde. Het ongeluk blijkt veel meer dan een noodlottige samenloop van omstandigheden. De broer en zus beschikken plotseling over onverklaarbare lichamelijke krachten en zijn allebei enorm prikkelbaar. Ze worden beheerst door oncontroleerbare impulsen en kunnen hun nieuwe dierlijke 'gaven' maar moeilijk in bedwang houden. Het mysterie rond hun vloek moet opgelost worden voordat alles en iedereen meegesleurd wordt in de gevaarlijke klauwen van dit krachtige kwaad.... 
52 2/4
poster
Danny the Dog  DVD   
Danny is een slaaf. Hij heeft zijn hele leven zonder enige vorm van scholing doorgebracht en heeft daarom de ontwikkeling van een kind. Danny wordt door zijn eigenaar Bart als een hond behandeld en moet voor hem vechten in illegale vechtwedstrijden. Als Bart na een auto-ongeluk in een coma belandt, komt Danny bij de blinde pianist Sam terecht die hem in huis neemt en hem de prettige kantjes van het leven laat zien. 
53 2/4
poster
Daredevil  DIVX   
Wanneer de jonge wees Matt Murdock in aanraking komt met radioactief afval zorgt dit er voor dat hij niet meer kan zien. Hij heeft hier echter een 'radar-zintuig' voor terug gekregen. Jaren later is Murdock opgegroeid tot een gerespecteerde advocaat. Hiernaast heeft hij echter een geheime identiteit als Daredevil, de man zonder angst, waarmee hij het onrecht bestrijdt dat hem in de rechtzaal niet lukt. 
54 2/4
poster
Deep Blue  DVD   
Deze documentaire neemt ons mee naar de diepste oceanen en zeeën van deze wereld en laat ons dingen zien die ons verstand te boven gaan. 
55 2/4
poster
Descent, The     
Een groep jonge vrouwen met dezelfde hobby, namelijk speleologie, gaat op onderzoek uit in een diepe grot. De vrouwen komen in de grot iets tegen wat ze liever nooit hadden gezien en moeten alles in het werk stellen om weer levend uit de grot te geraken. 
56 2/4
poster
Devil's Own, The  DIVX   
De IRA-terrorist Frankie McGuire ontsnapt naar New York waar hij onder de naam Rory Devaney in het huis van de Ierse agent Tom O'Meara woont. Tom weet niets van de echte identiteit van Frankie. Er ontstaan problemen wanneer Tom langzaam achter de ware identiteit van "Rory" komt. 
57 2/4
poster
Devil's Rejects, The  DIVX   
Nadat hun huis is afgebrand, gaan een paar leden van de gestoorde en moordzuchtige familie Firefly op pad, zoekend naar nieuwe slachtoffers. Ondertussen is de broer van sherrif Wydell, een slachtoffer van de familie, razend over de dood van zijn broer. Hij wil niets liever dan wraak nemen op het groepje psychopaten... 
58 2/4
poster
Die Another Day  DIVX  o.a. Nederlands 
Tijdens een missie in Noord-Korea wordt James Bond verraden. Na zijn ontsnapping reist hij van Hong Kong naar Cuba en terug naar Londen met als missie de verrader te ontmaskeren en een oorlog te voorkomen. De achtervolging leidt hem uiteindelijk naar een paleis gelegen in IJsland. Bond ontdekt daar een nieuw hi-tech wapen met ongekende krachten. 
59 2/4
poster
Dogma  DIVX  Geen 
Twee uit de hemel verbannen engelen denken een manier te hebben gevonden om terug te keren in de hemel. Hun plannetje zal wel tot gevolg hebben dat alles wat God ooit geschapen heeft vernietigd zal worden. De 13e apostel Rufus (nooit beschreven in de Bijbel omdat 'ie zwart is) roept de hulp in van de laatste afstammeling van Christus (die in een abortuskliniek werkt) om dit te voorkomen. 
60 0/4
poster
Donnie Brasco  DVD   
De op een waargebeurd verhaal gebaseerde film volgt FBI-agent Joe Pistone die de mafia van New York infiltreert. Onder de naam Donnie Brasco maakt hij diverse vrienden, en weet hij zich al gauw op te werken in de mafia-familie van Sonny Black. Het undercover-werk wordt Pistone echter langzaam teveel. Zijn huwelijk raakt op de klippen, en de mafia denkt dat er een mol aanwezig is. 
61 2/4
poster
Dragonfly  DIVX  Geen 
Dr. Joe Darrow is een gerespecteerd hoofd van een eerste hulp afdeling. Wanneer zijn vrouw Emily omkomt tijdens een medische missie in Venezuela stort Joe zich volledig op zijn werk. Hij raakt er van overtuigd dat Emily met hem in contact probeert te komen door middel van de bijna-dood ervaringen van zijn patiënten. De mysterieuze libelles die hem achtervolgen herinneren hem aan haar. 
62 3/4
poster
Dumbo  DVD  o.a. Nederlands 
Het verhaal van Dumbo zal wel door velen gekend zijn. Een baby-olifant met enorme oren die enkel zijn moeder mooi vindt. De andere olifanten trekken hun neus op voor deze bizarre baby die telkens over zijn eigen oren struikelt. Wanneer Dumbo voor de zoveelste maal uitgelachen wordt door de circusbezoekers neemt zijn moeder het voor hem op maar komt uiteindelijk in een trailer terecht met het opschrift van "Dolle olifant". Dumbo heeft niemand om op terug te vallen, van de andere olifanten moet hij niet op sympathie rekenen. Timmie de muis voelt mee met het kleine bange olifantje en wil hem helpen om door iedereen gewaardeerd te worden. Ze werken samen aan een circusact die slecht afloopt en waardoor Dumbo als circusclown verder door het leven moet gaan. Maar uiteindelijk zal de speciale gave van Dumbo gevonden worden en zal hij de aandacht en het respect van iedereen krijgen.  
63 3/4
poster
Eddie Murphy Delirious  DIVX   
Eddie Murphy's raunchy, raucous stand-up comedy routine is captured for posterity on this tape. Not for folks who dislike foul language. 
64 2/4
poster
Equilibrium  DIVX   
In een futuristische wereld heeft een streng regime er voor gezorgd dat er geen oorlog meer is. Dit hebben ze gedaan door emoties te onderdrukken: boeken, kunst en muziek zijn streng verboden, en gevoelens zijn een misdaad waar de doodstraf op staat. John Preston is een hoge overheidsbeambte die verantwoordelijk is voor de vervolging van mensen die deze wetten overtreden. Wanneer hij zijn dosis anti-gevoelens drugs niet krijgt begint hij zich af te vragen of hij wel doet wat goed is. Dit brengt hem in een rechtstreeks conflict met zijn superieuren. 
65 4/4
poster
Fawlty Towers - The complete series  DVD   
Inept and manic English hotel owner and manager, Basil Fawlty, isn't cut out for his job. He's intolerant, rude and paranoid. All hell frequently breaks loose as Basil tries to run the hotel, constantly under verbal (and sometime physical) attack from his unhelpful wife Sybil, and hindered by the incompetent, but easy target, Manuel; their Spanish waiter. 
66 2/4
poster
Final Destination  DIVX   
Scholier Alex zit met zijn klas in een Boeing 747 te wachten op de start. Ineens voorziet Alex dat het toestel zal ontploffen. Hij raakt in paniek en wordt met een paar medeleerlingen en hun lerares het vliegtuig uitgezet. Enkele ogenblikken later zien ze vanaf de grond 'hun' toestel opstijgen en veranderen in een vuurbal. Kort daarna sterft één van de overlevenden. Als daarna de volgende omkomt, begint Alex een angstaanjagend vermoeden te krijgen. Stel nu dat het de bedoeling was dat ze allemaal een gruwelijke dood zouden sterven. Dat de 'Dood' hen alsnog komt halen. Dat er niets tegen te doen was. Of kun je de 'Dood' te slim af zijn? 
67 0/4
poster
Finding Nemo  DVD   
De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen en het grootste hart van de hele oceaan. 
68 2/4
poster
Firewall  DIVX   
Computerveiligheidsexpert Jack Stanfield heeft voor de Landrock Pacific Bank het veiligheidssysteem ontwikkeld. Dit systeem kan slechts op één manier gekraakt worden, namelijk door Jack zelf.
Crimineel Bil Cox heeft het leven van de familie Stanfield voor maanden geobserveerd en ontvoert vervolgens Jacks vrouw en kinderen in hun eigen huis, zijn eis: Jack moet $100 miljoen stelen van zijn eigen werkgever.
Om zijn gezin te redden probeert Jack een zwakke plek in zijn eigen beveiligingssysteem te vinden. 
69 2/4
poster
Flightplan  DIVX   
De jonge weduwe Kyle Prat (Jodie Foster) raakt tijdens een vliegreis van Berlijn naar New York haar zesjarige dochtertje Julia kwijt. Het meisje lijkt spoorloos verdwenen en Kyle's frustratie groeit alleen maar wanneer niemand haar lijkt te willen geloven. Niemand van de overige passagiers of de crew heeft Kyle met Julia aan boord zien komen. Piloot Rich (Sean Bean) en politieman Carson (Peter Sarsgaard) willen haar wel geloven, maar alles wijst erop dat Kyle in haar eentje aan boord is gekomen. Door de twijfel en paranoia van iedereen om haar heen staat Kyle er helemaal alleen voor. Ze begint zelfs te geloven dat het grote verdriet over de plotselinge dood van haar man haar geestelijk in de war heeft gemaakt. 
70 2/4
poster
Fog, The  DIVX   
Het verhaal vertelt van de vreemde mist die honderd jaar geleden in Antonio Bay een schip overviel en tot zinken bracht. Bij de viering van het honderdjarig bestaan van het havenstadje Antonio Bay gaan spontaan om middernacht overal apparaten werken en trillingen ontstaan. Ook verschijnt er voor de kust een mistbank waaruit de geesten van in 1880 gestorven bemanning komen die wraak willen nemen op het stadje. 
71 2/4
poster
Four Brothers  DIVX   
Nadat hun adoptiemoeder bij een winkeloverval is vermoord, komen de vier – zeer verschillende - Mercer-broers bij elkaar om de zaak in eigen handen te nemen. Als ze de moordenaar op het spoor komen, realiseren ze zich al gauw dat hun oude manier van zakendoen nieuwe gevolgen heeft. 
72 2/4
poster
Freaky Friday  DIVX   
Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie, en denken beiden dat de ander niet weet hoe zwaar ze het hebben. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander, en krijgen ze de kans om meer begrip te krijgen voor de ander. Tess staat echter op het punt om te trouwen, dus moeten de twee snel op zoek naar een manier om de verwisseling weer ongedaan te maken. 
73 2/4
poster
Freddy Got Fingered  DIVX   
Gordon droom ervan om tekenaar voor cartoons te worden. Hij wordt gedwongen om weer bij z'n ouders te komen wonen, en weigert vervolgens om weg te gaan. Ondertussen wordt hij verliefd op Betty, een aantrekkelijke dokter die in een rolstoel zit. Ze vindt het fijn om met een bamboestok tegen haar verlamde benen geslagen te worden, en haar seksuele agressie intimideert Gordon. 
74 2/4
poster
Freddy vs. Jason  DIVX   
Freddy Krueger wil uit de hel ontsnappen en besluit Jason Voorhees te gebruiken door deze naar het plaatsje Springwood te sturen en wat moorden te laten plegen. De bewoners van Springwood beginnen door deze moorden steeds banger te worden en met deze angst ziet Freddy kans schoon om terug te keren. Maar Jason, die zich nu realiseert dat Freddy hem heeft gebruikt, is woedend en een strijd tussen de twee moordenaars onderling begint... 
75 2/4
poster
From Dusk till Dawn  DIVX   
Na een bloederige bankoverval zijn de gebroeders Gecko op de vlucht. Ze kidnappen een familie en weten met hun hulp de grens naar Mexico over te vluchten. Daar hebben ze in de "from dusk till dawn"-bar Titty Twister afgesproken. Deze bar blijkt echter niet helemaal een doorsnee-kroeg te zijn. 
76 2/4
poster
Full Monty, The  DIVX  Geen 
Twee ontslagen staalarbeiders uit het Engelse Sheffield trachten een oplossing te vinden voor hun uitzichtloos bestaan. Geïnspireerd door een optreden van de Chippendales, denken zij erover om een dansact te creëren waarbij ze zouden gaan voor 'the full monty', een plaatselijke uitdrukking voor volledig naakt. Probleem is dat ze niet kunnen dansen en ook niet bepaald de meest sexy jongens van de stad zijn. Toch vinden ze nog vier kompanen en beginnen ze schoorvoetend te oefenen. 
77 2/4
poster
Gang Related  DVD   
Divinci en Rodriquez zijn twee top rechercheurs van de Metropolitan Police Department, die in hun vrije tijde wat 'extra's' bijverdienen met het verkopen van in beslag genomen drugs. Om bij een transactie niet herkend te worden besluiten ze de drugsdealers achteraf te vermoorden. Deze moordpartijen onderzoeken ze vervolgens zelf en ze bestempelen ze als 'gang related'; afrekeningen tussen twee rivaliserende bendes. Alles lijkt op rolletjes te verlopen tot één van hun slachtoffers een undercover DEA agent blijkt te zijn. De twee corrupte detectives lijken zwaar in de problemen te komen, maar nu worden ze zelf belast met de moordzaak. Al snel vinden ze een zwerver die ze laten opdraaien voor de moord. Hiermee begaan ze een grote fout. 
78 2/4
poster
Garfield  DVD   
Garfield's baasje Jon zet Garfield's perfecte leventje op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis haalt. Garfield heeft vanaf dat moment slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer heeft Garfield toch wel medelijden met hem en komt in actie. 
79 0/4
poster
Godfather, The  DVD   
Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een Mafia familie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te gaan verkopen in heel New York, ontstaan er problemen. Don Vito haat drugs, en laat dit ook blijken. Dit leidt tot een poging om hem te vermoorden. Daarna wordt één van Don Vito's adviseurs gekidnapt, om zo z'n zoon te dwingen de drugsverkoop goed te keuren. 
80 0/4
poster
Godfather: Part II, The  DVD   
De film vertelt het verhaal van de jonge Vito Corleone die opgroeit op Sicilië, en zich in New York weet op te werken tot een machtige gangster. Ook vertelt de film het verhaal van zijn zoon Michael, die in de jaren '50 probeert de "family business" uit te breiden. 
81 0/4
poster
Godfather: Part III, The  DVD   
Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en z'n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone's probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren. 
82 3/4
poster
Gone with the Wind  DVD   
1861, in het zuiden van de Verenigde Staten. Scarlett viert haar zestiende verjaardag op Tara, het landgoed van haar familie. Ze is verliefd op Ashley, die evenwel verloofd is met haar nicht Melanie. Scarlett bekent Ashley haar gevoelens maar die kan haar liefde niet beantwoorden. Rhett Butler, een avontuurlijke en knappe kerel met een twijfelachtige reputatie, is toevallig getuige van hun intiem gesprek. Diezelfde dag breekt de burgeroorlog uit tussen de noordelijke en de zuidelijke staten. Kort nadien trouwt Melanie met Ashly, terwijl Scarlett huwt met Melanie's broer Charles. Maar Charles gaat naar het front... 
83 0/4
poster
Good Will Hunting  DVD   
Will Hunting is een geniale jongen die als kind mishandeld is. Sindsdien is hij constant in problemen met de wet. Wanneer hij toestemt in therapie, om zo uit de bak te blijven, ontmoet hij de therapeut Sean. Sean helpt Will om z'n verleden achter zich te laten. 
84 0/4
poster
Goodfellas  DIVX   
Henry Hill (Liotta) wil al van jongs af aan bij de mafia. Hij begint als loopjongen en door de jaren heen krijgt hij steeds grotere klussen. Hij valt hierbij onder de hoede van Jimmy Conway (De Niro), een oude rot in het vak. Henry verdient bakken met geld en alles gaat op rolletjes.
Na een paar jaar komt Henry erachter dat Jimmy buiten de mafia om ook nog wat zaakjes heeft lopen en hij merkt dat hij ook een beetje voor zichzelf moet gaan zorgen als hij wil blijven overleven in de harde mafia wereld. 
85 2/4
poster
Gothika  DVD   
Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen, waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich daar niets van herinneren. Terwijl ze radeloos haar geheugen tracht terug te krijgen, merkt ze dat een wraakzuchtige geest haar manipuleert. 
86 0/4
poster
Great Escape, The  DVD  o.a. Nederlands 
Een groep geallieerde krijgsgevangenen wordt in een kamp gestopt, waaruit het onmogelijk moet zijn om te ontsnappen. De gevangenen besluiten het toch te proberen, wat één van de meest ambitieuze ontsnap-pogingen uit de Tweede Wereldoorlog zou worden. Gebaseerd op een waar verhaal. 
87 0/4
poster
Green Mile, The  DIVX   
Nu Paul Edgecomb zijn dagen slijt in een bejaardentehuis, kijkt hij terug op zijn leven als gevangenisbewaker. Jarenlang heeft hij dienst gedaan in de 'Dodengang' van de Cold Mountain gevangenis. Paul denkt vooral terug aan 1935. Ten tijde van de Grote Depressie ontwikkelde Edgecomb een bijzondere band met één van de gevangenen. De zwarte reus John Coffey werd beschuldigd van de verkrachting en de moord op twee kleine meisjes. Er was alleen iets heel bijzonders met hem aan de hand... 
88 0/4
poster
Hable con Ella  DIVX   
De film vertelt het verhaal van twee mannen die verliefd worden op twee verschillende vrouwen, maar in dezelfde situatie komen te zitten. Benigno is verliefd op Alicia, voor wie hij zorgt wanneer ze in coma raakt. Marco valt voor Lydia, die ook in een coma terecht komt. Deze extreme situatie resulteert in verschillende reacties bij de mannen: Benigno is blij om bij de vrouw te zijn van wie hij houdt, maar Marco is zwaar depressief omdat hij niet met Lydia kan communiceren, en dus niet weet hoe zij echt over hem denkt. 
89 2/4
poster
Half Past Dead  DIVX   
De misdadiger Donny heeft een plan om in te breken in een streng bewaakte gevangenis. Hij wil hiermee bereiken dat een ter dood veroordeelde gevangene de lokatie van een grote buit prijsgeeft. Undercover FBI-agent Sascha moet dit zien te stoppen. 
90 0/4
poster
Heat  DIVX   
Detective Vincent Hanna is geobsedeerd door de dief Neil McCauley, en probeert hem desnoods ten koste van z'n privéleven te pakken. Als McCauley zich voorbereidt op de overval van hun leven, en Hanna's team hem probeert te pakken, zien beiden in dat ze allebei te maken hebben met de allerbeste in hun vak. 
91 2/4
poster
Hellraiser  DVD   
In Hellraiser koopt Frank een bizarre puzzelbox. Degene die de puzzel oplost krijgt onbegrensd genot... maar ook onbegrensd leed. Van Frank werd niets meer vernomen. Jaren later gaan Franks broer en diens vrouw in het oude familiehuis wonen. Frank komt terug uit de dood het heeft bloed nodig om weer volledig mens te worden. Duivelse krachten maken zich dan meester van de familie. 
92 2/4
poster
Hellraiser 2 - Hellbound  DVD   
Kirsty komt, na haar overwinning op de demonen uit de hel, terecht in een psychisch instituut. Deze wordt geleid door doktor Channard; hij is zelf erg geinteresseerd in The Lament Configuration. Met deze puzzelbox kan je de poorten naar de hel openen. Zijn hebzucht, en Kirsty haar zoektocht naar haar vader, brengt ze in de hel. Maar daar heersen de Cenobites... en die genieten van gruwelijke pijnen. 
93 2/4
poster
Hellraiser 3 - Hell on Earth  DVD   
Na de ontknoping in 'Hellbound' zit Pinhead gevangen in een demonisch beeld. Als de koper van het beeld, een jonge playboy die eigenaar is van een populaire nachtclub, per ongeluk bloed morst over het beeld, komt de cenobite weer tot leven. Pinhead sluit een deal met de playboy om 'm zoveel mogelijk slachtoffers te brengen zodat hij zich weer vrijuit kan bewegen. De journaliste Joey Summerskill probeert samen met de man die Pinhead ooit eens was om de Cenobite en z’n nieuwe groep van gedrochten te stoppen. 
94 1/4
poster
Hellraiser 4 - Bloodline  DVD   
Het is 2127. Pinhead, de wrede cenobite, bevindt zich aan boord van een ruimtestation dat wordt gecontroleerd door Dr. Merchant. De missie van Merchant is om de poorten tot de hel voor eens en alijd te sluiten omdat z'n voorvader uit de achtiende eeuw verantwoordelijk was voor het maken van het puzzeldoosje waarmee diezelfde poorten tot de hel voor het eerst werden geopend. Vele generaties hebben daarna Pinhead tevergeefs proberen te stoppen maar nu lijkt het dan toch dat Merchant iets heeft uitgevonden om in z'n missie te slagen. 
95 1/4
poster
Hellraiser 5 - Inferno  DVD   
Een detective (Sheffer) is op jacht naar een seriemoordenaar die bij elke moord een kindervinger van een nog levend kind achterlaat. Hoe dichter hij bij de de moordenaar komt des te beter leert hij zichzelf kennen. 
96 2/4
poster
Hills Have Eyes, The  DIVX   
Een Amerikaanse familie is met de camper op reis. Wanneer hun camper het echter opeens begeeft midden in de woestijn van New Mexico, merken ze al snel dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden. 
97 2/4
poster
Hitchhiker's Guide to the Galaxy, The  DIVX   
De Aardling Arthur Dent heeft een slechte dag. Zijn huis staat op het punt met de grond gelijk gemaakt te worden, en hij ontdekt dat zijn beste vriend Ford Prefect afkomstig is van een kleine planeet nabij Betelgeuse. Alsof dit nog niet genoeg is komt hij er achter dat de aarde op het punt staat vernietigd te worden om plaats te maken voor een intergalactische snelweg. Arthur weet samen met Ford net op tijd z'n planeet te verlaten, wat het begin is van een bizarre trektocht door het heelal. Zijn enige houvast: het Intergalactisch Liftershandboek. 
98 3/4
poster
Hooligans  DVD   
Het verhaal gaat over een Amerikaanse student (Elijah Wood) die van Harvard gestuurd wordt. Hij reist daarna naar London en komt terecht in de hooligan scene. Hij sluit zich aan bij West Ham United en raakt verzeild in de strijd tussen de hooligans van West Ham United en Millwall. 
99 2/4
poster
Hostel  DIVX   
In Hostel gaan twee Amerikaanse studenten, Paxton en Josh, trekken in Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpacker: een hostel in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op hun plaats van bestemming aangekomen zijn maken Josh en Paxton binnen de kortste keren kennis met de aantrekkelijke Natalya en Svetlana en het feest kan losbarsten. Maar heel langzaam krijgen de jongens door dat ze in een duistere, levensgevaarlijke, afgrijselijke en zieke val zijn gelopen... 
100 2/4
poster
Hot Chick, The  DIVX  Geen 
Een populair tienermeisje wordt op een dag ineens wakker in het lichaam van een man van in de dertig. Terwijl ze uitvindt hoe ze in het lichaam beland is, en hoe ze er weer uitkomt, ontdekt ze hoe leeghoofdig en gemeen ze altijd geweest is. 
101 3/4
poster
Hunchback of the Notre Dame, The  DVD  o.a. Nederlands 
Rechter Claude Frollo (Tony Jay) wil de stad Parijs zuiveren van het kwaad, en de zigeuners zijn zijn geliefde doelwit. Wanneer hij in zijn overijver een jonge zigeunerin van een trap laat vallen, en de vrouw een vreselijk mismaakt kind bleek te dragen, wil Frollo hem zich van het onfrisse zaakje ontdoen en het kind in een waterput gooien. De aartsbisschop heeft echter de zaak voor zijn ogen zien gebeuren, en hij verplicht Frollo moreel om toch tenminste het kind te onderhouden. Frollo sluit hem op in de toren, waar hij, als hij ouder zal zijn, de klokken kan luiden, en noemt hem Quasimodo, de half gevormde. Quasimodo (Tom Hulce) leeft een eenzaam leven, waar zelfs zijn drie vriendjes-waterspuwers hem niet gelukkig kunnen maken. Tijdens het carnaval waagt de mismaakte bultenaar zich naar beneden, in de waan verkerend dat zijn misvorming zal aanzien worden als een carnavalsmasker. De zaken lopen wat uit de hand: Quasimodo wordt achtereenvolgens tot Zot van het Jaar gekroond en dan door het publiek bespot, nadat de zigeunerin Esmeralda (Demi Moore) hem op het podium heeft gesleept. Esmeralda's vrijpostige houding is een doorn in het oog van Frollo, die langs de andere kant een ziekelijke begeerte voor haar koestert. Quasimodo kan haar kerkasiel verlenen, en wanneer Esmeralda door Quasimodo weer naar buiten, voorbij de wachters wordt geloodsd, ontlaadt Frollo's woede zich in alle hevigheid. Hij beveelt zijn nieuwe kapitein, Phoebus (Kevin Kline) om de stad te zuiveren van zigeuners, en niets of niemand te ontzien om hem Esmeralda te brengen. Phoebus weigert om onschuldige burgers te executeren, en wordt zelf geroyeerd. Door een list van Frollo verraden Phoebus en Quasimodo per ongeluk de locatie van het Hof der Wonderen, waar Esmeralda zich schuilhoudt, en ze wordt, na een laatste poging van Frollo om haar tot de zijne te maken, tot de brandstapel veroordeeld. 
102 2/4
poster
I Am a Sex Addict  DIVX   
Het verhaal van een twintiger die verslaafd raakt aan seks met prostituees en die verslaving niet kan onderdrukken, ook niet als hij een vaste verhouding heeft of zelfs getrouwd is. Hij onderneemt allerlei pogingen om van zijn dwangmatige gedrag af te komen, maar zonder veel succes. Pas als hij bijeenkomsten gaat bijwonen van lotgenoten (Sex Addicts Anonymous) vindt hij tenminste de geruststelling dat hij niet de enige is met dit probleem. 
103 1/4
poster
I Still Know What You Did Last Summer  DIVX  Geen 
Julie James weet, na de gebeurtenissen in het eerste deel, eindelijk haar leventje weer op te pakken. Haar kamergenote wint een reis voor 4 personen naar een tropisch eiland, en om de stress tegen te gaan besluit Julie mee te gaan. Op het eiland blijkt er echter iemand te zijn die nog steeds weet wat ze vorig jaar allemaal uitgespookt heeft. 
104 3/4
poster
Ice Age  DIVX   
Twintigduizend jaar geleden strekten gletsjers zich uit over de aarde en overal vluchtten de dieren voor de dreigende ijstijd. In deze periode van gevaar loopt er een vreemde horde dieren rond: de vlotte luiaard Sid, de knorrige mammoet Manny, de duivelse sabeltandtijger Diego en de eekhoorn Squrat. Deze buitenbeentjes werken onverwachts samen om een mensenkind te herenigen met zijn familie. Hiervoor moeten ze lavapoelen, verraderlijke ijsgrotten en de nodige hinderlagen trotseren. Zo worden deze komische, prehistorische vrienden de eerste helden op aarde... 
105 4/4
poster
In de gloria - complete reeks  DVD  Geen 
Welke trouwe Canvas-kijker kent er de alom geprezen satirische reeks In De Gloria niet? Gedurende twee seizoenen kon Vlaanderen kennismaken met talrijke persiflages gebracht door een zootje talentvol acteursgeweld. Frank Focketyn en consorten trakteerden het publiek op gitzwarte humor en scherpe maatschappelijke kritiek; vaak voortbordurend op reeds bestaande human-intrest programma’s, waaronder overduidelijk: Jambers. Respectievelijk bestaan de twee reeksen elk uit tien afleveringen die om en bij de twintig minuten duren. De volledige serie van twintig episodes staat nu voor het eerst verdeeld over vier DVD’s, die ongetwijfeld tot spijt van velen niet in de handel te verkrijgen vallen. Uitsluitend mensen die zegels spaarden met de krant De Standaard, konden achteraf overgaan tot de aankoop van dit heuse collector’s item. Hopelijk voor de afvallers besluit productiehuis Woestijnvis om deze DVD-set alsnog te koop aan te bieden in de nabije toekomst. Voor al wie bot ving, kan dit kleine lichtpuntje misschien nog een schrale troost betekenen. Verdeeld over de vier schijven keren er een aantal vaste rubrieken, personages en sketches terug. We overlopen er graag enkele: 
106 2/4
poster
In Her Shoes  DVD   
Maggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk.
Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie.
Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen. 
107 3/4
poster
Incredibles, The  DVD   
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtzaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan. 
108 3/4
poster
Inside Man  DVD   
Rechercheur Keith Frazier (Denzel Washington) en zijn partner worden geconfronteerd met een overval op een bank, waarbij een grootschalige gijzelingssituatie ontstaat. Frazier moet het opnemen tegen de superintelligente crimineel Dalton Russell (Clive Owen) die de perfecte bankroof heeft bedacht. De onderhandelingen verlopen moeizaam en worden verder gecompliceerd door de aanwezigheid van Madaline White (Jodie Foster) een effectenmakelaar met belangrijke connecties. 
109 3/4
poster
Insider, The  DVD   
Producer Lowell Bergman van het programma '60 minutes' ruikt een verhaal wanneer Jeff Wigand, voormalig onderzoeker bij tabaksfabrikant Brown & Williamson, niet met hem wil praten. Wanneer de fabrikant Wigand dwingt om een overeenkomst na te komen, besluit hij toch om Bergman in vertrouwen te nemen en de waarheid over zijn werkgever naar buiten te brengen. Zowel Bergman en Wigand komen er echter achter dat dit niet zo makkelijk is als gedacht. 
110 2/4
poster
Insomnia  DVD   
Achtervolgd door een onderzoek van de dienst Interne Zaken over duistere zaken uit zijn verleden, wordt politiedetective Will Dormer naar een klein dorpje in Alaska gestuurd om de moord op een tienermeisje te onderzoeken. De lokale politie kijkt erg tegen hem op, maar door alle zorgen kost het Dormer moeite om naar die verwachtingen op te leven, zeker als hij door de middernachtszon ook nog eens meer en meer aan slapeloosheid gaat lijden. In een poging zijn werk toch zo goed mogelijk te doen, zet hij een val uit voor de moordenaar, maar in de verwarring en dichte mist begaat de oververmoeide agent een kardinale fout. 
111 3/4
poster
Irréversible  DIVX   
Wanneer zijn vriendin Alex door een vreemde verkracht en ernstig verminkt achter gelaten wordt, besluit Marcus samen met zijn vriend Pierre, de ex van Alex, op zoek te gaan naar de dader. Ze komen terecht in Club Rectum en besluiten het recht in eigen hand te nemen. 
112 2/4
poster
Italian Job, The  DIVX   
Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun Mini Coopers, die klein genoeg zijn om het verkeer te omzeilen. 
113 1/4
poster
Jane Austen's Mafia!  DIVX   
De jonge Vincenzo Cortino, zoon van een Siciliaanse postbode, bezorgt een pakketje voor zijn vader en ziet per ongeluk iets dat hij niet had mogen zien. Hij wordt de stad uit gesmokkeld en probeert een schip naar Amerika te bereiken. Daar aangekomen weet Vincenzo zich op te werken naar de top van de Mafia. De hoofden van de andere families willen Don Cortino echter uit de weg ruimen. 
114 2/4
poster
Jay and Silent Bob Strike Back  DIVX  Geen 
De comic "Bluntman and Chronic", waar Jay en Silent Bob (bekend uit de vorige 4 films van Smith) model voor stonden, wordt verfilmd. Jay en Silent Bob krijgen niets van de opbrengst van de film, en zijn bovendien onthutst over de slechte naam die ze nu krijgen op verschillende internetsites. Ze besluiten naar Hollywood af te reizen om te voorkomen dat de film gemaakt zal worden. 
115 2/4
poster
Johnny English  DIVX   
Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheimagent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen. 
116 2/4
poster
Jungle Book, The     
Mowgli is een klein jongentje die opgevoed is door wolven in de jungle en hij wordt aangemoedigd door zijn vriend Bagneera, een wijze oude panter, om er op uit te gaan en de mensenwereld te ontdekken. Mowgli verzet zich en gaat er vandoor. Op zijn tocht naar de vrijheid ontmoet hij een nieuwe vrolijke vriend, Baloe de beer. Samen gaan ze er op uit voor een groot avontuur en ontmoeten nog veel andere vrienden van de jungle zoals; Een gekke oerang oetang, de hypnotiserende slang Sly en Shere Khan. 
117 2/4
poster
Ken Park  DIVX   
Ken Park is een verhaal over een paar Californische skateboarders, hun leven en relaties met en zonder hun ouders. Een geheim leven onder de jeugd van het dorpje Visalia, in centraal Californië wordt ontmaskerd, waar de jongeren dingen doen waarvan hun ouders niet eens durven te denken dat ze weten wat het is, laat staan dat ze die doen. 
118 0/4
poster
Kill Bill: Vol. 1  DIVX   
De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst... 
119 2/4
poster
Last Emperor, The  DVD   
Peking, 1908. De driejarige Pu Yi wordt op de Drakentroon geplaatst als 'Heer van Tienduizend Jaren', keizer van bijna de helft van de wereldbevolking. Ondanks dat is hij het eenzaamste jongetje van de wereld. Drie jaar later wordt China een republiek, maar dit wordt voor Pu Yi verborgen gehouden. Het leven in de Verboden Stad veranderd niet. Wanneer de jongen 18 is en gehuwd met twee jonge vrouwen, wordt hij in 1924 uit de Verboden Stad verbannen. Geholpen door zijn vriend en mentor, de Schot sir Reginald Johnson, vlucht hij met zijn gezin naar Tentsin... 
120 2/4
poster
League of Extraordinary Gentlemen, The  DIVX   
Het is 1899; de avonturier Allan Quartermain (Connery) wordt door de Britse regering gevraagd een groep mensen met speciale gaven te leiden. Samen met deze begaafde mensen neemt Quartermain het op tegen The Phantom, die de wereld bedreigt met zijn op de tijd vooruitlopende en alles vernietigende technologie. Captain Nemo, Tom Sawyer, Mina "The Vampire" Harker, The Invisible Man, Dr. Jekyll/Mr. Hyde, Dorian "The Immortal" Gray en Quartermain doen er alles aan om deze gek te stoppen. 
121 2/4
poster
Liar Liar  DIVX   
De advocaat Fletcher Reid is een geboren leugenaar. Wanneer zijn zoontje Max de kaarsjes van de taart voor zijn vijfde verjaardag uitblaast, wenst hij dat zijn vader eens zou stoppen met liegen. Als zijn wens uitkomt blijkt dat Fletcher's grootste voordeel (zijn mond), ineens zijn grootste nadeel wordt. 
122 2/4
poster
Lilo & Stitch  DIVX   
Lilo is een bijzonder 5-jarig meisje uit Hawaï: ze heeft een aparte kijk op het leven, en is geobsedeerd met het verzorgen van dieren. Ondertussen hebben buitenaardse wezens op een verweggelegen planeet de gevaarlijkste crimineel die op de planeet rondloopt op weten te pakken. Ze zenden hem met een raket naar een gevangenisplaneet. 
123 2/4
poster
Lion King II: Simba's Pride, The  DIVX   
Simba's dochter Kiara is nu groot en gaat voor het eerst zelf op onderzoek uit in het koninkrijk.
Ze komt per ongeluk in het verboden land terecht en ontmoet Kovu, een verbannen leeuwtje. Kovu is geadopteerd door Scar en Zira. Kovu en Kiara worden verliefd. Maar Kiara mag niet met Kovu omgaan, omdat Kovu bij de troep van Scar hoort. En Kovu mag niet meer met Kiara omgaan, omdat Simba Scar heeft vermoord. Maar zal hun liefde sterk genoeg zijn om toch bij elkaar te blijven? 
124 3/4
poster
Longest day, The  DVD  o.a. Nederlands 
Op 6 juni 1944 luidde de geallieerde invasie in Frankrijk het einde in van de Nazi-overheersing in Europa. De aanval werd ingezet met honderduizenden manschappen, 11 000 vliegtuigen en 4 000 schepen: de grootste armada die de wereld ooit gekend heeft. The Longest Day, gepresenteerd in het originele zwart/wit formaat, is een levensechte reconstructie die deze historische gebeurtenis van uur tot uur in beeld brengt. Met meer dan 40 filmsterren in een internationale rolbezetting en gezien vanuit het perspectief van beide kampen, geeft de film een fascinerende kijk op de indrukwekkende voorbereidingen, de fouten en de gebeurtenissen die het verloop van één van de grootste veldslagen uit de geschiedenis hebben bepaald.  
125 0/4
poster
Lost in Translation  DIVX   
Een verlopen filmster is in Tokio om een lucratieve whiskyreclame op te nemen. De jonge vrouw van een fotograaf bevindt zich in dezelfde stad. Ze ontmoeten elkaar en brengen samen een week door, waarin ze veel over elkaar en over het leven leren. 
126 2/4
poster
Lot like Love, A  DIVX   
Een schuchtere jongeman komt op een vlucht naar New York een jonge vrouw tegen die onconventioneel en een beetje excentriek is. Op onverklaarbare wijze komen hun levens vanaf dat moment iedere keer weer samen. Ofschoon ze het niet willen toegeven, kunnen ze niet zonder elkaar. 
127 2/4
poster
Madagascar  DIVX   
Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven. 
128 2/4
poster
Maid in Manhattan  DIVX   
Een vrouw begint een baan als kamermeisje in een luxe hotel. Ze wordt verliefd op een beoogde opvolger van een politieke familie. Hij denkt met een vrouw uit hoge krijgen te maken te hebben, waardoor ze al snel inzicht krijgt in het leven van een man die ze normaal gesproken alleen van een afstand beoordeeld zou hebben. 
129 2/4
poster
Mask of Zorro, The  DIVX  Geen 
Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega zijn laatste heldendaad als Zorro heeft verricht. Maar de onderdrukking duurt voort en hij zal een opvolger moeten vinden die wil vechten voor het Mexicaanse volk. Hij neemt Alejandro Murietta onder zijn hoede, een struikrover met een 'vaag' verleden. Samen met Murietta wordt Zorro de grootste held die De La Vega eens was. Samen strijden ze voor de vrijheid van het volk en de waarheid omtrent de afkomst van de mooie Elena... 
130 2/4
poster
Meet the Parents  DIVX   
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Jack Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat... 
131 0/4
poster
Memento  DIVX  Geen 
Leonard is een onderzoeker voor een verzekeringsmaatschappij. Zijn geheugen is ernstig beschadigd na een poging in te grijpen bij de moord van z'n vrouw. Leonard is uit op wraak, maar door z'n slechte geheugen kan hij alleen behoorlijk functioneren door het constant maken van aantekeningen, tattoeages en het maken van polaroid foto's. 
132 3/4
poster
Metallica: Cunning Stunts  DVD   
This DVD is an excellent representation of the 90's era of Metallica - an era marking a shift away from the thrash metal of their youth and maturing into greater musicians (in the sense their repertoire has expanded). Exploring blues and country and mixing it with a pop flavour whilst still retaining the hard rock element of the 80's, this DVD reflects all of this. 
133 3/4
Metallica: Live Sh*t - Binge & Purge  DVD   
If you are tired of hearing all this new s**t about going back to their roots, just kick back and watch this.

They cover all the essential songs that made them great, and it is really a very good show, and a very well done project overall. Only thing that makes me mad is that I was not at this show! Even if you could care less about any Metallica material, this is still worth watching a good few chunks of. Kirk Hammet shreds and plays some Hendrix at one part. Jason, new bassist at the time, shows off. And some awesome lighting and stage effects throughout.

Hell even punk-rock gets it's moment with a wicked cover of The Misfits. 
134 3/4
poster
Metallica: Some Kind of Monster  DVD   
Deze documentaire geeft een kijk op één van de succesvolste heavy-metal bands aller tijden: Metallica. Joe Berlinger en Bruce Sinofsky volgden de muzikanten ruim een jaar lang. De uitbundige levensstijl van de groep - die de bijnaam 'Alcoholica' kreeg – was de bandleden al enige jaren daarvoor zuur opgebroken. Toen de opnames begonnen zat de groep in een diep dal omdat bassist Jason Newsted net was weggegaan. De verhoudingen tussen de overige bandleden waren op dat moment tot een dieptepunt gedaald. Lichamelijk en geestelijk uitgeput kwamen ze op een dood spoor terecht en raakten zowel op persoonlijk als op artistiek vlak in een diepe crisis. Tijdens de opnames van het album St. Anger – het eerste in vijf jaar - ging de band in groepstherapie. 
135 3/4
poster
Midnight Express  DVD   
Waargebeurd verhaal over een man die in Turkije wordt opgepakt wegens het proberen te smokkelen van drugs. Hij krijgt vier jaar en in de gevangenis blijkt snel dat de Turken het niet zo nauw nemen met de wetten. Als dan ook nog blijkt dat ze straf verlengen naar levenslang is er maar één ding dat ervoor kan zorgen dat hij dit overleeft. 
136 2/4
poster
Monster     
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Op de rand van zelfmoord loopt prostituee Aileen Wuornos (Theron) in Florida een bar binnen. Ze ontmoet er Selby Wall (Ricci) die door haar ouders naar een tante is gestuurd om te 'genezen van haar homoseksualiteit'. Aileen wordt verliefd op Selby. Omdat ze geen andere baan kan vinden, blijft ze werken als prostituee. Als een klant haar mishandelt, schiet ze hem uit zelfverdediging neer. Het is de eerste moord in een tragische reeks... 
137 3/4
poster
Monsters, Inc.  DIVX   
Monsters, Incorporated is de grootste bangmaak-fabriek ter wereld, en Sulley is één van de beste medewerkers. Het is de taak van Sulley en z'n collega's om kleine kinderen bang te maken, en vervolgens de angstkreten (die als energiebron gebruikt worden) op te vangen. Op een dag wordt er per ongeluk een kind mee teruggebracht, wat tot grote chaos leidt. 
138 2/4
poster
Mr. Deeds  DIVX   
Wanneer Deeds een groot media-bedrijf van zijn overleden oom erft, begint hij al snel zijn eigen normen en waarden door te voeren in het bedrijf. Een tabloidjournaliste uit New York wordt undercover gestuurd om een verhaal over hem te schrijven. 
139 3/4
poster
Munich  DIVX   
Tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München, werd de Israelische ploeg gegijzeld door Palestijnse terroristen. Dit resulteerde in de dood van Israelische deelnemers. Een Mossad-agent krijgt de opdracht een team samen te stellen om de 11 verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden. 
140 1/4
poster
My Boss's Daughter  VCD   
Tom krijgt eindelijk de kans waar hij al zo lang op wacht. Hij kan de dochter van de baas proberen te versieren, wanneer hij accepteert een avondje op diens huis te passen. Jammer genoeg zijn er meer mensen die door hebben dat pa die avond niet thuis is. 
141 2/4
poster
Nightmare on Elm Street  DVD   
Tina (Amanda Wyss) rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte engerd met een zwarte hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker. Dat haar nachthemd scheuren vertoont, maakt haar nog niet echt bang. Maar als ze hoort dat haar beste vriendin Nancy (Heather Langenkamp) exact dezelfde droom heeft gehad, beginnen de zenuwen toch op te spelen. Het blijkt dat de vroegere kindermoordenaar Freddy Krueger (Robert Englund) in dromen binnendringt en je in die schijnwereld kan vermoorden. 
142 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 2 - Freddy's Revenge, A  DVD   
De familie Walsh trekt in het huis aan Elm Street en het duurt niet lang voor hun zoon Jesse nachtmerries krijgt over de overleden kindermoordenaar Freddy Krueger. Dit keer probeert Freddy om het lichaam van Jesse over te nemen, om zo ellende te kunnen veroorzaken in de echte wereld. 
143 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 3 - Dream Warriors, A  DVD   
Kristen Parker probeert wakker te blijven, maar als moordenaar Freddy Krueger haar tot een ogenschijnlijke zelfmoordpoging drijft, wordt ze naar een kliniek gestuurd. Hier ontmoet Kristen Nancy Thompson, die het jaren terug ook met Freddy aan de stok heeft gehad. Nancy besluit nu om Kristen en de andere kinderen te leren hoe ze de speciale kracht, die ze in hun dromen hebben, kunnen gebruiken om Freddy te verslaan. 
144 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 4 - The Dream Master, A  DVD   
Freddy blijkt niet dood te zijn en wil nu wraak nemen op drie overgebleven tieners, die hem om zeep probeerden te helpen. De tieners' enige hoop ligt in een oud rijmpje over de Dreammaster, de positieve kracht in dromenland. 
145 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 5 - The Dream Child, A  DVD   
Nadat Alice haar vorige aanvaring met Freddy heeft overleeft, krijgt ze weer last van nachtmerries. Deze keer dwaalt Freddy door de dromen van Alice's ongeboren kind met de bedoeling opnieuw geboren te kunnen worden. De enige die Freddy nog kan stoppen is zijn eigen moeder. 
146 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 6 - Freddy's Dead: The Final Nightmare  DVD   
Freddy heeft eindelijk alle kinderen uit zijn geboortedorp vermoordt en probeert nu uit zijn droomwereld te ontsnappen om weer op jacht te kunnen gaan. Hij roept de hulp in van zijn dochter, die echter de ware aard van haar vader ontdekt. Ze is zo geschokt dat ze Freddy uitdaagt voor één laatste duel... 
147 2/4
poster
Nightmare on Elm Street 7 - New Nightmare  DVD   
Heather is een gelukkig getrouwde actrice met een klein zoontje Dylan. Ze is bezorgd over een maniak die steeds opbelt naar haar huis. Ze denkt dat de maniak Freddy is, de moordenaar uit haar vorige film. Ondertussen heeft Wes Craven nachtmerries en wordt daardoor geïnspireerd om een script te schrijven voor een nieuwe Nightmare-film. Heather is bang door de moorden en heeft in de gaten dat haar zoontje het volgende slachtoffer wordt. De enige manier om hem te redden is door voor een laatste keer de rol van Nancy te spelen. 
148 1/4
poster
Nine 1/2 Weeks  DVD   
Elizabeth, een assistente in een kunstgallerij, raakt betrokken in een affaire met John. Ze weten bijna niets van elkaars leven, en hun relatie begint gecompliceerd te worden. 
149 2/4
poster
Once upon a Time in Mexico  DIVX   
El Mariachi (Banderas) volgt het spoor van drugsbaas Barrillo (Willem Dafoe) door het woeste landschap van Mexico. Barrillo is van plan een coup te plegen tegen de Mexicaanse president. El Mariachi is ingehuurd door de corrupte CIA-agent Sands (Depp), die uit is op vergelding tegen zijn grootste vijand. 
150 1/4
poster
Orgazmo  DIVX   
Joe Young is een jonge Mormoonse acteur die het woord van God probeer te verspreiden in LA. Op een dag belandt hij op de set van een porno-film van de beroemde regisseur Maxxx Orbison. Maxxx vraagt Joe voor de hoofdrol in zijn nieuwste film Captain Orgazmo. Joe raakt al snel bevriend met Ben Chapleski, zijn sidekick in de film, de uitvinder van de Orgasmorator: een pistool dat er voor zorgt dat iemand direct een orgamse krijgt. De film wordt een groot succes, en wanneer Joe's vriendin de film per ongeluk ziet beginnen de problemen pas goed. 
151 2/4
poster
Passion of the Christ, The  DVD   
The Passion of The Christ is een film over de laatste twaalf uren van het leven van Jezus van Nazareth. De film opent in de Olijventuin (Getsemane) waar Jezus naartoe gaat om te bidden na het Laatste Avondmaal. Jezus verzet zich tegen de verlokkingen van Satan. Verraden door Judas Iscariot, wordt Jezus gearresteerd en meegenomen binnen de stadsmuren van Jeruzalem waar de leiders van de Farizeeërs hem confronteren met beschuldigingen van heiligschennis en hem ter dood veroordelen. 
152 2/4
poster
Phenomenon  DIVX   
George Malloy ziet op zijn verjaardag aan een bar een vreemd licht. De dagen die daarop volgen blijkt hij erg intelligent te zijn geworden. Hij gebruikt zijn intelligentie om goeie dingen in de buurt te doen. Wanneer dit doorgeroddeld wordt, raakt Malloy bekend als een freak en wil iedereen uitzoeken hoe dit kon gebeuren bij een simpele automonteur. Het gaat zelfs zo ver dat de regering hem wil gebruiken. 
153 3/4
poster
Phone Booth  DIVX   
Stuart Shepard neemt een telefoon op die in een telefooncel over gaat. De persoon aan de andere kant van de lijn vertelt hem dat wanneer hij ophangt hij hem neer zal schieten. Het kleine rode lichtje dat hij op zich gericht ziet zorgt ervoor dat hij de bedreiging nogal serieus neemt... 
154 0/4
poster
Pianist, The  DVD   
Op 23 september 1939 speelt de jonge pianist Wladyslaw Szpilman voor de radio Nocturne in d-mineur van Frédéric Chopin. Door het lawaai van de bombardementen kan hij zichzelf nauwelijks horen. Een halfuur na afloop van dit optreden wordt de zaal van de Poolse omroep geraakt en is de radio definitief uit de ether. De gevolgen van de bezetting voor Warschau zijn afschuwelijk: het getto, de joodse opstand, de deportaties. Maar terwijl zijn volledige familie en vele vrienden worden uitgemoord, tracht Szpilman te overleven in de gehavende stad. Hij krijgt daarbij hulp van Poolse verzetsstrijders. 
155 0/4
poster
Platoon  DVD   
De film laat het leven zien van een peloton Amerikaanse soldaten tijdens het vechten in de jungles van Vietnam, door de ogen van een jonge militair. Twee sergeants botsen wanneer één van hen meedoet aan een bloedbad onder Vietnamese dorpelingen. 
156 2/4
poster
Poltergeist  DVD   
Het rustige leven van de familie Feeling wordt verstoord door geesten. Op het eerste gezicht lijken de geesten vriendelijk te zijn: ze verplaatsen objecten als amusement voor het gezin.
Maar dan worden ze gemeen en beginnen ze het gezin te terroriseren. Ze gaan zelfs zover dat ze hun dochter kidnappen. Haar vader roept de hulp in van klopgeest specialisten. 
157 2/4
poster
Prince of Egypt, The  DVX   
De Egyptische farao Seti geeft het bevel om alle Hebreeuwse baby's te verdrinken. Een wanhopige moeder plaatst haar zoon in een mandje, die terecht komt bij de koningin. Moses wordt opgevoed als een broer van de troonopvolger Ramses. Jaren later worden de broers van elkaar gescheiden wanneer Moses achter zijn ware achtergrond komt. Hij krijgt van God de taak om als boodschapper te fungeren, en de onderdrukte Hebreeuwse bevolking te leiden naar een eigen land. 
158 0/4
poster
Psycho  DVD   
Bediende Marion Crane werkt hard, maar verdient te weinig. Ze zou dolgraag gaan samenwonen met haar vriend Sam, maar ook hij moet rondkomen met een schamel loon. Op een dag krijgt ze van haar baas de opdracht een grote som geld naar de bank te brengen. In een vlaag van wanhoop besluit Marion zich het geld toe te eigenen en vervolgens slaat ze op de vlucht. Onderweg komt ze in een hevige storm terecht en moet ze noodgedwongen overnachten in het Bates Motel. Daar ontmoet ze Norman Bates, de mysterieuze, jonge eigenaar die een obsessie heeft voor zijn moeder. 
159 0/4
poster
Pulp Fiction  DVD   
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij de vrouw van Wallace een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat. 
160 0/4
poster
Raging Bull  DVD   
Film over Jake La Motta die terugkijkt op zijn carrière. In 1941 wilde hij meer bereiken en zich voorbereiden op zwaargewicht boksen. Hij stond bekend als een bokser die ongelofelijk geweldadig was en daarom ook niet te stoppen was in de ring. Hij was dat ook buiten de ring: zo sloeg hij zijn vrouw en zijn broer. 
161 2/4
poster
Recruit, The  DVD   
James Clayton is één van de meestebelovende jonge CIA-agenten. Zijn intelligentie en houding trekken de aandacht van veteraan Walter Burke, die hem helpt om snel hogerop te komen binnen de Agency. Clayton krijgt vervolgens een speciale opdracht: men denkt dat er een mol in de CIA rondloopt, en het is aan Clayton om hem te vinden. 
162 2/4
poster
Remember the Titans  DIVX  Geen 
Virginia, 1971. In het stadje Alexandra draait alles om highschool football. Als het schoolbestuur gedwongen wordt om een volledig zwarte en een volledig blanke school samen te voegen, trilt de gemeenschap op haar grondvesten. Dat verandert niet als de in Alexandria onbekende jonge zwarte coach Herman Boone wordt aangesteld als hoofdcoach van de T.C. Williams Titans. Met horten en stoten probeert hij samen met de wat oudere Bill Yoast een groep boze, ongeïnteresseerde jongens om te vormen tot een dynamisch winnend team. 
163 0/4
poster
Requiem for a Dream  DVD   
De weduwe Sara Goldfarb krijgt te horen dat ze uitgekozen is om in een spelshow mee te doen. Aangezien ze niet meer in haar favoriete jurk past, begint ze met dieetpillen, waar ze al snel aan verslaafd raakt. Ondertussen mislukken de pogingen van haar zoon Harry, z'n vriendin en een vriend om het te maken in de drugsscene. Langzamerhand glijden de hoofdpersonages verder en verder weg in een neerwaartse spiraal van drugsgebruik, misdaad en prostitutie. 
164 3/4
poster
Ring, The  DVD   
Een mysterieuze videoband richt een ware slachting aan onder een groepje tieners. Iedereen die de video kijkt, krijgt een telefoontje met de mededeling dat hij of zij nog maar een week te leven heeft. De jonge reporter Rachel gaat op onderzoek uit, maar nadat zij samen met haar zoontje de band bekijkt, raakt ze verwikkeld in een race tegen de klok. 
165 2/4
poster
River Wild, The  DIVX   
Gail organiseert een wildwatertocht om de verjaardag van haar zoon te vieren en om haar wankele huwelijk te redden. Hoewel Gail vroeger een zeer bekwaam gids op de rivier was, wil zij nu niet meer dezelfde risico's nemen als in haar jeugd. Haar bekwaamheid en moed worden echter tot het uiterste getest wanneer een ontmoeting met drie mysterieuze vreemdelingen hun vakantie in een hel verandert. 
166 3/4
poster
Robin Hood  DVD  o.a. Nederlands 
Tijdens de afwezigheid van koning Richard wordt Engeland geregeerd door zijn inhalige broer, Prince John (Peter Ustinov) en zijn adviseur Sir Hiss (Terry-Thomas). John heeft een ziekelijke voorliefde voor twee dingen: zichzelf en belastingen. Onder zijn auspiciën zuigt de Sheriff van Nottingham (Pat Buttram) de inwoners van Nottingham tot de laatste cent uit. Robin Hood (Brian Bedford) en Little John (Phil Harris) hebben er een sport van gemaakt om de rijken te beroven en hun buit onder de armen te verdelen, en door hun waanzinnige acts en dito verkleedpartijen hebben ze de gemene prins al redelijk wat geld afgetroggeld. Een grote beloning uitloven helpt niet, want Robin is razend populair bij het gewone volk. Om hem in de val te lokken, organiseert Prince John een toernooi, waarbij de winnaar een kus krijgt van Robins oud lief, Maid Marian (Monica Evans). Robin kan uiteraard niet laten om deel te nemen, en wanneer hij ontmaskerd wordt, vernederen hij en Little John Prince John door van zijn prestigieus toernooi in een slagveld te herschapen. De prins zint op wraak, en verdriedubbelt prompt de belastingen. 
167 2/4
poster
Rules of Engagement  DVD   
Hayes Hodges, een Vietnam-veteraan die nu advocaat is, moet de kolonel Terry Childers verdedigen die beschuldigd wordt van het starten van een incident dat enkele doden tot gevolg had. Hodges heeft geen keus, want Childers heeft in Vietnam het leven gered van Hodges. 
168 3/4
poster
Runaway Jury  DVD   
Een lid van de jury voor een rechtzaak tegen een wapenfabrikant begint een samenwerking met een mooie vrouw om de rechtzaak te manipuleren. Met miljoenen dollars op het spel moet het mysterieuze jurylid een strijd aangaan met een meedogenloze jury-consultant, die niets in de weg van een uitspraak laat komen. 
169 3/4
poster
Saw  DIVX   
Twee mannen ontwaken vastgebonden in een smerige oude badkamer. Tussen hen in ligt het levenloze lichaam van een man; een taperecorder en een revolver in zijn handen. Al snel ontdekken de mannen dat ze de nieuwste slachtoffers zijn van een gestoorde seriemoordenaar, die luistert naar de bijnaam 'Jigsaw'. 
170 3/4
poster
Saw II  DIVX   
Detective Eric Mason (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Mason, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen. 
171 0/4
poster
Scarface  DVD   
Scarface vertelt het verhaal van Tony Montana, een Cubaanse bootvluchteling die zich langzaam op weet te werken in het criminele circuit van Florida. Na een tijdje de klusjes van anderen opgelost te hebben, begint hij z'n eigen imperium op te bouwen. Als het grote geld binnenloopt wordt Montana overvallen door paranoïa, en heeft de plaatselijke misdaadbestrijding het op hem gemunt. 
172 2/4
poster
Scary Movie  DIVX  Geen 
Zes tieners krijgen te maken met een seriemoordenaar die wrede spelletjes speelt. Als Cindy nog net weet te ontsnappen uit de klauwen van de nogal klungelige moordenaar probeert ze er alles aan te doen om samen met haar vrienden te overleven. 
173 2/4
poster
Scary Movie 3  VCD   
Cindy is nu televisiejournalist en maakt een reportage over graancirkels op de boerderij van Tom (Sheen), die zijn vrouw in een auto-ongeluk heeft verloren. Ook wordt ze verliefd op Toms broer George (Rex), een witte rapper.
Cindy komt erachter dat er een videoband in circulatie is, en iedereen die de band kijkt gaat na zeven dagen dood. Het is dus aan Cindy, Tom, George en de president (Leslie Nielsen) om de wereld te redden voordat deze band op tv komt. 
174 3/4
poster
Scent of a Woman  DVD   
De arme student Charlie (O'Donnell) neemt een vakantiebaantje aan waarvoor hij op de blinde oude ex-militair Kolonel Frank Slade (Pacino) moet passen. Tot Charlie's verbazing neemt Slade hem mee naar New York waar ze flink de bloemetjes buiten gaan zetten. Dan blijkt dat de Kolonel speciale plannen heeft om het weekend af te sluiten. 
175 2/4
poster
School of Rock, The  DIVX   
Een uitgerangeerde rock-gitarist wordt uit zijn band gegooid. Hij raakt gedeprimeerd maar besluit een baantje aan te nemen als onderwijzer op een privé-school. Al snel veranderen de kinderen van leergierige studenten in rockfanaten. 
176 2/4
poster
Sea of Love  DVD   
Frank Keller, politiedetective in New York, is verbitterd door zijn scheiding en is in volle midlifecrisis. Samen met zijn collega's speurt hij in Manhattan naar een meedogenloze psychopate die het gemunt heeft op 'vrouwenverslinders'. Haar strategie: zij vernedert hen in bed, waarna ze hen een fataal nekschot toedient en de single 'Sea of Love' spelend achterlaat op de platendraaier. De vrouw blijkt haar slachtoffers te ronselen uit eenzamehartenrubrieken in kranten. De detectives proberen haar te lokken door het plaatsen van een poëtische advertentie, waarop ze tientallen reacties krijgen. Keller fixeert zich hierbij op een welbepaalde verdachte, de blonde Helen Cruger en wordt er nog verliefd op ook. Dat doet hem zwalpen tussen zijn liefde en plichtsbesef, want meer en meer aanwijzingen duiden in de richting van Helen als dader... 
177 2/4
poster
Seven Years in Tibet  DIVX  Geen 
Heinrich Harrer is een Oostenrijker met Nazi-sympathiën die in 1939 besluit twee Himalaya-bergen te beklimmen. Door een serie van gebeurtenissen worden hij en medeklimmer Peter Aufschnaiter de enige twee buitenlanders in de Tibetaanse heilige stad Lhasa. Daar neemt Heinrich's leven een drastische wending. 
178 2/4
poster
Shaft  DIVX  Geen 
Private detective Shaft gaat op zoek naar de getuige van een moord, en komt hierbij in aanraking met drugsdealers, huurmoordenaars en corrupte politieagenten. Remake van de films en serie uit de jaren 70. 
179 3/4
poster
Shark tale  DVD  o.a. Nederlands 
Diep in de zee ligt er een stad verborgen waar de visjes op het ritme van de grootstad leven en werken, en af en toe moeten onderduiken voor de aanval van een haai. De schriele en werkschuwe vis Oscar (Will Smith) situeert zich aan de bodem van de voedselketen, en schrobt voor de kost in de whale wash van grote baas Sykes (Martin Scorsese) de groene smurrie van de tanden van de walvissen. Door de droom die hij koestert om ooit aan de top van de maatschappij te staan, blijft hij stekeblind voor de romantische gevoelens die vissenvriendinnetje Angie (Renée Zellweger) voor hem koestert. Op een dag keert echter zijn geluk drastisch. Nadat hij Sykes' geld er heeft doorgedraaid op de (zee)paardenraces, en Sykes' acolieten, de rasta-kwallen Ernie en Bernie (Ziggy Marley en Doug E. Doug) hem een lesje gaan leren, maakt hij op nogal hardhandige wijze kennis met Lenny (Jack Black). Lenny is de zoon van de Peetvader van de haaienmaffia, Don Lino (Robert De Niro), die vindt dat zijn vegetarische zoon een watje is, en hem daarom heeft uitgestuurd, samen met zijn andere zoon, Frankie (Michael Imperioli) om hem te leren zijn tanden ergens in te zetten, het geeft niet wat.  
180 0/4
poster
Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th  DIVX   
Een groep populaire highschool studenten wordt gestalked door een gemaskerde moordenaar. De journaliste Hagitha Utslay brengt verslag uit van de gebeurtenissen. 
181 2/4
poster
Six Days Seven Nights  DIVX   
Tijdens een romantisch uitje op een tropisch eiland met haar vriend besluit Robin Monroe om haar magazine te helpen door een interessant verhaal op een nabij gelegen eiland te coveren. Het enige vliegtuig op het eiland wordt bestuurd door Quinn Harris, een stevige drinker. Quinn en Robin kunnen elkaar niet uitstaan, maar wanneer hun vliegtuig crasht op een onbewoond eiland worden ze wel gedwongen met elkaar samen te werken. 
182 0/4
poster
Sixth Sense, The  DIVX   
Dr. Malcolm Crowe, een kinderpsycholoog, neemt de taak op zich om een jongetje te genezen dat geesten ziet. Het jongetje, Cole, heeft door z'n gave veel problemen op school en met z'n moeder. Door Cole te helpen hoopt Crowe in het reine te komen met zichzelf, nadat hij in het verleden bij een soortgelijk geval niet voldoende heeft kunnen helpen. 
183 2/4
poster
Skeleton Key, The  DVD   
Verpleegster Caroline (Kate Hudson) verzorgt een oude vrouw en haar zeer zieke man. Ze wonen in een oud herenhuis en ze houden er vreemde gewoonten op na. Wanneer Caroline een loper krijgt van de vrouw des huizes, komt ze er al snel achter dat 1 deur in het huis niet te openen is... 
184 0/4
poster
Spartacus  DVD   
76 voor Christus. Spartacus wordt als slaaf verkocht aan Lentulus Batiatus. Hij is de rijke eigenaar van een school voor gladiatoren in Capua. Volgens de traditie krijgt Spartacus een gezellin toegewezen. Het gaat om Virinia. Dit meisje komt uit Brittanië. Op weg naar Rome wil generaal Marcus Licinius Crassus zijn reisgezellen verstrooien met een gevecht tussen gladiatoren. Spartacus wordt 'gekozen' en krijgt de Afrikaanse reus Draba als tegenstander. Maar Draba raakt plotseling buiten zichzelf en stormt plotseling op de toeschouwers af. Crassus moet hem doden. Enige tijd later ziet Spartacus de kans om een gladiatorenrevolte op te zetten. Hij vormt nu een regelrechte bedreiging voor de Romeinse overheid... 
185 2/4
poster
Spider-Man  DVD   
Na door een genetisch gemanipuleerde spin gebeten te zijn, maakt het lichaam van de nerd Peter Parker radicale wijzigingen door. Hij kan tegen muren oplopen, web-vloeistof uit zijn polsen spuiten, en hij ontwikkelt een spinnen-zintuig. Hij neemt de naam "Spider-Man" aan, en besluit zijn nieuwe krachten te gebruiken om de slechte Green Goblin te bestrijden. Ondertussen probeert hij de aandacht te trekken van zijn mooie klasgenote Mary Jane Watson. 
186 3/4
poster
Spider-Man 2  DVD   
Nieuwe avonturen van Peter Parker, sympathieke student, part-time fotograaf en superheld. Nadat hij in de vorige film geslaagd is voor zijn high-school diploma besluit Peter colleges te volgen aan de New Yorkse Empire State Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met de briljante Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk met enkele mechanische tentakels in de slechte Doctor Octopus is veranderd. 
187 2/4
poster
Stigmata  DIVX   
Priester Andrew Kiernan wordt door het Vaticaan naar Brazilië gestuurd om onderzoek te doen naar een bloed huilend Mariabeeld. Intussen vertoont Frankie Page, een jonge atheïstische kapster, op een dag voor het eerst de tekenen van de stigmata, de wonden van Christus. Priester Kiernan vertrekt naar Amerika om zich te ontfermen over het meisje. Aanvankelijk twijfelt hij aan de echtheid van de wonden aangezien de stigmata nooit voorkomen bij niet-gelovige mensen. Wanneer de tekens echter duidelijker worden, beseft Kiernan dat hij te maken heeft met onverklaarbare krachten die hem rechtstreeks confronteren met zijn geloof. 
188 2/4
poster
Sweetest Thing, The  DIVX  Geen 
Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn. 
189 2/4
poster
Taking Lives  DVD   
Illeana Scott is een FBI profiler die de reguliere methodes naast zich neerlegt en puur op haar instinct vertrouwt. Wanneer Montreal overspoeld wordt door een golf van moorden en de rechercheurs met de handen in het haar zitten wordt er beroep op haar expertise gedaan. Scott ontdekt dat de kameleon moordenaar de levens en identiteiten van zijn slachtoffers overneemt. Haar onorthodoxe methodes zorgen ervoor dat ze vervreemdt raakt van haar collega`s die het niet hebben op haar speciale gave. Maar als de koele Illeana onverwacht verwikkeld raakt in een romance, gaat ook zij twijfelen aan haar intuïtie. In een haar onbekende grote stad en op zichzelf aangewezen, wordt het gevaarlijke onderzoek steeds persoonlijker en is niemand te vertrouwen. 
190 2/4
poster
Taxi  DIVX   
Daniel is een pizzabezorger in Marseille. Hij verandert van baantje, en wordt taxichauffeur. Als hij gepakt wordt wegens veel te hard rijden, stemt hij toe om de sukkelige politieagent Emilien te helpen. Emilien is op het spoor van een groep Duitse bankrovers. 
191 2/4
poster
Taxi 2  DIVX   
De Japanse minister van defensie is op bezoek in Frankrijk. Hij heeft een speciale missie om namens zijn land te gaan investeren in de Franse antiterrorisme-expertise. Aan het eind van zijn bezoek zal hij een contract tekenen dat vele biljoenen dollars waard is. Gedurende zijn bezoek wordt hij echter gekidnapt door een groep Japanse yakuza.
Politieagent Emilien wil koste wat kost de minister vrij krijgen om zo de eer te redden van zijn politiebureau. Maar de tijd dringt, want niemand mag weten dat je Japanse minister verdwenen is. 
192 2/4
poster
Taxi 3  DIVX   
Een Chinese bende bankrovers teistert Marseille. Ze weten telkens te ontkomen door zich te verkleden als kerstmannen. Agent Emilien roept opnieuw de hulp in van taxichauffeur Daniel. Terwijl ze hun persoonlijke bekommernissen met elkaar bespreken, de twee staan allebei op het punt om vader te worden, leidt het spoor hen naar het skigebied Tignes. 
193 0/4
poster
Taxi Driver  DVD   
De oorlogsveteraan Travis Bickle werkt als taxi-chauffeur. Hij is een eenzame man die geobsedeerd is door pornografie en geweld. Zijn leven gaat steeds verder neerwaarts, en hij verliest zichzelf langzaam in zijn paranoia. Hij raakt steeds verder geïrriteerd door het tuig dat er 's nachts over straat loopt, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij in actie komt. 
194 2/4
poster
Tequila Sunrise  DIVX   
Mac Mckussic is een drugdealer die het rechte pad op wil. Zijn oude vriend Nick Frescia is nu een agent die als job heeft op Mckussic op te pakken. Mac voelt zich aangetrokken tot Jo Ann, een eigenaresse van een restaurant. Nick probeert haar te benaderen om zo meer over Mac's drugdeal-praktijken te weten te komen. Ook Nick valt voor de charmes van Jo Ann. 
195 2/4
poster
Texas Chain Saw Massacre, The  DVD   
18 augustus 1973. Als Sally Hardesty hoort dat het graf van haar grootvader door vandalen werd geschonden, trommelt ze haar vriend Jerry, haar gehandicapte broer Franklin en haar vrienden Pam en Kirk op om te onderzoeken wat er precies gebeurd is. Onderweg nemen ze een vreemde lifter mee, die zichzelf tot hun grote ontzetting in zijn hand snijdt. De tieners dumpen de man langs de kant van de weg en rijden snel verder. Helaas krijgen ze een tijdje later autopech en moeten ze noodgedwongen aanbellen bij een luguber uitziend huis. 
196 2/4
poster
There's Something about Mary  DIVX  Geen 
Ted was op de middelbare school een grote nerd, die het toch voor elkaar kreeg om met Mary, een populair meisje, naar het eindbal te gaan. De date is nooit doorgegaan aangezien Ted een pijnlijk ongelukje kreeg. Dertien jaar later realiseert Ted zich dat hij nog steeds verliefd is op Mary, en huurt hij een privé-detective in om haar op te zoeken. 
197 2/4
poster
Timecop  DIVX  Geen 
In de nabije toekomst is het mogelijk om door de tijd te reizen, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor criminelen. De overheid stelt een speciale politie-eenheid in om te zorgen dat de nieuwe technologie niet misbruikt wordt. Max Walker, één van deze timecops, ontdekt dat een corrupte politicus het tijdreizen gebruikt om zijn kansen op het presidentschap te vergroten. 
198 3/4
poster
Titanic  DIVX   
De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt gedwongen om met Cal Hockley te trouwen. Tijdens een eerste tocht op de Titanic, een gigantisch cruise-schip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ze worden verliefd. 
199 2/4
poster
Traffic  DIVX  Geen 
Robert Wakefield is pas aangesteld als hoofd van de narcoticabestrijding. Maar hij weet niet dat zijn dochter met drugs aan het experimenteren. Het duurt niet lang voor ze verslaafd is en in de problemen komt. Net over de grens, in Mexico, staat de integere rechercheur Javier Rodriguez voor de onmogelijke taak zijn job uit te oefenen terwijl zijn collega’s zich voortdurend laten omkopen. En dan is er nog huisvrouw Helena die ontdekt dat haar echtgenoot een drughandelaar is. 
200 2/4
poster
Treasure Planet  DIVX   
De 15-jarige Jim Hawkins reist op een ruimte-galjoen naar een parallel universum, op zoek naar een legendarische schat. Hij raakt bevriend met de cyborg-kok John Silver, en groeit uit tot een ware ruimteheld. 
201 2/4
poster
Troy     
Het is 1193 voor Christus. Paris, de prins van Troje, wordt verliefd op Helena, koningin van Sparta, en Helena gaat met hem mee naar Troje, zonder dat haar echtgenoot -koning Menelaos- dat weet. Dit zorgt er voor dat beide koninkrijken in oorlog met elkaar raken. Er vindt een bloedig slagveld plaats rond Troje. Achilles was de grootste held bij de Grieken, terwijl Hektor, de oudste zoon van de koning van Troje, de hoop van de inwoners van zijn stad was. 
202 0/4
poster
Twelve Monkeys  DIVX  Geen 
Nadat in 1996 vijf miljard mensen uitgeroeid zijn door een virus, leeft in 2035 de mensheid (of wat er nog van over is) ondergronds. De veroordeelde James Cole wordt teruggestuurd in de tijd om onderzoek te doen naar het virus, zodat er aan een bestrijding gewerkt kan worden. Hij komt echter een paar jaar te vroeg terecht, in 1990, waar natuurlijk niemand zijn verhaal gelooft. Hij komt in een inrichting terecht waar hij Dr. Kathryn Railly ontmoet. Zij begint langzaam in z'n verhaal te geloven. Cole begint echter steeds meer aan z'n eigen verstand te twijfelen. 
203 3/4
poster
United 93  DIVX   
De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen.
De passagiers kwamen er door gesprekken op hun mobiele telefoons achter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogen en dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C....
De film laat zien hoe de passagiers besloten hun leven op te offeren en het vliegtuig te laten neerstorten voor het zijn bestemming kon bereiken. 
204 3/4
poster
Untergang, Der  DVD   
De Duitse tiran Adolf Hitler (Bruno Ganz) brengt de laatste dagen van zijn heerschappij door in zijn bunker onder Berlijn. Het Rode Leger heeft met grote overmacht Berlijn omringd en daarbij vooral burgerslachtoffers gemaakt. De bunkers zitten vol met zwaar gehavende soldaten en het ontbreekt aan verpleging en medicijnen. Hitler wil Berlijn in geen geval verlaten en bevindt zich, na zijn 56e verjaardag te hebben gevierd met Eva Braun en zijn handlangers in een benauwende, uitzichtsloze situatie. 
205 0/4
poster
Untouchables, The  DIVX  Geen 
Chicago is in de jaren dertig, de tijd van de drooglegging, een gewelddadige, corrupte stad. Chicago is ook de stad van Al Capone, de legendarische gangster-zwendelaar. Niemand is er tot nu toe in geslaagd zijn absolute macht over de georganiseerde misdaad in te perken. Tot het Treasure Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een ietwat bescheiden figuur, Eliott Ness. Ness heeft slechts één doel voor ogen: slagen in zijn opdracht. Maar om in Chicago te overleven heeft hij bondgenoten nodig, waarop hij in alle omstandigheden kan rekenen. Hij krijgt de steun van Malone, een onverwurmbare luidruchtige Ierse politieofficier, die hem de harde wet van Chicago wil aanleren. Zijn andere medestanders recruteert hij binnen het Treasure Departement zelf. Stone, een onstuimige kerel en een voortreffelijke schutter, en Wallace, een humoristische, maar vastberaden boekhouder. 
206 2/4
poster
Upside of Anger, The  DIVX   
Wanneer haar echtgenoot haar verlaat zonder ook maar vaarwel te zeggen ligt het leven van Terry (Joan Allen) en haar vier mooie dochters plotseling overhoop. Denny (Kevin Costner), vriend van de familie , vindt hierdoor zijn weg in het leven van de familie en een complexe en vooral ontwrichte verhouding ontpopt zich tussen Denny en de vrouwen. 
207 2/4
poster
Versace Murder, The     
Op 15 juli 1997 wordt de modewereld opgeschrikt. Eén van haar coryfeeën, de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace, wordt vermoord gevonden op de trap van zijn villa in Miami Beach. Meteen start een nationale zoektocht onder leiding van John Jacoby. Voornaamste verdachte is Andrew Philip Cunanan. Hij is geen onbekende in het nachtleven van Zuid-California. 
208 3/4
poster
Walk the Line  DIVX   
Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs. 
209 2/4
poster
White Noise  DVD   
Het rustige leven van architect Jonathan Rivers (Michael Keaton) verandert op slag door de onverklaarbare dood van zijn vrouw Anna. Een tijd daarna wordt Jonathan benaderd door een man die beweert contact te hebben met de overleden Anna via EVP - Electronic Voice Phenomenon - waarbij de doden via audio en video apparatuur communiceren met de levenden. Jonathan staat eerst nogal sceptisch tegenover dit verhaal maar gelooft al snel dat de boodschappen werkelijk van Anna komen. Zijn speurtocht via de EVP en de bovennatuurlijke berichten openen een deur naar de andere wereld, waardoor iets onaangenaams zijn leven binnendringt. 
210 3/4
poster
Wo Hu Cang Long  DIVX   
Li, een groot strijder, wil de rest van z'n leven in rust doorbrengen. Hij besluit zijn beroemde, krachtige zwaard aan een oude vriend te geven. Deze wordt echter gestolen en Li moet samen met de krijgster Yu achter het zwaard aan. Tussen de twee krijgers bestaat al geruime tijd een onuitgesproken liefde. 
211 2/4
poster
Wolf Creek  DIVX   
Een stel backpackers die aan het rondreizen zijn in de outback van Australie, komen ernstig in de problemen als ze de hulp aannemen van een lokale burger... 
212 3/4
poster
Zaak Alzheimer, De  DVD   
Vincke (Koen de Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) zijn het beste recherche-duo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen.
Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda (Jan Decleir). Ledda lijdt aan de symptomen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren.
Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtspelletje besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben de handen vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog doden vallen. Verfilming van de gelijknamige bestseller van Jef Geeraerts. 
213 2/4
poster
Zoolander  DIVX   
Derek Zoolander, een succesvol mannelijk model, komt er op een dag achter dat zijn beste dagen in het vak achter zich liggen. Al een aantal jaren is hij uitgeroepen tot Male Model of the Year, maar dan gaat de felbegeerde titel opeens naar nieuwkomer Hansel. Dan wordt Derek benaderd door een zekere Mugatu die hem perspectieven biedt voor een nieuwe loopbaan. Wat die mysterieuze figuur er echter niet bij vertelt is dat hij van plan is de premier van Maleisië te vermoorden. 

Total: 213 movies