English version - Version française - e-mail: Mark.Van.Peteghem@pandora.be - Teken mijn gastenboek - Laatste wijziging: 26 jul 2003


Welkom op de Website van Mark Van Peteghem!

 

 

foto van mij
Wie is Mark Van Peteghem?

 

muzieknoot
Mijn favoriete muziek
computer, boeken, film
Mijn andere interesses

 

pi
Mijn wiskunde pagina (engels)

 

gastenboek
Bekijk mijn gastenboek
gastenboek
Teken mijn gastenboek

 

Free Guestbook by Guestpage

 

Opmerking

Deze website is enkel op mensen getest, niet op dieren

 

Links:

Op bijna elke pagina van mijn website vind je links naar andere websites die telkens met de pagina te maken hebben. Ik gebruik mijn website namelijk als bookmark verzameling, die ik van overal kan gebruiken ;-).Hier zijn nog een paar links die ik nergens anders kon thuisbrengen:

 

Actie: red de Danish Pécan!

De Danish Pécan is een overheerlijke koek met (niet te veel) creme, nootjes en een beetje kruiden. Toen ik deze voor het eerst kocht bij Panos (ik voelde al instinctief aan dat het iets anders was) was ik verrukt! Ik vind dat dit het enige lekkere is wat ze bij Panos verkopen.

Maar de Danish Pécan verkeert in moeilijkheden. Alhoewel het verrukkelijk smaakt, is er weinig vraag naar. De toestand is al zo erg dat veel Panos winkels ze niet meer maken. En degene die ze wel maken, maken er niet veel zodat ze vlug uitverkocht zijn. Zo gebeurt het wel eens dat ik de Panos in de Lange Munt of in de Kortedagsteeg passeer en zin krijg in een Danish Pécan, maar met lege maag terug buitenkom. Voor zover ik weet is het enkel nog in de Panos in het shopping center aan de Zuid verkrijgbaar, maar enkel in de vroege voormiddag.

Daarom mijn oproep: vraag allemaal een Danish Pécan bij uw Panos. Leer hiervan genieten, en vertel het verder, zodat de Danish Pécan zijn verdiende succes kent.

 

Commentaar, ja!?

Als je me iets wil zeggen over mijn website, vul het dan hieronder in, en druk dan op de knop 'Zend tekst':

Op elke andere pagina van mijn website vind je bovenaan een link om mij te e-mailen, indien je vanaf een pagina direct een opmerking wilt sturen zonder eerst terug naar hier te komen. Klik gewoon op het onderlijnde e-mailadres.


 

English version - Version française - e-mail: Mark.Van.Peteghem@pandora.be - Teken mijn gastenboek - Laatste wijziging: 26 jul 2003