Home Agenda Vaarwater Info Foto's Links Contact

Model Vaargroep/Voertuigen Turnhout vzw     

 

 Home MVT vzw

Model Vaargroep/voertuigen Turnhout vzw

 Is opgericht in 1987 en is sinds 2014 omgevormd naar vzw. De  vereniging bestaat uit een  groepje enthousiastelingen die zich bezighouden met het bouwen van model-boten en/of voertuigen, Deze bewegen zich voort op de wind , stoom of  elektrische motoren.

 Naast het bouwen vinden we het ook vanzelfsprekend dat de door onze leden vervaardigde boten/voertuigen ook regelmatig varen/rijden. Hiervoor komen we tijdens de zomer periode maandelijks bij elkaar aan ons vaarwater of gaan we op bezoek bij een bevriende club.

 Tijdens de wintermaanden komen onze leden samen om elkaars bouw problemen of vorderingen  te bespreken. Indien nodig helpen we elkaar om van elk model een werkend pronkstuk te maken.

 Ben je ge´nteresseerd en/of wens je lid te worden we nodigen je graag uit op een van onze activiteiten of neem contact via het contactformulier (zie onze agenda voor de verschillende activiteiten en datum)

 Buiten de maandelijkse bijeenkomsten kan je ons regelmatig vinden op manifestaties in binnen en buiten land waar onze leden graag hun modellen aan het brede publiek tonen

 Zo kan je ons vinden op:

- haven feesten te Turnhout

- Stadspark feesten te Turnhout

 En op verschillende beurzen zoals

-International Collectors Fair te Malle

-lente stoomdagen stoomgroep Zuid NL

...

  laatste aanpassing: 17 03 2019